‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
OLAY KOMUTA SİSTEMİ (OKS)
Advertisements

Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
Marine Logistics Prezentasyon 2013
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
Laboratuvarlarda Kalite Yönetim Sistemi: Giriş
ALIŞVERİŞ STRESİNİ MUTLULUKLA DEĞİŞTİRDİK… devam etmek için lütfen tıklayınız…
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
ASANSÖR ÜRETİM SÜREÇLERİ
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
6. Kaynak Yönetimi 1-İnsan kaynakları (görevlendirme, yeterlilik, eğitim) 2-Enformasyon 3-Alt yapı (işyeri, ekipman, devamlılık, destek hizmetler) 4-Çalışma.
YANGIN YÖNETMELİĞİNDE ASANSÖR
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
TS EN ASANSÖRLER - İNSAN VE YÜK TAŞIMAK İÇİN - YAPIM VE MONTAJ İLE İLGİLİ GÜVENLİK KURALLARI BÖLÜM 21: MEVCUT BİNALARDA YENİ İNSAN VE YÜK / İNSAN.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
KAYSERİ SANAYİ ODASI KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ. İSO VE EN * ISO NEDİR? * 1947 yılında kurulan ve yaptığı standardizasyon çalışmaları sonucu sanayiye, ticarete.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Tarihi, geçmişi ve amaçları Üretim süreçleri ve yöntemleri
KALİTE Hizmetin sunum standartlarının belirlenmesi, ve hizmete insanlar tarafından duyulan inanç, güven ve memnuniyetinartırılmasıdır.
ISO 9001:2008 Değişiklikleri Mart Madde No ve Değişiklikler Madde 1.2 “ürünün veya kuruluşun yapısı gereği bu standardın bir veya birkaç maddesinin.
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
Prof. Dr. M. Erdal GÜZELDEMİR
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI. SİVAS 1901 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 4000 aktif üyesi bulunmaktadır. 24 meslek grubundan 62 meclis üyesi ve 20 personeli.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
DEĞERLER DEĞERLER BİR HAREKETİN, ÖNERİLEN BİR SEÇE- NEĞİN, BİR KARARIN SONUÇLARINI DEĞERLENDİR- MEDE KULLANDIĞIMIZ PRENSİPLERDİR. AHLAK PRENSİPLERİNDEN,
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASINDA UYGULANACAK TEKNİK DÜZENLEMELER HAKKINDA YÖNETMELİK 5 Haziran 2007 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
İŞ KALİTESİ ve MALİYET İLİŞKİLERİ
END3061 SİSTEM ANALİZİ VE MÜHENDİSLİĞİ
İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALİTE YÖNETİMİ.
Kalite Yönetim Sistemlerinin Tarihsel Gelişimi, ISO 9000 Standartlar Ailesi, Kalite Yönetim Prensipleri 2. Hafta.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
ISO/TS 16949:2009 (Hafta 10) ISO 9001:2008’E GÖRE FARKLAR.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ERZURUM NUMUNE HASTANESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
Kalite Yönetimi Genel Tanımlar.
ŞEKİL 13.1 “Temel Dönüşüm” “İmalat Şirketine Yönelik Süreç”
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
Toplam Kalite Yönetimi
İ KKAPI.COM İ K.NET RAS İ M Ş AH İ N SUNAR RAS İ M Ş AH İ N SUNAR.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ. Kalite yönetim sistemi, amaçlanan kaliteye ulaşmak amacıyla ilerletilen tüm süreçleri, açıklanan prosedürleri, ve benimsenen.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
Arıtma Cihazları Selsebil Arıtma Cihazları Su Arıtma Toptan Satış Servisi Montaj Filtre Değişimi Hizmetleri Sağlam altyapısı.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
DÜZ BAĞLANTıYA GÖRE DAĞıTıLMıŞ OTOMASYON TEKNOLOJISI.
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
KİTAP: PROF.DR. BÜLENT KOBU

YER TEMİZLEME MAKİNASI
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
Nükleer Güvenlik ve Mevzuat
ÇELİK YAPILAR Çelik Yapıların Tasarım, Hesap ve
Sunum transkripti:

‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak misyonumuzdur. Toplam Kalite Sistemi ve Uygulamalarında 95/16/AT asansör direktifi ve TS-EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi gereklerine göre tasarım, üretim, montaj faali­yetleri kapsamında tetkik edilmiş ve belgelendirilmiş olan firmamız, tesis edeceği tüm asansörlere asansör yönetmeliği gereği CE (Conformité Européene) iliştirme yetkisine sahip olmuştur. Bir ürünün toplam kalitesi, o ürünün imalatında kulla­nılan malzeme ve komponentlerin ayrı ayrı sahip olduğu kalite değerlerinin bir bütünü olarak değerlendirilebilir. Bundan dolayı, asansörlerimizde ilgili yönetmelik ve standartlara uygun ve sürekli olarak test, muayene ve kontrol prosedürlerine tabi tutulan kaliteli malzeme ve komponentleri kullanmaktayız. Firmamızın dayandığı bu felsefe, ürettiğimiz asansörlerin her birine satıştan teknik servise kadar her aşamada proje-imalat-montaj-teknik servis süreçleri boyunca üstün kalite damgasının vurul­masının bir güvencesidir. Firma olarak en temel prensibimiz ; işimize bağlılık, konumuzda profesyonellik, toplam kalite yönetimi, kurumsal organizasyon yapısı, ve nihai müşteri memnu­niyeti ve sürekliliğinin temin ve tesis edilmesidir. Uygarlık teknoloji sayesinde daha da ilerledikçe, fir­mamızın sizleri daha da yükseklere güvenle taşıyacağı­mıza inancımız tamdır. Çünkü "Yükselmek için Gust Elevator".

Firmamızın önceliği kalite ve güvenirlik profesyonel satış sonrası hizmet, modern tasarımlar, emniyeti üst düzeyde tutacak Avrupa standartlarına (CE) uygun asansörler geliştirip üretmektir. Bunun yanı sıra bakım planını profesyonel ekip, ekipman ve sistemiyle arıza yapabilecek parçaları önceden tespit edip arıza olasılıklarını minimize eder ve ekonomiye katkı sağlar. Günümüzün yüksek katlı yapılarına sizleri GELİŞEN sistemlerimizle emniyetli ve hızlı bir şekilde taşımaktan GURUR DUYARIZ… Gust

Asansörü taşıyan bir halatın üzerinde 152 adet çelik telcik bulunur. Bir asansörde en az dört halat bulunur. Yani sizi 608 adet çelik telcik taşır. Aslında bu halatlardan sadece biri sizi taşıması için yeterlidir.

Asansörünüz acil bir durumu, hemen tespit eder ve paraşüt sistemini devreye sokar ve bir yengeç gibi raylara tutunarak güvenliğinizi sağlar.

Paraşüt sistemi Klavuz ray Kabin

Kuyu dibinde bulunan poliüretan veya hidrolik tamponlar, acil durumlarda güvenliğiniz için yerleştirilmiştir.

Sınır kesici şalter

Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz..