Pusula eğitimine hoş geldiniz.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İKTİSAT FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ Para Teorisi ve Politikası
Advertisements

İşletmelerde Finans Faaliyetleri 9
KOOPERATİFLERDE ETKİNLİK
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
Türk Bankacılık Sektörü Genel Görünümü
Katılım Model Portföy Endeksi
AB MÜZAKERE SÜRECİNDE SON GELİŞMELER
PAZARLAMA KARMA ELEMANLARI: TUTUNDURMA
Küresel Büyüme Oranları (%)
İŞLETME Toplumdaki bireylerin ihtiyaçlarını karşılamak
FİNANSAL PLANLAMA BAŞABAŞ NOKTASI ANALİZİ FİNANSAL DENETİM
GELECEĞİ TAHMİN ETMENİN EN İYİ YOLU ONU YARATMAKTIR…
Bir İş Planı Yazmanın Ne, Neden
Fatih Tuncer HATUNOĞLU İletişim Yazılım Genel Müdürü Mart, 2013 BURSA
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Ekim Haziran 2005 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu.
YENİLEME PAZARI GELİŞTİRME DERNEĞİ 10 Nisan 2014 YENİLEME PAZARI GELİŞTİRME DERNEĞİ 10 Nisan 2014 Ortak Beklentiler Yurt dışı dernekleri ile etkileşiminin.
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
Finansal Piyasalar Para ve sermaye piyasaları
6 Hafta 6Yazılı İletişim IIBLUES. 6 2 Faaliyet Raporu Nedir? Faaliyet raporu kuruluşun mevcut ve potansiyel iş ortaklarını ve menfaat sahiplerini bilgilendirmek.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
FİNANSAL PLANLAMA BAŞABAŞ NOKTASI ANALİZİ FİNANSAL DENETİM
Finansal Yönetim ve Fonksiyonları
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
VİOP / Türev Piyasalar Bora Akdeniz Ürün Geliştirme Kıdemli Uzmanı
Finansal Piyasalar Genel Bakış
ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARACI İHRACI
Finansal Sistem ve Faiz Oranları
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
SERMAYE PİYASASI HUKUKUNA GİRİŞ
Küresel Piyasalardaki Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisine ve Bankacılık Sistemine İlişkin Değerlendirmeler Hüseyin Aydın Yönetim Kurulu Başkanı 1 Şubat.
Finansal Yönetim ve Fonksiyonları
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
İşletme Finansı Doç.Dr. G. Cenk AKKAYA.
Bankacılık sektörü 2010 yılının ilk yarısındaki gelişmeler “Temmuz 2010”
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
BÜTÇE RASYOLARI.
Türkiye Bankalar Birliği 49. Genel Kurulu 1 Türkiye Ekonomisi ve Bankacılık Sistemindeki Gelişmeler Ersin Özince Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu.
PİYASA GÖSTERGELERİ.
Bankacılığın Arka Planı
YARD.DOÇ.DR.HAYRİ BARAÇLI
Risk Merkezi Aralık 2014.
Uluslar arası İşletmecilik İlk Bakış
Menkul Kıymet Borsaları
Bilişim sistemlerinin türleri
Ders 8 Temel Analiz Hüseyin İlker Erçen
Ders 1 Hüseyin İlker Erçen
Yenilik ve Yeni Ürün Altunışık-Özdemir-Torlak.
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
SPK Lisans Türleri ve Lisanslama Sınavları
Sermaye Piyasası ve Meslek İlişkisi DOÇ. DR. SERHAT YANıK İSTANBUL ÜNIVERSITESI SIYASAL BILGILER FAKÜLTESI.
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK
1 Türkiye’de Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı.
Pazarlama Yatırımlarının Verimliliğinin Sektörel Bazda İncelenmesi: BIST Örneği Arş. Gör. Dr. Betül Çal Giresun Üniversitesi.
TASARRUF, YATIRIM VE FİNANSAL SİSTEM
Finans Sistemine Genel Bakış
Türkiye Sermaye Piyasaları
Finans Nedir Finans, işletmenin gereksinim duyduğu fonların en uygun koşullarda ele geçirilmesi ve ele geçirilen fonların en etkin kullanımını sağlamaktır.
FİNANSAL SİSTEM.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Finansal Kriz Yönetiminde Katılım Bankalarının Etkinliği
BASEL – II ve KOBİLERE ETKİLERİ
Ortak Piyasa Düzeni (OPD) Gerekliliklerine Uyum için
Türkiye Sermaye Piyasaları
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Performans & Finansal Sonuçlar – Çeyrek Hacim ve Büyüklükler
TÜRK BANKACILIK SİSTEMİ
1. BÖLÜM FİNANSAL YÖNETİMİN TANIMI VE AMACI
Sunum transkripti:

