ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU 09.04.2014.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ KANUNU
Advertisements

Faaliyetin Süresi: 24 ay ( )
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Ulusal Kurum Projeleri Koordinatörlüğü
Stratejik planlama sürecinde dikkat edilecek hususlar
AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı
DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI «TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ DESTEĞİ»
EKONOMİ BAKANLIĞI HİBE DESTEK PROGRAMLARI
TÜBİTAK TÜBİTAK 1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
Kırsal Kalkınma Destek Ekibi EU Turkish Cypriot community support Doğu Mesarya Bölgesi Yerel Kalkınma Stratejisi Hazırlanma Süreci Serdarlı, 01 Nisan 2011.
ETCF is funded by the European Union EU–TURKEY ODALAR FORMU TİCARET ODALARININ HİZMET KALİTELERİNİN GELİŞTİRİLMESİYLE GÜNEY MARMARA BÖLGESİNDEKİ KOBİ’LERİN.
HİBE DESTEĞİ VEREN KURUMLAR
MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE GÜMÜŞLÜK BELEDİYESİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİ
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Mimarlar Odası Denizli
Stratejik Analiz (SWOT Analizi)
STRATEJİK PLANLAMA ERZURUM STK KAPASİTE GELİŞTİRME PROGRAMI II
ERASMUS+ PROGRAMI TANITIMI
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı.
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
Support to Local Administration Reform 1 Yerel Yönetimler için Ulusal Eğitim Stratejisi.
SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI. SİVAS 1901 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 4000 aktif üyesi bulunmaktadır. 24 meslek grubundan 62 meclis üyesi ve 20 personeli.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
TÜRK İ YE’DE TE Ş V İ K VE DESTEKLER PROJE YÖNET İ M MERKEZ İ.
EU EU (PROGRAMLAR-BÖLGESEL TARİFLER) FEDERAL HÜKÜMET (FEDERAL TANIMLAR-BÖLGESEL TANIMLAR) EYALET HÜKÜMETİ EYALET EKONOMİ BAKANLIĞI-KALKINMA ŞİRKETLERİ.
İstanbul Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Mali Destek Programları
DOĞRUDAN FAALİYET DESTEĞİ
THE LINKING EASTERN ANATOLIA TO PROGRESS PROGRAMME(TUR/98/002) (DOĞU ANADOLU KALKINMA PROGRAMI) Erol Çakmak Programme Manager Ankara/ Eylül 2006 BİRLEŞMİŞ.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
ARİNKOM TTO BEBKA Destekleri. ARİNKOM TTOBEBKA Destekleri Kalkınma Ajansları, bölgenin kalkınma sürecinin hızlandırılması ve bölge için kritik öneme sahip.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
BEBKA Teknik Destek (TD) BEBKA Doğrudan Faaliyet Desteği (DFD) GSB Gençlik Projelerini Destekleme Programı (GPDP) Fatih KENARLI Bursa İl MEM ARGE Personeli.
Yerel Aktörler; Bütünleşme ve Ayrışma A.Faruk GÖKSU ULI-GYODER ISOCARP KONGRESİ BÜTÜNLEŞME.
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
İSMMMO İSTANBUL VALİLİĞİ AB PROJELERİ İŞBİRLİĞİ HAZİRAN 2009.
İL YATIRIM PROGRAMI HAZIRLIK VE İZLEME SÜRECİ
T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İl Düzeyinde Uygulanması Sürecinde Karşılaşılan Sorunların Tartışılması.
İKS İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTI
KALKINMA AJANSLARI 1 Milli E ğ itim Bakanlı ğ ı Mesleki ve Teknik E ğ itim Genel Müdürlü ğ ü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanlı ğ ı.
AB DESTEKLİ BÖLGESEL KALKINMA PROGRAMLARI HİBE PROGRAMI
Zekai EFEOĞLU Program Yönetim Birimi Başkanı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
2016 DOĞRUDAN FAALİYET DESTEĞİ ve 2016 TEKNİK DESTEK PROGRAMI Açılış Töreni
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA). AB ve Türkiye Sivil Toplum Diyaloğu IV.
KARADENİZ HAVZASINDA SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI Uygunluk ve Ortaklık Şartları - - Uygunluk ve Ortaklık Şartları -
T.C. MEVLANA KALKINMA AJANSI TEMMUZ 2012 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI Temmuz 2012 Konya.
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
TEKNİK DESTEK PROGRAMI
TÜRKİYE’DE KIRSAL KALKINMA POLİTİKALARI VE UYGULAMALAR
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
Üretici Birliklerinin ve Kooperatiflerin Güçlendirilmesi
ULUSAL ve AB HİBE PROGRAMLARI AB KOORDİNASYON MERKEZİ
GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
2019 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI Bilgilendirme Sunumu
DÜZGÜN İŞ (DECENT WORK)
Sunum transkripti:

ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU

DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI (DFD) Doğrudan Faaliyet Desteğinin Amacı TR72 Bölgesinin kalkınması ve rekabet gücü açısından önemli fırsatlardan yararlanılmasına, bölge ekonomisine yönelik tehdit ve risklerin önlenmesinde tedbirlerin alınmasına, bölge için önemli olabilecek eylemlerin başlatılmasına, gerçekleştirilmesine ve büyük hacimli yatırım kararlarına kısa vadede etki edilmesi ve yönlendirilmesine katkı sağlayacak “acil ve stratejik nitelikli” araştırma, planlama, fizibilite çalışmalarına destek sağlamaktır.

DOĞRUDAN FAALİYET DESTEĞİ (DFD) Doğrudan Faaliyet Desteğinin Öncelikleri Öncelik 1.Bölgede Sosyal ve Kentsel Altyapının İyileştirilmesine ve Sosyal Kalkınmanın Sağlanmasına Yönelik Araştırma ve Çalışmaların Yapılması Öncelik 2. Bölgede Sürdürülebilir Çevre ve Enerji Uygulamalarının Geliştirilmesine Yönelik Çalışmaların Yapılması Öncelik 3. Turizm, Sanayi ve Tarım Başta Olmak Üzere Bölge’nin Ekonomik Potansiyellerini Ortaya Çıkaracak Bölge İçin Kritik Öneme Sahip Araştırma ve Planlama Çalışmalarının Yapılması Öncelik 4. Bölgenin Rekabet Gücünün Korunmasına ve Artırılmasına Yönelik Çalışmaların Yapılması

DOĞRUDAN FAALİYET DESTEĞİ (DFD) Doğrudan Faaliyet Desteği Örnek Proje Konuları  Bölge illerinin tamamını kapsayan tur rotalarının belirlenmesini de içeren turizm eylem planlarının hazırlanması  Bölgenin yatırım potansiyellerini ortaya koyacak fizibilite raporlarının hazırlanması  Kadınların ve gençlerin iş yaşamına ve sosyal hayata katılımını destekleyen araştırma çalışmalarının yapılması, il bazlı eylem planlarının hazırlanması  Bölgede mekânsal analizlerin yapılarak kentsel gelişim senaryolarının hazırlanması

DOĞRUDAN FAALİYET DESTEĞİ (DFD) Doğrudan Faaliyet Desteği Genel Bilgi  Destek Miktarı : TL / TL  Destek Oranı : En az %25 / En Fazla %100  Uygun Başvuru Sahipleri : Valilikler/Bölge, İl ve İlçe Müdürlükleri/ Sivil Toplum Kuruluşları/ Kamu Kurumu Niteliğinde Meslek Kuruluşları/ Üniversiteler……  Son Başvuru Tarihi :  Toplam Bütçe : TL

TEKNİK DESTEK PROGRAMI Teknik Destek Programının Amacı Bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlanmasıdır

TEKNİK DESTEK PROGRAMI Teknik Destek Programı Örnek Proje Konuları  İnsan kaynakları yönetimi, toplam kalite yönetimi ve finansal yönetim  Kurumsallaşma, yönetim ve organizasyon, aile işletmelerinde profesyonelleşme gibi konularda eğitim ve bilgilendirme çalışmaları  Dezavantajlı grupların topluma entegrasyonuna ve mesleki yeterlilik kazandırılmasına yönelik faaliyetler  Bölgemizde rekabette öncü ve stratejik sektörlerin desteklenmesi ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik her türlü eğitim ve danışmanlık faaliyetlerinin yürütülmesi  Kariyer rehberliği ve danışmanlığında yeni modeller ve yenilikçi yaklaşımlar geliştirilmesine yönelik eğitim ve danışmanlık faaliyetleri

TEKNİK DESTEK PROGRAMI Teknik Destek Programı Genel Bilgi  Destek Miktarı : Azami TL  Destek Oranı : En az %25 / En Fazla %100  Uygun Başvuru Sahipleri : Valilikler/Bölge, İl ve İlçe Müdürlükleri/ Sivil Toplum Kuruluşları/ Kamu Kurumu Niteliğinde Meslek Kuruluşları/ Üniversiteler……  Son Başvuru Tarihi :  Toplam Bütçe : TL

TEKNİK DESTEK PROGRAMI Teknik Destek Programı Uygulama Örnekleri  Başvuru Sahibi : Erciyes A.Ş.  Teklif Adı : Personel Kişisel Gelişim Eğitimi  Eğitim Süresi : 6 Gün  Eğitim Alan Kişi Sayısı : 60

TEKNİK DESTEK PROGRAMI Teknik Destek Programı Uygulama Örnekleri

TEKNİK DESTEK PROGRAMI Teknik Destek Programı Uygulama Örnekleri

TEKNİK DESTEK PROGRAMI Teknik Destek Programı Uygulama Örnekleri  Başvuru Sahibi : Melikgazi Kaymakamlığı  Teklif Adı : İnternet Tabanlı Haber Hazırlama Ve Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi  Eğitim Süresi : 4 Gün  Eğitim Alan Kişi Sayısı : 42

TEKNİK DESTEK PROGRAMI Teknik Destek Programı Uygulama Örnekleri

TEKNİK DESTEK PROGRAMI Teknik Destek Programı Uygulama Örnekleri

TEKNİK DESTEK PROGRAMI Teknik Destek Programı Uygulama Örnekleri  Başvuru Sahibi : Kayseri Valiliği  Teklif Adı : AB 7. Çerçeve Ve Horizon 2020 Programı Proje Hazırlama Eğitimi  Eğitim Süresi : 10 Gün  Eğitim Alan Kişi Sayısı : 38

TEKNİK DESTEK PROGRAMI Teknik Destek Programı Uygulama Örnekleri

TEKNİK DESTEK PROGRAMI Teknik Destek Programı Uygulama Örnekleri