isletmehacettepe kariyer_hit

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MALİYE KULÜBÜ KARİYER PLANLAMA MERKEZİ ÖZGEÇMİŞ HAZIRLAMA TEKNİKLERİ
Advertisements

KalDer Türkiye Kalite Derneği
ORYANTASYON 2002 TANITIM PROGRAMI. Amaç ve Faaliyetler SPIEOSA Öğrencilerin bilime olan ilgilerini arttırmak ve teknolojideki yeni gelişmeleri SPIE ve.
Risk ve Sigorta Topluluğu 2013
ODTÜ KARİYER PLANLAMA MERKEZİ ve MEZUNLARLA İLETİŞİM
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
“IP Universities” Istanbul, May 16 to 18, 2012 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Institutional logo FM Ofisi – Üniversite İlişkisi Salih.
Türk Patent Enstitüsü Tarafından Düzenlenen Eğitim Programları
EUA Kurumsal Değerlendirme Programı Felsefesi Prof. Dr. Nejat Erk.
Araştırma Görevlilerinin Öğrenci Laboratuvarlarına Katılımı
 Avrupa Üniversiteler Birliği, Avrupa Üniversitelerini temsil eden tek kuruluştur.  Avrupa genelinde Yükseköğretim kurumlarının bütünleşmesini sağlayarak.
ŞEKER PİLİÇ.
ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI BÖLÜMÜ
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
Üniversite Tanıtım.
ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
KOBİ GELİŞTİRME KOMİSYONU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER TOPLULUĞU
Topluluk amblemimiz, tarihteki ilk Türkologlardan biri olarak görülen Kaşgarlı Mahmud’un Divan-ı Lügâti’t Türk adlı ölümsüz eserinin son kısımlarında yer.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Prof. Dr. İlkay KUŞCU Doç. Dr. Tuğba UÇMA UYSAL
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
Eda ARISOY Eda ARISOY Bilkent Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Mezunu 1998 – 2000 ADOR TURİZM 2000 – 2004ALABANDA TURİZM 2004 – 2006MANGO.
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
DIŞ TİCARET’İN TANIMI DIŞ Ticaret Nedir ?
TOPLULUK AMACIMIZ… Topluluk, Sağlık ve Sağlık Yönetimi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen üniversitemiz öğrencilerini bir araya getirerek onları kültürel.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
Hangi bölümlere geçiş mümkün?
AKADEMİK YILI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE AVRUPA BİRLİĞİ HAYATBOYU ÖĞRENME VE GENÇLİK PROGRAMLARI FAALİYETLERİ.
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
Sponsorluk 1.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de.
Kadir Has Üniversitesi Mezunlar Derneği Etkinlik ve Projeleri Sunumu
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ? Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje.
Bologna Eşgüdüm Komisyonu Başkanları Toplantısı Turgut Özal Üniversitesi 20 Mayıs Mayıs 2011 A. Bülent Özgüler Bilkent Üniversitesi Mezunları ile.
Fakültenin Akademik Kadrosu 4. Uluslararası Eczacılık Bilimleri Kongresi, Eylül 2014.
B İ N İ C İ L İ K TOPLULU Ğ U HACETTEPE ÜN İ VERS İ TES İ.
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYET TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU Mart 2015
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
İÇERİK overview Türkiye’de Uluslararası Öğrenciler
Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu Abdullah Gül Üniversitesi Gelen Öğrenciler ve Uluslararasılaşma 23 Ekim 2015.
TÜKETİCİ AKADEMİSİ TOPLANTISI 1. Ulusötesi Proje Toplantısı Macaristan 17 Şubat 2016 Kurumsal İletişim Uzmanı Güldem Ulutürk.
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
SAĞLIK YÖNETİMİ TOPLULUĞU Yönetim, en geniş anlamda ortak bir amacı gerçekleştirmek için işbirliği içinde çaba gösteren birey ya da grupların.
7. TÜRKİYE HAKSIZ REKABET KONGRESİ Mesleğimizde Haksız Rekabet Haksız Rekabetle Mücadelede; Hizmet Kalitesi ve Meslek Kararının Rolü ve Önemi Ali Kamil.
KARİYER YÖNETİMİ DERSİ EGZERSİZLERİ Prof. Dr. Serkan Bayraktaroğlu
Strateji ve Öncelikler
2016 Mart – 2017 Temmuz deuder.org.tr.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YEŞİLAY TOPLULUĞU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ TOPLULUĞU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN ENDÜSTRİ BİLİM TOPLULUĞU
İŞE ALIM SÜRECİ. Sunumun İçeriği İşe alım ihtiyacını belirleme Yeteneğe ulaşmak Yeteneği seçmek Yeteneği organizasyona yerleştirmek Yeteneğin organizasyona.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
Geleceği İnşa Et….
KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Sunum transkripti:

www.hitpage.org isletmehacettepe kariyer_hit

Hacettepe İşletme Topluluğu Biz Kimiz? Hacettepe İşletme Topluluğu 1993 yılından beri faaliyetlerini sürdüren bir öğrenci topluluğudur. Hacettepe Üniversitesi’nin köklü topluluklarından biri olan HİT faaliyetlerini tamamını gönüllü olarak çalışan; kişisel gelişime açık, çevresini daima araştıran,kişisel farkındalığı yüksek, dinamik üniversite öğrencileri ile oluşturur. Çalışmalarında daima üniversite öğrencilerinin kültürel, sosyal ve kişisel gelişimine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Hedef Kitlemiz Üyelerimiz Üye Olunan Platformlar İKTP “İşletme Kulüpleri ve Toplulukları Platformu (Boğaziçi,Bilkent,Orta Doğu ,Marmara Üniversiteleri) 3İK Türkiye İş ve Kariyer Kulüpler Birliği 

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ Ulusal ve uluslararası etkinlikler düzeyde etkinlikler düzenleyerek Türkiye’deki İş ve kariyer odaklı öğrenci toplulukları arasında en iyi olmak. Üniversite öğrencilerini kariyer olanakları ve kişisel gelişim konusunda bilinçlendirirken onları mezun olmadan iş hayatına hazırlanma bilincine ulaştırabilmek.

BASILI ONLINE YAYINLAR YÖNETİM KURULU BAŞKAN BAŞKAN YARDIMCISI REKLAM FİNANS KURUMSAL İLETİŞİM BASILI ONLINE YAYINLAR İNSAN KAYNAKLARI SOSYAL AKTİVİTELER

AKTİVİTELERİMİZ HİT GELENEKSEL FASIL KARİYER KARNAVALI TEKNİK GEZİLER GÜZ DÖNEMİ BAHAR DÖNEMİ HİT TANIŞMA TOPLANTISI HİT OPEN PARTY(VOL 20) SÖYLEŞİLER SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ EĞİTİM VE SEMİNERLER HİT GELENEKSEL FASIL KARİYER KARNAVALI TEKNİK GEZİLER ŞİRKET GEZİLERİ SOSYAL GEZİLER İki dönem boyunca sürekli olarak üyelerimizin kariyer olanaklarından haberdar edilmesi GEÇMİŞ DÖNEM AKTİVİTELERİ İnsan Kaynakları ve Kişisel Gelişim Kongresi (10. YIL) Dış Ticaret Kongresi (3 YIL) Meslek Tanıtım Günleri

KARİYER KARNAVALI Pazarlama İletişimi Liderliğin DNA’sı Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik Beden Dili Eğitimi İş ve Staj Olanakları Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetçilik Mezuniyet Sonrası Profesyonel Yaşam Mülakat ve Etkili CV Hazırlama Teknikleri Workshop Case Study

HİT ÖZEL ETKİNLİKLER Oryantasyon Telefonda Görüşme Teknikleri İletişim Teknikleri Motivasyon Günleri Birebir görüşmeler,tecrübe paylaşımları Topluluk içi genel kariyer olanakları bilgilendirmeleri ve yönlendirmeler.

ONLINE YAYINLARIMIZ

TEŞEKKÜRLER. Topluluk Akademik Danışmanı Prof. Dr Azize ERGENELİ Yönetim Kurulu Başkanı Tuçe AYGÜN