Pusula eğitimine hoş geldiniz. Bu eğitim süresince Pusula nedir ve nasıl kullanılır sorularını birlikte cevaplayacağız. (Eğitimde önce kavramlardan bahsettiğimiz, daha sonra sorular üzerinden ilerlediğimiz için altı çizili cümle yerine «Bu eğitim süresince öncelikle pusulada kullanılan kavramları tanıyacağız. Daha sonra pusula kullanıma dair sorulara yanıt bulacağız.» gibi bir cümle yazsak)

GARANTİ BANKASI İŞLETMECİLİK SEMİNERLERİ FAKÜLTELER Genel Bankacılık Satış &Pazarlama Kredi Yatırım EĞİTİM ADI EĞİTİM KONULARI EĞİTİCİ EĞİTİM TARİHİ EĞİTİM YERİ Türkiye’de Bankacılık ve Piyasalar Türkiye’de Bankacılık Sistemine Genel Bakış Piyasa Düzenleyicileri ve Önemli Aktörler Garanti Bankasının Yeri, Hizmet ve Ürünlerimiz Piyasalar SİNEM ÖZONUR (Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi) KURTULUŞ SUR (İç Eğitici) 13 Şubat 2014 Marmara Üniversitesi Alm. İşletme Fakültesi Organizasyonel Yapılanma ve Bankacılık - I Organizasyonel Yapı Ana Birimler / İşkolları ve Temel Hizmet Alanları Bankacılık Simülasyonu KOREL AKYİĞİT / KURTULUŞ SUR 20 Şubat 2014 Garanti Eğitim Merkezi Organizasyonel Yapılanma ve Bankacılık – II 27 Şubat 2014 Bankacılık Kanunu ve İlgili Mevzuatlar Bankalar Kanunu Tüketici Kanunu İlgili Mevzuat (Rekabet Hukuku, SPK, Tüketici Kanunu, MASAK..) BERNA AVDAN (Hukuk Müşaviri) 06 Mart 2014 Sermaye Piyasaları ve Yatırım Ürünleri Sermaye ve Para Piyasaları, Hisse Senedi Piyasaları ve VİOP Bankalarda Hazinenin Sorumluluk Alanları ve İşlemler 13 Mart 2014 Pusula eğitimine hoş geldiniz. Bu eğitim süresince Pusula nedir ve nasıl kullanılır sorularını birlikte cevaplayacağız. (Eğitimde önce kavramlardan bahsettiğimiz, daha sonra sorular üzerinden ilerlediğimiz için altı çizili cümle yerine «Bu eğitim süresince öncelikle pusulada kullanılan kavramları tanıyacağız. Daha sonra pusula kullanıma dair sorulara yanıt bulacağız.» gibi bir cümle yazsak)

GARANTİ BANKASI İŞLETMECİLİK SEMİNERLERİ FAKÜLTELER Genel Bankacılık Satış &Pazarlama Kredi Yatırım EĞİTİM ADI EĞİTİM KONULARI EĞİTİCİ EĞİTİM TARİHİ EĞİTİM YERİ Firma Analizine İlk Adım: Temel Rasyo ve Raporlar Temel Rasyo ve Göstergeler Örnek Raporlar Üzerinden Firma Analizi ESİN TUZCU / ZEYNEP BİRYAR ÖZDEMİR (İç Eğitici) 20 Mart 2014 Marmara Üniversitesi Alm. İşletme Fakültesi Bankaların Ana Faaliyet Alanı Olarak “KREDİ”ler Bireysel Krediler Kredi Türleri ve Bankacılıkta Scoring ve Risk Rating Uygulamaları Ticari Krediler Kredinin Ana Unsurları ve Kredilendirme Süreçleri SETENAY ÇATALKAYA ERKİN BAŞ 27 Mart 2014 Finansal Yönetimin Temelleri Finansal Analiz ve Planlama ZEYNEP BİRYAR ÖZDEMİR / TÜMAY ÖZEREN (İç Eğitici/Eğitim Tasarım Yönetmeni) 10 Nisan 2014 Şirket Değerleme Kurumsal Finansman İLKNUR COŞKUN GÜRSEL / TÜMAY ÖZEREN 17 Nisan 2014 Şubesiz Bankacılık Kanalları ve Sosyal Platformlar Şubesiz Bankacıllık Kanallarının Gelişimi ve Gelecek Öngörüleri Sosyal Platformlar DENİZ GÜVEN (Şubesiz Bankacılık Müdürü) EVRİM ERSOY (Sosyal Platformlar Müdürü) 24 Nisan 2014 Pusula eğitimine hoş geldiniz. Bu eğitim süresince Pusula nedir ve nasıl kullanılır sorularını birlikte cevaplayacağız. (Eğitimde önce kavramlardan bahsettiğimiz, daha sonra sorular üzerinden ilerlediğimiz için altı çizili cümle yerine «Bu eğitim süresince öncelikle pusulada kullanılan kavramları tanıyacağız. Daha sonra pusula kullanıma dair sorulara yanıt bulacağız.» gibi bir cümle yazsak)

GARANTİ BANKASI İŞLETMECİLİK SEMİNERLERİ FAKÜLTELER Genel Bankacılık Satış &Pazarlama Kredi Yatırım EĞİTİM ADI EĞİTİM KONULARI EĞİTİCİ EĞİTİM TARİHİ EĞİTİM YERİ Bankacılıkta CRM Uygulamaları ve İnovasyon CRM ve Müşteri Deneyimi Yönetimi İnovasyon Yönetimi HÜLYA TÜRKMEN (Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Pazarlama Müdürü) TUTKU COŞKUN (Ürün Geliştirme ve İnovasyon Müdürü) 08 Mayıs 2014 Marmara Üniversitesi Alm. İşletme Fakültesi Kurumsal Marka Yönetimi & Sosyal Sorumluluk ve SALT Pazarlama İletişimi ve Medya Planlama Sosyal Sorumluluk Uygulamaları SALT ziyareti BURCU TOKCAN (Kurumsal Marka ve Paz. İletişimi Yönt. Yöneticisi) DERYA AÇAR ERGÜÇ (SALT Direktörü) 15 Mayıs 2014 SALT IIP Sahibi Garanti Bankası ve Örnek İK Uygulamaları İYİ, İK Günü, Spot, Dört Mevsim Uygulamaları Yetenek Yönetimi ve Gelişimi NURDAN TAŞ (İnsan Kaynakları Yöneticisi) Eğitim Müdürlüğü 22 Mayıs 2014 Garanti Eğitim Merkezi Pusula eğitimine hoş geldiniz. Bu eğitim süresince Pusula nedir ve nasıl kullanılır sorularını birlikte cevaplayacağız. (Eğitimde önce kavramlardan bahsettiğimiz, daha sonra sorular üzerinden ilerlediğimiz için altı çizili cümle yerine «Bu eğitim süresince öncelikle pusulada kullanılan kavramları tanıyacağız. Daha sonra pusula kullanıma dair sorulara yanıt bulacağız.» gibi bir cümle yazsak)