STEPSPRO STEPSPRO entegre modüler lojistik yazılımı - Barkod Modülü Gökhan GİRGİN w w w. s e l e c t y a z i l i m. c o m (212) 211 32 11 STEPSPRO ©

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MS Dynamics AX Bakım Yönetimi - PMAX
Advertisements

Danışmanlık ve Bilgisayar Sistemleri
Dört Bölüm 1.Tanıtım ve Mevcut Durum 2.Hedefler 4.Demo 3.Yeni Sürüm Planlaması.
Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.
Restaurant Yönetim Sistemi
Restaurant Yönetim Sistemi
2012
Satış Noktası Yönetimi
Bony Tekstil İşletmeleri A.Ş. Barkodlu Depo Otomasyonu
FİHRİST İdari Davalar Projesinde, dava açan kişilerin sicil,ad ve soyadları ile idari davalar şubesinde bu dosyalardan sorumlu memurların sicil,ad.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
YEMEKHANE SİSTEMİ
Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.
Amaçlar  Verinin üretildiği yerden ve üretildiği anda elektronik ortamdan alınması  İnsan emeği ve hataların en aza indirilmesi  Birbirine bağlı süreçlerde.
İTS (İlaç Takip Sistemi)
TALEP MODÜLÜ SATINALMA İŞLEMLERİNİ BİR MERKEZDE YAPAN, ANCAK TALEPLERİ DEĞİŞİK BİRİMLERCE OLUŞTURULAN İDARELERİN İŞLEMLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAYI AMAÇLAYAN.
Taşınır Mal Yönetmeliği Modülü
DİCLE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ (AKADEMİKWEB)
Azrael Online Hasta Takip Programı
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
MILLENIUM MARKETING SUNUMU
Restaurant Yönetim Sistemi
M İ RONM İ RON İ HALE BAZLI LOJ İ ST İ K YAZILIMI Yazılım Kapsamındaki Süreçler.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİ Alper BİLGİN. BAŞVURU MODÜLÜ DAVETLER ve RANDEVULAR GÖREV ve OLURLAR DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİNİN BİLEŞENLERİ RAPORLAR.
Stok YönetimiMüşteri YönetimiBütçe hazırlama Ödeme takibiMasraf girişTalep Yönetimi Proje yönetimiRaporlamaOtomatik Bilgilendirme.
Tek Düzen Muhasebe Sistemi (TDMS) Ön Muhasebe Modülü
1 DİNAMİK WEB SAYFASI. 2 Personel ve Öğrenciler ile tüm internet kullanıcılarına hizmet verebilecek, Ziyaretçilerin kolay anlaşılabilir bir ara yüz ile.
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ TEDARİK YÖNETİM ZİNCİRİ
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
ÜRETİM KONTROLLÜ DEPO OTOMASYON SİSTEMİ
Tüm TM fonksiyonlarında aşamalar geçilerek Vergi/Harç aşamasına gelindiğinde elde edilen harç makbuzları yenilenmiş olup bu makbuzlar üzerinde şekilde.
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
G ÖREV 11. Bir eğitsel yazılım geliştirmek istiyoruz ve yazılımın aşağıda listelenen tüm işlemleri gerçekleştirebilmesi gerekli. Kullanıcı yazılıma kullanıcı.
3.Mayıs.2010 Murat Mendi Bilgi Teknolojileri Koordinatörü Ulkar Holding İlaç Takip Sistemi Süreçleri ve Altyapısı.
Enformatik Laboratuarları Otomasyonu. Özet İhtiyaç duyulma sebepleri Kullanım Alanları Kullanıcı Tipleri Modüller ve Özellikleri.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ Semineri Bayram KESER Mali Hizmetler Uzmanı 1 T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI.
KOBİ – ŞİRKET PORTALI BİTİRME PROJESİ EMRE UYUMAZ & ANIL GÜR.
TEFBİS ÖZEL OKULLAR MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ TEFBİS ÖZEL OKULLAR MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
E-OKUL UYGULAMALARI-2 YÖNETİCİ MODÜLÜ * ŞİFRE İŞLEMLERİ
BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANLIĞI MEBBİS OKULLAR HAYAT OLSUN MODÜLÜ TANITIMI
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
10 Haziran 2012 tarihinden itibaren rezervasyon sistemindeki yenilikler.
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
DATASOFT MUHASEBE PROGRAMI
KİTAP SATICISI Samet METE İŞ KURALLARI Kitap kaydı oluşturulmalıdır. Her kitabın adı, ISBN kodu, yazarı, türü, yayınevi, basım tarihi, baskı.
Akıllı Üretim Akıllı Üretim Nedir? Nasıl Uygulanmalıdır?
İŞ KURALLARI  Çalışanların sisteme kayıtlı olması gerekmektedir.  Her bir çalışan sisteme kullanıcı adi ve şifresi ile login olarak girmelidir.  Satışı.
©Natica IT Consulting 2012, Proprietary & Confidential XXX Projesi Navigasyon Eğitimi GG.AA.YYYY.
İMECZ.
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
MM-Malzeme Yönetimi Genel Sunumu
Ünite 5 UYAP Genel İşlemler.
SİGORTACILIK İÇİN FARKLI BİR GELECEK TASARIMI
BÜTÜNLEŞİK KAMU MALİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ
CLASS DEPO SAYIM DATACAR DMS programında sayım işleminin el terminalleri ve barkod okuyucular yardımı ile hızlandırılması için geliştirilen CLASS DEPO.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
Ocak, 2013 Akdeniz Üniversitesi
 Bilgi Sistemi Kavramı  Coğrafi Bilgi Sistemi  Esgaz CBS  Esgaz CBS Uygulamaları ve Masaüstü Uygulaması’nın Genel Özellikleri  CBS Masaüstü, Web.
İnternet Aracığıyla Uzaktan İşlem ve Bilgisayar Kontrolü
Veri Tabanı Temel Kavramlar.
LÜTFEN İLÜSTRASYONUMUZU KOMPLE İZLEYİNİZ
Sunum transkripti:

