Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ADEK BİŞKEK, 2011. Ana Görevler Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Raporunu (ADEK Raporu) yıllık hazırlayarak rektörlüğe sunmak (Takvim Yılı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ADEK BİŞKEK, 2011. Ana Görevler Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Raporunu (ADEK Raporu) yıllık hazırlayarak rektörlüğe sunmak (Takvim Yılı."— Sunum transkripti:

1 ADEK BİŞKEK, 2011

2 Ana Görevler Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Raporunu (ADEK Raporu) yıllık hazırlayarak rektörlüğe sunmak (Takvim Yılı esasıyla Aralık 2011), Üniversitemizin akademik/idari personeli tarafından öz değerlendirme anket çalışmalarının gerçekleştirilmesini sağlamak ve değerlendirmek (Mayıs 2011), Üniversitemizin personel (akademik, idari) ve öğrenci memnuniyet anket çalışmalarının her akademik dönemde düzenli olarak gerçekleştirilmesini sağlamak ve sonuçlarını raporlamak (Dönem esasıyla Haziran 2011), Stratejik planımızda belirlenen hedefler doğrultusunda kurum içi periyodik çalışmalar hakkında izleme yapmak (Dönem esasıyla Haziran 2011),

3 Ana Görevler Üniversitenin organizasyon, kalite, akreditasyon vb konulardaki el kitaplarının hazırlanmasını sağlamak (Haziran 2011), Kalite Yönetim Sistemi standartlarına göre kalite sistemini kurmak, uygulamak ve devamını sağlamak için tüm faaliyetleri organize etmek (Eylül 2011), Üniversitenin tüm birimlerinde proje, kalite, kişisel gelişim, akreditasyon vb. konularla ilgili eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi ve karşılanması için gerekli tüm koordinasyonu ve bilgi oluşumunu sağlamak (Haziran 2011).

4 Diğer Görevler DERS BİLGİ FORMU (Her ders için dönemlik 4 dilde tamamlanarak web sayfasında yer alması-29 Nisan 2011) KURUMSAL DEĞERLENDİRME SÜRECİ (Bölüm/Programlardan başlayarak akademik birim temelinde Mayıs 2011) PERFORMANS GÖSTERGELERİ (Haziran 2011) ÜNİVERSİTE PERFORMANS GÖSTERGELERİ (Haziran 2011) PERİYODİK İZLEME VE İYİLEŞTİRME SÜRECİ (Haziran 2011) DİPLOMA EKİ (Mayıs 2011) EUROPASS CV (Mayıs 2011)


"ADEK BİŞKEK, 2011. Ana Görevler Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Raporunu (ADEK Raporu) yıllık hazırlayarak rektörlüğe sunmak (Takvim Yılı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları