Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem."— Sunum transkripti:

1 YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem Yurtsev’den izin alınması gerekmektedir. Fotoğrafların kalitesi pps nin boyutunu yükseltmemek için biraz düşürülmüştür.

2 2008 de ziyaret ettiğim Havacılık Müzesi İstanbul’da bulunan herkesin mutlaka gezmesi, görmesi gereken bir yer bence. Havacılık tarihimizin nereden nereye geldiğini gözler önüne seren güzel bir müze.

3 Marş : Hava Harp Okulu Marşı
Marşı slaytlar boyunca dinlemeye devam edebilirsiniz HAVA HARP OKULU MARŞI YOLUMUZDA OLSA DA DAĞLAR KALIN BİR PERDE PERVASIZ BİR KARTALIZ BU HUDUTSUZ GÖKLERDE GÖNLÜMÜZDE TAŞTIKÇA BİZİ ÇOŞTURAN BU HIZ SEMADA OLACAĞIZ IŞIK SAÇAN BİR YILDIZ KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ BU MASMAVİ SARAYDIR MESKENİMİZ YERİMİZ ÖLÜME BİN ŞEKİLDE ALIŞTI GÖZLERİMİZ HIZINI BİZDEN ALIR KUŞLAR VE FIRTINALAR GEÇTİĞİMİZ HER YOLDA BİZE ŞİMŞEK OLUR YAR KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ KAYGUSUZ KALSIN DİYE DÜŞMANDAN VATANIMIZ YEMİN ETTİK GÖKLERDE AKACAKTIR KANIMIZ BİR TÜRK OĞLU TÜRK OLAN BÖYLE ÖLÜR NAM SALAR ÜZÜLMEYİN BU YOLDA KURBAN VEREN ANALAR KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ 

4 Müzeye gidiş yolu

5 Müzeye girdiğinizde fotoğraf çekmek isterseniz ayrıca ücret ödüyorsunuz ama buna değiyor, az sonra sizin de izleyeceğiniz gibi :)

6 Düşman uçağının Beyazıt Meydanına attığı bombanın bir parçası sergilenmektedir.

7 Hava Kuvvetleri Havacılık Müzesinin resmi sitesine girerek, müzenin tarihi, Türk havacılığı, Dünya Havacılığı ve daha bir çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca sitede ücretsiz olarak bir tanıtım filmi (bilgisayarınıza indirebilirsiniz) ve Tanıtım kitapçığı da verilmektedir.

8 Müze bahçesindeki jetleri görmeden önce müze içindeki hangarda bulunan uçak ve diğer sergilenenleri geziyoruz. Artık gönüllerimizde yaşayan hava şehitlerimizin isimleri

9 Artık Havacılık Müzesinin bahçesine çıkıp sergilenen jetlerimizi gururla izleyebiliriz…

10

11 Artık müze gezimizin sonuna geliyoruz
Artık müze gezimizin sonuna geliyoruz. Çıkışa yakın konan bir uçağın içini de gezebilirsiniz.

12 1. Bana ait 247 adet olan süper sunuların tamamı tek bir cd de toplanmıştır. CD den edinmek için bana bunu belirten göndermeniz yeterli. Detaylı bilgi size verilecektir. Tüm sunular şifresiz ve her bilgisayarda izlenebilecek şekilde olacaktır. 2. Ayrıca Muhteşem bir Karadeniz DVD si a-  1200 den fazla muhteşem fotoğraftan  oluşan baştan başa Karadeniz Şehirlerinin, beldelerinin, müze, yayla ve özelliklerinin sunumları (pps).  30 büyük kapasiteli PPS (toplam 1200 fotograf) b-   Bu şehirlere ait özel video görüntüleri.  22 VIDEO GÖRÜNTÜSÜ c-   Karadeniz'e özgü müzikler.  d-   3 adet süper Karadeniz belgeseli. ( BELGESEL FILM) DIVX FORMATINDA yine dvd yi edinmek için bana ile ulaşabilirsiniz.


"YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları