CM Limburg: hayatınızdaki güven. CM LIMBURG, LIMBURG’LULARIN EN AZ 57 %’sine HİZMET SUNMAKTADIR! CM-Limburg: en büyük sağlık sigortası.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
10 ÖNERİ.
Advertisements

SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
ÖZÜRLÜLER İÇİN BİLGİ VE
Onkoloji Destek Paketi
BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ, GRUP EMEKLİLİK PLANI VE FON İÇERİĞİ.
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ RADYASYON ONKOLOJİSİ A.D.
YIL SONU YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER ve HATIRLATMALAR
-Demografik- Nüfus Analizi
KİŞİSEL KAMP MALZEMEN Kamp malzemelerini şu ana başlıklar altında düşünebilirsin. Uyku malzemesi Yemek malzemesi Temizlik malzemesi Zorluklara karşı hazır.
90 Gün Kampanyası «HEDEFLERLE YÖNETİM İLKESİNE» dayanan bir yönetim kampanyasıdır. Kampanya kapsamında 90 gün gibi bir sürede İl Genel Sekreterliklerinin.
TÜRKİYE TIBBİ CİHAZ TEDARİKÇİ PROBLEMLERİ
TEDAVİ İŞLEMLERİ.
Atlayarak Sayalım Birer sayalım
MÜRACAAT VE EĞİTİM SÜRECİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 17.EKİM.2009
Küresel Büyüme Oranları (%)
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK ve İDARİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ (T.İ.İ.M) “HİZMET MEMNUNİYETİ ÇALIŞMASI” Temmuz, 2010.
DÖNEM SONU İŞLEMLERİ ÜNİTE 4 STOKLAR.
Düzensiz İş Akdi ile Çalışanlara Yönelik Örgütlenme ve Toplu İş Sözleşmesi Faaliyetleri ALTİŞVEREN VE DÜZENSİZ İSTİHDAM TÜRKİYE ULUSAL KONFERANSI 31 Ocak.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
KUMRU SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI 2014 YILI OCAK VE ŞUBAT AYLARI FAALIYET DEĞERLENDİRMELERİ
ERASMUS+ SPOR Muhammet DEMİR Ocak Erasmus+ Spor: Hedefler Doping, şike, şiddet, hoşgörüsüzlük ve ayrımcılıkla mücadele Sporda iyi yönetişimi ve.
Hasta Taşıma ve Transferi
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
20. Sağlık insangücü planlaması
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
(*Ankara Onkoloji Hastanesi Pediatrik Onkoloji Kliniği)
ÖZEL EĞİTİM VE KAYNAŞTIRMA UYGULAMALARI
YAŞAM PARKINDA ENGELLİLER İÇİN HAVUZ KENARINDA SOHBET YERİ
Bütçe Formunun Doldurulması
HOŞ GELDİNİZ KAMU İHALE MEVZUATI TEMEL EĞİTİMİNE Alattin ÜŞENMEZ
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ NEDEN ? NASIL?
GMK BULVARI 72/11 Maltepe/ ANKARA TEL: FAX:
Devam eden proje sayısı
Acil Servis Temizliği.
SIVILARI ÖLÇME Sıvı : maddenin ana hallerinden biridir. Sıvılar, belli bir şekli olmayan maddelerdir, içine konuldukları kabın şeklini alırlar, akışkandırlar.
Getiri Ltd. Şir. Mayıs 2008 hesap döneminde aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Tek düzen hesap planını ve 7/A Maliyet Hesapları’nı kullanarak bu ticari.
GRUP ÇÖZÜM ENGELLİYİM, HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM!.
BURSA BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARI. Amacımız; Kent ve ülke sporuna başarılı sporcular yetiştirmek Bursalı hemşehrilerimize, kurum çalışanlarına ve ailelerine.
Balıkesir Grubu Sosyal Sorumluluk Projesi
VERİ İŞLEME VERİ İŞLEME-4.
Ar – Ge Yardımı İstek Formu Dönem Raporu Hazırlanması
LATİN AMERİKA BREZİLYA VENEZUELA.
Projenin Adı: Araştırmacının ve yardımcı araştırmacıların Adları: Proje ile ilgili bölümler: İlgili bölümlerin akademik kurul kararları varmı?
KAMU İSTİHDAM POLİTİKALARI-5
İhtiyaçların Toplu Alım Yöntemleri ile Karşılanması
1-1-2 Türkiye genelinde Acil Sağlık Hizmetlerine erişim numaraları ile yapılmaktadır. Ambulans içinde Doktor,Hemşire,Sağlık Memuru,AABT,ATT, Şoför.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Toplumsal Duyarlılık Projesi
Katsayılar Göstergeler
1 STRICTLY CONFIDENTIAL & FOR PERSONAL USE ONLY TURKCELL LALE SARAL DEVELİOĞLU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI PAZARLAMA.
Diferansiyel Denklemler
ALMANYA‘DA YAŞAMAK SOSYAL SiGORTALAR. Bütün sosyal devlet sistemlerinde olduğu gibi, Almanya da da sosyal yaşam, farklı sosyal sigortalarla güvence altına.
Yaşlı Bakım Ekonomisinin Gelişmesinde Üniversitelerin Rolü
Her evde yapılması gereken pek çok iş vardır. Yemek pişirme,
ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE EK ÖDEME Prof. Dr. Başar SIRMAGÜL Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Başhekimi 26 Şubat 2016.
MİSYONUMUZ İNSANİ VE TOPLUMSAL DEĞERLERİ ÖZÜMSEMİŞ, ÖZ GÜVENİ YÜKSEK, SORUMLULUK SAHİBİ, SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE KATILAN, DONANIMLI ÖĞRENCİLER.
SAĞLIK HAKKI Sağlık hakkı, birincisi tedavi hizmetlerini, ikincisi rehabilitasyon hizmetlerini, üçüncüsü ekonomik ve sosyal hayata katılımın ön koşulu.
KAMU İSTİHDAM POLİTİKALARI-6
Japonya Sağlık Sistemi
T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Halk Sağlığı Müdürlüğü
Projenin Adı: Araştırmacının ve yardımcı araştırmacıların Adları:
İRLANDA’DA 60 YAŞ ÜZERİ KİŞİLERE TANINAN HAKLAR
Üniversite Hastanelerinin Finansal Sürdürülebilirliği
Acil Servis Temizliği. ACİL SERVİS BİRİMLERİ a) Alçı Odası b) Acil Müdahale Odası c) Acil Gözlem Odası d) Nöbetçi Doktor Odası.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Sunum transkripti:

CM Limburg: hayatınızdaki güven

CM LIMBURG, LIMBURG’LULARIN EN AZ 57 %’sine HİZMET SUNMAKTADIR! CM-Limburg: en büyük sağlık sigortası

CM Limburg: BİRKAÇ RAKAM üye Limburg’luların 58%’i kayıtlıdır 57 yerel ofis– 220 mektup kutusu 546 personel, bunlara 100 danışman ve 50 sosyal görevli dahildir üye hastane sigortasına kayıtlıdır Binlerce gönüllü (OKRA – Ziekenzorg – KAZOU)

CM Limburg’a neler için başvurabilirsiniz? Doktor faturalarının geri ödenmesi Hastalık veya engellilikten dolayı ödenekler Sosyal Hizmet Flemenk Sağlık Sigortası Emeklilik hizmetleri Hastane sigortası Ücretsiz seyahat sigortası Ek hizmetler ve avantajlar : doğum paketi, …

CM’e neler için başvurabilirsiniz?? Kişisel dosyaların doğru ve hızlı olarak hazırlanması, mesela VT/OMNIO, … Ev bakım dükkanından (Thuiszorgwinkel) koltuk değneği, hastanede yatağı, tekerlekli (yürümeye yardımcı) araba vesaire ödünç alınması, … Wit-Gele kruis’ten bakım hizmeti ……

HASTANE’YE GİTMEK

Hastaneye gitmek Maliyet nelere bağlıdır: Hastane seçimi Oda tipi seçimi Doktor seçimi Hastanede kalış süresi CM Limburg Ekonomik bir hastane sigortası sunar

Sosyal hizmet Hangi sorularla Sosyal Hizmete müracaat edilir? Malzemeleri uzun süreliğine ödünç almak, PAS, kısa kalış, … Engellilerin kayıt işlemleri, … Sağlık sigortası: müracaatta aracılık, …. Park etme kartı müracaatı, KDV araçları için muafiyet, engelliler için yardımlar, ….

Emeklilik hizmetleri Emeklilik hesaplaması Emeklilik başvurusu Parttaym (part-time) çalışmak ve emeklilik hakkında bilgi Emeklilik kararı hakkında bilgi …..

Ücretsiz seyahat sigortası

Ev bakım dükkanı: mediotheek Nedir? Uygun ikamet : tuvalet sandalyeleri, uygun çatal-kaşık- bıçak, … Bebek malzemeleri : anne sütü sağma cihazı, biberon ısıtıcıları, … Dinç ve sağlıklı: aerosol cihazı, tansiyon ölçme aletleri, … Dekübitus’e karşı malzemeler: minderler, şilteler, … ……

Ödünç alma hizmetleri Neleri ödünç alabilirsiniz? Koltuk değnekleri hastane yatağı aërosol cihazı Yürümeye yardımcı tekerlekli araba Yürümeye yardımcı tekerleksiz sandalye Rehabilitasyon bisikleti Anne sütü sağma cihazı …..

CM’in ortağı: Wit-Gele kruis

Wit-gele kruis Nedir? Evde bakım Gündüz ve gece erişilebilir (24/24) CM üyeleri için ücretsiz hizmet Nerde erişilebilir? Haftanın 7 günü, 24 saat numaralı telefon ile Limburg’da 25 bölüm Ayda ortalama hasta

Aile yardımı

Nedir? Ev işlerinde yardım: yemek yapmak, temizlik, ütü, … Lohusa bakımı Çocuk bakımı ….. Nerde erişilebilir? 013/

Omnio Kimin içindir? Az gelirli aileler Yaş şartı yoktur Bütün aile için geçerlidir Kabul edilmiş olan gelir tavanı uygun ise hakkınız olur

Omnio Gelir: 01 Ocak’ta aileye gerçekten dahil olan aile fertlerinin hepsinin geliri Vergiye tabi olan brüt gelir sözkonusudur Müracaattan evvelki yıla ait olan gelir sözkonusudur 2009 yılının tavan geliri: ,26 (bekar) 2.735,85 (her diğer aile ferdi için)

Omnio Avantajlar: Tıbbi giderlerin (doktor, diş doktoru, kinezyoloji, …) daha fazla geri ödenmesi Eczanede, hastanede daha az ödeme İl vergilerinin düşürülmesi Toplu taşıma araç tarifelerinin düşürülmesi …

Sorular? Bu hizmetlerin biri hakkında ve avantajlar hakkında sorularınız var ise bizimle bağlantıya geçiniz. Tel.: 011/ Mektup: CM Limburg Prins-Bisschopssingel Hasselt Veya yerel bürolarımızdan birine uğrayınız.