STEPSPRO STEPSPRO entegre modüler lojistik yazılımı - Barkod Modülü Gökhan GİRGİN w w w. s e l e c t y a z i l i m. c o m (212) STEPSPRO ©

Barkod modülüne giriş kullanıcı adı ve şifresi ile sağlanmaktadır. Bu işlem gerekli yetki kontroller için gerekmektedir. Yeni versiyonda değişik bir menu ağaç yapısı kullanılmıştır. Menuler kullanıcı bazlı yetkisi paralellinde görebileceği alt menulerin listelenerek oluşturulduğu sistem ile oluşmaktadır. Temel işlemler ana menude toplanıp alt menuler oluşturuşmuştur. Yeni barkod modülünde stoklar SKU bazlı tutulmaktadır. Temel olarak üç tablo kullanılmıştır. Birinci tablo hareket tablosu oluş giriş ve çıkış hareketlerini SKU bazlı, lot numaralı ve SKT ile tutmaktadır. İkinci tablo ise lokasyon bazlı olup, lokasyondaki ürün adetlerini tutan stok tablosudur. Üçüncü tablo ise rezervasyonların ve bloke malların tutulduğu tablodur. Bu üç tablo yardımı ile tüm hareketler, stoklar ve kullanılabilir stoklar tutulabilmektedir.

w w w. s e l e c t y a z i l i m. c o m (212) STEPSPRO © Ürün giriş ve çıkış işlemleri iş emirleri ile olabileceği gibi iş emirsiz şekilde de girilebilir. Giriş irsaliyesi ile birlikte giriş imkanı olabilmektedir. İrsaliye ana bilgiler ile birlikte okutulan ürünler detayı oluşturmaktadır. Benzer mantık çıkış işlemleri için de geçerlidir. Giriş ve çıkış işlemleri arasında lokasyon işlemleri bulunmaktadır. Rafa yerleştirme, raf değiştirme veya raftan toplama işlemlerinin yapılacağı bu menu depolar arası transfere de izin vermektedir. Her türlü giriş ve çıkış işlemlerine ise iş emirleri menüsünden ulaşılabilir. Bu menu yardımı ile çeki listesi olmadan da program yönlendirilmesi ile toplama işlemi veya yerleştirme işlemleri yapılabilmektedir.

w w w. s e l e c t y a z i l i m. c o m (212) STEPSPRO © Yardımcı ekranlar olarak sayım ekranı, arama ekranı ve mesajlar ekranı bulunmaktadır. Depoda belli zamanlarda yapılacak sayım işlemi bu ekran sayesinde yapılabilecektir. Sayım işlemi lokasyon bazlı SKU bazlı stok sayımı eve düzeltmelerine imkan vermektedir. Sorgu ekranı sayesinde ise belirli ürünün nerelerde olduğu, bir lokasyonda hangi ürünlerin olduğu veya okutulan barkodun hangi ürün olduğu bulunabilmektedir. Ayrıca kullanıcılara mesaj atılabilmektedir. Kullanıcılar da bir birlerine mesaj atabilmektedir. Bu mesajlar mesaj menusunden görülebilir.