 BİRİMİMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI * Odanın faaliyetlerinin yerel ve ulusal basın aracılığı ile odamızca çıkarılacak bülten ve dergiler aracılığıyla.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
Advertisements

WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
VİZYONUMUZ Birliğin vizyonu; üye belediyelerin, ortak sorunlarının ortaklaşa çözümünde ilk akla gelen yerel yönetim kuruluşu olmaktır. MİSYONUMUZ Birliğin.
Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı 1995 yılında 228 gönüllü üye ile kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür.
 Önemli siyasi ve ticari bir partner olan AB’nin KOBİ ve esnaf-sanatkar mevzuatını ve ilgili diğer mevzuatını incelemek, gerekli olanlarını tercüme etmek,
ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU 1.
Prof.Dr.Erdal BEŞER ADÜ Tıp Fakültesi ADÜ SEM Müdürü
MTO HALKLA İLİŞKİLERİN BASINLA İLİŞKİSİ
Meriç Belediyeler Birliği
TÜRKİYE KAMU – SEN TÜRK EĞİTİM – SEN KOCAELİ 1 NOLU ŞUBE 2010 – 2013 DÖNEMİ DENETLEME RAPORU.
İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ
Bürokrasinin Azaltılması ve Vatandaş Odaklı Hizmet Sunumu Çalışmaları
90 Gün Kampanyası «HEDEFLERLE YÖNETİM İLKESİNE» dayanan bir yönetim kampanyasıdır. Kampanya kapsamında 90 gün gibi bir sürede İl Genel Sekreterliklerinin.
Hale Uysal Şemsa Olşen Güzeldere. ÖNCEKİ ÇALIŞMALAR.
ŞUBEMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI
İŞ KANUNUNDA ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU VE EKONOMİK SOSYAL KONSEY AYŞE KÜÇÜK ZİYA AK MEHMET ÜSTBAŞ
Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
Kadın ve Genç Girişimciler İçin En İyi Fırsatlar Better Opportunities For Young and Women Entrepreneurs.
Yerel Yönetim Reform Programına Destek Projesi Bratislava Regional Center 1 MİB’nin temsil (lobi) rolü: Üyelerinin çıkarlarını korumak ve temsil etmek;
MMO ÖRGÜT KURULUŞ GÖREV VE YETKİ YÖNETMELİĞİ ŞUBE ÖRGÜTÜ Şube Genel Kurulu, Şube Yönetim Kurulu, Şube Danışma Kurulu, İl/ilçe Temsilcilikleri, Mesleki.
KÜTÜPHANELERDE HALKLA İLİŞKİLER ve PAZARLAMA ANKARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ÖRNEĞİ Tuna CAN & E.Erdal AYDIN
KalDer - Üye Memnuniyeti Araştırması TMME Araştırma, KalDer’in 2005 yılından bu yana KA Araştırma tarafından yürütülen TMME modelinin KalDer müşterileri.
TTB-UDEK Çalışma Grupları Dr. Raşit Tükel TTB-Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu 30 Kasım 2007 / İstanbul.
GÖZ.TEM.İŞL.MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPILANMASI
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
Ankara, 25 Mart 2011 Mehmet KAYA Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Sekreteri HSYK’ nın Anayasal Değişiklik Doğrultusunda Yeniden Yapılandırılması.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI PROGRAMI (OCAK /15 MAYIS ARALIĞI) Kartal Belediyesi
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
Başkanlık Özel Kalem EROL TEOMAN. GÖREV VE SORUMLULUKLARI  İLETİŞİM VE BİLGİLENDİRME  1)Marmaris ticaret odası üyelerini ilgilendiren konularda SMS.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 7. Yıllık Toplantısı 30 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz.
ERCİYES ÜNİ. TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ ANABİLİM DALI
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
Proje Web Sitesi ve IPPC Envanter Veri Tabanı Onur Mat
Uzmanlık derneklerinde seçim, yönetim, katılımcılık Prof.Dr.Eyüp Sabri Uçan Türk Toraks Derneği Başkanı.
Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 5. Yıllık Toplantısı Haziran 2005 Süleyman Demirel Kütüphanesi, Sakarya.
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
Projeler.meb.gov.tr Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANLIĞI 2010.
1) İşveren veya vekili (okul/kurum müdürü)
Doç. Dr. F. Kemal Sönmez Dr. Halit Apaydın Dr. Orgun Deveci
ADEK BİŞKEK, Ana Görevler Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Raporunu (ADEK Raporu) yıllık hazırlayarak rektörlüğe sunmak (Takvim Yılı.
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ADEK Bişkek TEMEL GÖREVLER  Kalite Yönetim Sistemi standartlarına göre kalite sistemini kurmak, uygulamak ve devamını sağlamak için tüm faaliyetleri.
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU.
……………………………… İlkokulu / Ortaokulu / Lisesi Eğitim Performans Değerlendirme Projesi Sunumu.
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ ETKİNLİK VE ÇALIŞMALARI ( )
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlık Bürosu Müdürlüğü’nün başlıca görevleri arasında; Yönetim Kurulu ve Meclis toplantılarının gündemlerini.
ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU.
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
Mezun Web Yönetimi Mezun Veri Tabanı Yönetimi Mezun Bilgi Güncelleme Mezun Analizleri oluşturulması ABD Mezunlar Buluşması Müzede Buluşma Mezunlar Algı.
MALİYE BAKANLIĞI BÜTÜNLEŞİK PORTAL PROJESİ T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı.
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
Öğr.gör.özgür ince 4.hafta
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
HALKLA İLİŞKİLER VE BASIN TANITIM SUNUMU 2017
KALİTE GÜVENCESİ SİSTEMİ MEVZUATI
Yükseköğretim Kurulu Kalite Çalışmaları
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Süreci
Sunum transkripti:

 BİRİMİMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI * Odanın faaliyetlerinin yerel ve ulusal basın aracılığı ile odamızca çıkarılacak bülten ve dergiler aracılığıyla duyurmak ve bu konularda yayınlanacak bültenleri hazırlamak. ÖRNEK

* Basında yer alan oda ile ilgili haber ve dokümanların derlenerek arşivini oluşturmak * Oda dergisinin ve bültenlerinin hazırlık ve baskı işlemleri ile dağıtım organizasyonunu yapmak Oda Basın Yayın Kurulu’na sunmak,

*Protokol ve diğer ilişkileri kurarak Başkanlık ve Genel Sekreterliğin talimatları doğrultusunda, yönetim kurulu başkanı veya oda temsilcilerinin katılacakları tören, etkinlik ve diğer faaliyetler hakkında gerekli çalışmaları yapmak

* Üye müşteri memnuniyeti anketleri düzenlemek ve iç iletişim formu ile KYT’ye raporlamak, Oda yayınlarının tümünün baskı ve hazırlık çalışmaları ile içerikleri konusunda gerekli çalışmaları yapmak

*Meclis toplantılarını görüntülü kayda almak, *Bayram tebriklerini ve etkinlik davetlerini düzenlemek ve yürütmek, * Seminer, toplantı, sempozyum kaset deşifrelerini yapmak

* Yerel basınla iletişim içinde bulunmak

* Yıllık ekonomik ve faaliyet raporlarının mizanpajını hazırlamak ÖRNEK : MTO YILLIK FAALİYET DERGİSİ

* Hizmet çeşitliliğinin geliştirilmesine yönelik yenilikleri takip etmek * Yönetmelik ve sair mevzuatla verilen diğer görevler ile mevzuat çerçevesinde Meclis, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu ve Genel Sekreter tarafından verilecek görevlerin yapılması, * Odamızca düzenlenen toplantı, panel, konferans ve faaliyetlere ilişkin gerekli duyuruları düzenlemek ve etkinlik organizasyonunu yapmak,

* WEB Sitesini güncellemek, Başkanlık Sekreteri ile koordineli bir şekilde SMS sistemi üzerinden çeşitli duyuruların üyelerimize ve kamuoyuna duyurulmasını sağlamak, * Diğer odaların WEB sayfalarını kontrol etmek, * Oda misafirlerinin ağırlanmasını organize etmek ÖRNEK : ARTVİN TSO AĞIRLANMASI

YETKİNLİKLER * Takım çalışmasına uyabilmek * Organizasyon yapabilme becerisine sahip olmak * Esnek çalışabilmek * Sonuç odaklı olmak * Zamanı kullanabilme becerisine sahip olmak