Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

İşletim Sistemleri.
Dört Bölüm 1.Tanıtım ve Mevcut Durum 2.Hedefler 4.Demo 3.Yeni Sürüm Planlaması.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
BOLOGNA SÜRECİ - EĞİTİM ÖĞRETİM GÜNCELLEME
Enerji Performans Uygulamaları,
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Tek Pazar Çoklu faaliyet rekabeti
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları.
PROJE YÖNETİMİ VE RİSK ANALİZİ
GÜNDEM Tedarik Zinciri (TZ) Nedir? Neden TZ? TZ süreci ve Elemanları
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
BTP 108 BİLGİSAYAR AĞ SİSTEMLERİ AĞ KAVRAMI Birden çok bilgisayarın birbirine bağlı olarak kullanılmasıyla oluşturulan çalışma biçimine bilgisayar ağı.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
ARAŞTIRMAÖNERİLERİRESEARCHLAYOUT DbaseCATI. 2 MODEL YAPISI CATI (Computer Aided Telephone Interview), Bilgisayar destekli telefonla anket sistemidir.
Sportif Kurumsallaşma
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
TOBB İŞGELİŞTİRME VE YATIRIM DANIŞMANLIĞI MÜDÜRÜ
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
TÜSİAD – Sabancı Üniversitesi Rekabet Forumu Ar-Ge’de İşbirlikleri Doç. Dr. Cemil Arıkan Sabancı Üniversitesi Ulusal İnovasyon Girişimi 6 Ocak 2009 İstanbul.
MESH MÜHENDİSLİK ve YAZILIM A.Ş. Şirket Sunumu
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
Yrd.Doç.Dr. Arzu ÜLGEN AYDINLIK
Gelişmemizi nasıl ölçebiliriz ? Başarı ölçütleri: Sürekli iyileştirmeye ve hesap verebilirliliğe yönelik olarak performans ölçütlerinin saptanması.
Windows Server 2008’e Genel Bakış Microsoft Windows Server 2008, bilgi teknolojileri (BT) uzmanlarının altyapıları üzerindeki kontrollerini maksimum seviyeye.
ALMANYA’DA E-DEVLET SİSTEMİ
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
GELECEK ODTÜ’DEN BAŞLAR Haziran
Kalite Kültürüne Dönüşüm Stratejileri
Microsoft'un birincil hedefi işletim sistemlerinin kullanımını daha kolay hale getirmektir: Windows 2000 aşağıdaki özellikleri sayesinde bu geleneği devam.
TÜSİAD - KalDer KALİTE ÖDÜLÜ’nün AMACI ve ULUSAL KALİTE HAREKETİ İLE İLİŞKİSİ Kalite bilincini ve Toplam Kalite Yönetimi anlayışını ülke çapında yaymak.
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
EĞİTİMDE KALİTE ÖDÜLÜ EKİP RAPORU
OKUL/KURUMDA STRATEJİK PLANLAMA SÜRECİ “GELECEĞE YÖNELİM” MİSYON BİLDİRİSİ MANAVGAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Ar-Ge BİRİMİ Mart 2012.
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
I-coni-con Yazılım Mühendisliği 1 Bölüm 1 Projeler Neden Başarısız Olur.
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
ÖNCELİK 6 : HAYAT BOYU ÖĞRENME İZLEME ve DEĞERLENDİRME SİSTEMİNİN GELİŞTİRİLMESİ
Bilimsel Araştırma ve Proje Yönetimi
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Yenilik ve Yeni Ürün Altunışık-Özdemir-Torlak.
Bilişim Ortağınız.
Kurumsal Ağlarda Uzak ve Merkezi İşlem Birimlerinin Sanallaştırılması: Bir Uygulama Emrah ÇOLAK, SGK Aydın ÇETİN, Gazi Üniversitesi ŞUBAT 2016.
Bölüm 8: KKP Proje Yönetimi Kurumsal Kaynak Planlaması Prof. Mary Sumner Çeviren Sinan Berkdemir Şubat
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Bilgisayar Mühendisliğindeki Yeri
Bekir Sami NALBANTOĞLU
Modern Taşımacılık Yönetimi Yaklaşımları 3PL 4PL ŞEVVAL OLGAÇ.
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMLERİ
KAMU KURUMLARINDA SÜREÇ YÖNETİMİ ve
YZM 305 – Profesyonel Yazılım Mühendisliği Uygulamal
2016 Kayseri Ticaret Odası.
5. YÖNETİM KALİTESİ ve STANDARTLARI
İş Projesi Planı Sunucu Adı | Şirket Adı.
İşletim Sistemleri Hazırlayan Hakan YİĞİT.
TKY UYGULAMASI.
“innovation and future”
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
AVRUPA BİRLİĞİ ÇERÇEVE PROGRAMLARI
Yazılım Mühendisliği Temel Süreçler – PLANLAMA II
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
İŞLETMEDE BİLGİ SİSTEMLERİ
Süreç Yönetimi Smith iş bölümü kavramının üç yararından bahsetmektedir.
Sunum transkripti:

Proje yönetiminde başarının yeni formülü

Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?

1. Biz kimiz? 2. Ne yapıyoruz? 3. Nasıl bir çözüm? 4. RITMIQ 5. Neden RITMIQ ? İçindekiler

Biz Kimiz?

Karmaşık ve çok disiplinli mühendislik süreçleri Yüzbinlerce veri ve dinamik koordinasyon ilişkileri Çok sayıda proje paydaşı 15 yıllık uluslararası tecrübe ve itibar 130’dan fazla gemi projesi, 250’den fazla gemi Altyapımız

Biz Kimiz? Bir teknoloji şirketiyiz. Farklı sanayi dalları için mühendislik ve yazılım çözümleri üretiyoruz. 1. Biz kimiz? -> 2. Ne yapıyoruz? -> 3. Nasıl bir çözüm? -> 4. RITMIQ -> 5. Neden RITMIQ? Proje Yönetimi üzerine çalışıyoruz. Gemi İnşa sektöründeki proje uygulama deneyimi çağdaş ve bilimsel yöntemlerle birleştirdik. Akıllı bir yazılım, kuruluşa özel çözümler sunuyoruz. Proje Yönetimini bir yazılımdan ve kuruluşun kendine özgü çalışma tarzından bağımsız düşünmüyoruz.

Ne Yapıyoruz?

Kalite Planlama Termin İşbirliği Risk Yönetimi Tasarruf Ne Yapıyoruz?

1. Biz kimiz? -> 2. Ne yapıyoruz? -> 3. Nasıl bir çözüm? -> 4. RITMIQ -> 5. Neden RITMIQ? Neden Proje Yönetimi?

Etkili bir yönetim organizasyonu kurmak çünkü yönetilemeyen işler başarısızlığa mahkumdur İşleri birer proje olarak ele almak çünkü proje iş dünyasında en sık yapılan faaliyetlerdendir Projeleri bilimsel anlayışla yönetmek çünkü proje yönetimi sınanmış, güvenilir ve bilimsel bir yöntemdir 1. Biz kimiz? -> 2. Ne yapıyoruz? -> 3. Nasıl bir çözüm? -> 4. RITMIQ -> 5. Neden RITMIQ? Nasıl Proje Yönetimi?

Nasıl Bir Çözüm?

Müşteri odaklı yaklaşım D a n ı ş m a n l ı k G e l i ş t i r m e Uyarlama B a k ı m E ğ i t i m 1. Biz kimiz? -> 2. Ne yapıyoruz? -> 3. Nasıl bir çözüm? -> 4. RITMIQ -> 5. Neden RITMIQ? Çözüm

Proje Sorunları gecikme, bütçe aşımı, işgücü ve kaynak israfı, iletişimsizlik, güncel olmayan bilgi, atıl planlar, ulaşılamayan hedefler RITMIQ Çözümler Kritik Zincir Yöntemi Kazanılmış Değer Analizi Akıllı Kaynak Yönetimi Proje İletişim Araçları Belge ve Bilgi Yönetimi Plan-Yürütme Senkronizasyonu Kontrol Listeleri ve Koşullu Eylemler Proje Sorunları ve RITMIQ 1. Biz kimiz? -> 2. Ne yapıyoruz? -> 3. Nasıl bir çözüm? -> 4. RITMIQ -> 5. Neden RITMIQ?

Uygulama Sorunları Değişimin sistematik yönetilememesi Proje Yönetimi organizasyonu eksikliği Özgün uyarlama çalışmaları eksikliği İsteğe bağlı işlevlerin elde edilememesi Dil, coğrafi konum ve zamanlama sorunları RITMIQ Çözümler Danışmanlık – Süreç Analizi ve İyileştirme – Yeniden yapılanma Eğitim – Proje Yönetimi – Yazılım Uyarlama – Veri transferi – Diğer sistemlerle entegrasyon Geliştirme – Ek Müşteri istekleri Bakım – Teknik destek – Yazılım güncelleme 1. Biz kimiz? -> 2. Ne yapıyoruz? -> 3. Nasıl bir çözüm? -> 4. RITMIQ -> 5. Neden RITMIQ? Uygulama Sorunları ve RITMIQ

Sistem mimarisi 4 adet motor yazılım ve 1 adet kullanıcı arayüzü sunar. Ağ kurulum seçenekleri Uzak Masaüstü bağlantısı (Internet veya Telefon hattı) Donanım ve Yazılım gereksinimleri Sunucu için 2 çekirdekli işlemci, 4GB hafıza, yeterli disk kapasitesi MS Windows XP veya daha yeni işletim sistemi 1. Biz kimiz? -> 2. Ne yapıyoruz? -> 3. Nasıl bir çözüm? -> 4. RITMIQ -> 5. Neden RITMIQ? RITMIQ Sistem Yapısı

Planlama Koordinasyon ve işbirliği Yürütme Raporlama, denetleme, kestirim Optimizasyon Performans değerlendirme Belge ve bilgi yönetimi 1. Biz kimiz? -> 2. Ne yapıyoruz? -> 3. Nasıl bir çözüm? -> 4. RITMIQ -> 5. Neden RITMIQ? RITMIQ İşlevler

Kuruluşa özel süreç analizi Akademik destekli Proje Yönetimi eğitimi Kuruluşa özgü uyarlama ve geliştirme çözümleri Entegre Veritabanı ve Belge Yönetim Sistemi Gerçek zamanlı, gerçek verilerle simülasyon Planlama-Yürütme senkronizasyonu İletişim ve İşbirliği ortamı İş kuralları yönetimi ve eylem otomasyonu 1. Biz kimiz? -> 2. Ne yapıyoruz? -> 3. Nasıl bir çözüm? -> 4. RITMIQ -> 5. Neden RITMIQ? RITMIQ Farklar

Neden ?

Bilimsel Proje Yönetimi Görünür veriler ve iş süreçleri Etkin kaynak yönetimi Düşük maliyet, yüksek üretkenlik Yüksek çalışma sinerjisi Stratejik ve proaktif karar desteği Müşteri memnuniyeti Artan itibar ve rekabet gücü 1. Biz kimiz? -> 2. Ne yapıyoruz? -> 3. Nasıl bir çözüm? -> 4. RITMIQ -> 5. Neden RITMIQ? RITMIQ Faydalar

Etkin ve çağdaş Proje Yönetimi Kolay kurulum ve işletme Uygun maliyetler Kesintisiz destek 1. Biz kimiz? -> 2. Ne yapıyoruz? -> 3. Nasıl bir çözüm? -> 4. RITMIQ -> 5. Neden RITMIQ? RITMIQ Değer Başarılı projeler yönetmek isteyen herkese, RITMIQ ile ekonomik, özelleşmiş ve bütünleşik yazılım ve hizmet çözümü sunuyoruz.

Teşekkür ederiz. Kazandıran projeler, sürdürülebilir kazançlar...