UNA-USA GCI Middle School MUN Conference. Nasa Eğitim Programı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Youth Entrepreneurship Programme
Advertisements

Uzay mekiğinin yakıt tankının genişliği neden 1,5 metre?
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ
BETT IN LONDON.
D’MUN International.
CERN.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER & NASA & MOMATH & NATIONAL GEOGRAPHIC.
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU
UNA-USA GCI Middle School MUN Conference
NASA.
SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri
NASA EĞİTİM PROGRAMI Aralık 2012 Manhattan Adası’nın güneyinde kalan kısımdadır. Aynı zamanda burası ticaretin ve politikanın merkezidir. NASA.
AMERİKAN ULUSAL SAĞLIK ENSTİTÜSÜ: GENOM ÇALIŞTAYI.
UNA USA MIDDLE SCHOOL MUN
NASA. Nasa Eğitim Programı Apple Store, New York Apple’ın 5 th Avenue’daki görülmesi gereken dükkanıdır.
MATH MIDWAY AT MOMATH. + MATH MIDWAY AT MOMATH + Times Square (New York) New York City''nin büyük kan dola ş ımını sa ğ lamak için manhattan''da kesi.
CERN. CERN PROGRAMI Milan Geneva Paris Milano'nun merkezinde adını verdiği Piazza Del Duomo meydanında bulunur. Avrupa'nın dördüncü büyük katedralidir.
SİLİKON VADİSİ.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER NASA MOMATH NATIONAL GEOGRAPHIC.
MUN NEW YORK.
ULAN BATOR.
Yurt Dışındaki ATATÜRK anıtları
HAZIRLAYAN : ALİ BUĞRA SOYKAN 12-53
PARKLAR İÇİNDE BİR ŞEHİR
Bir uçak düşmek üzereydi. Uçakta beş yolcu, ama dört paraşüt vardı….
Model United Nation Educational Tour Boston, New York, Washington DC
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU. Parlamento Binası Big Ben, Londra'da Westminster Sarayı'nın yanındaki ünlü saat kulesidir. Dünyanın en büyük ikinci dört.
GENOM & NASA & NATIONAL GEOGRAPHIC EĞİTİM PROGRAMI
ÖZGE BEŞİKÇİ - ZEYNEP YAŞA
Deja vu Deja vu Deja vu Deja vu Deja vu Deja vu Deja vu Deja vu Deja vu Sert Kahve’ye teşekkürler – U.K.
TARIM ve GIDANIN YÜKSELEN YILDIZI: BALIK
MATHEW BRADY.
OKUL GEZİSİ SERHAT ŞEHRİMİZ EDİRNE
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük II. DÜNYA SAVAŞI SONRASI DÜNYA
LONDRA.
Dünyanın harikaları.
TARİHSEL SÜREÇTE ŞEHİRLER
Orçun Madran. Wikipedia Web 2.0 ve Sosyal Ağlar, İstanbul - 12 Aralık
Prof. Dr. Mübeccel GÖNEN Merkez Müdürü
I 1/14 Yurt Dışı Bilimsel Etkinlik 26 – 27 Şubat 2015 Hava Harp Okulu.
ITAS 213 SUNUM TEKNİKLERİ Konu; İç Mekan Örneği
Bu Müze Çanakkale-İzmir yolu üzerinde Ayvacık İlçesi Küçükkkuyu Beldesinde bulunmaktadır. Zeytinin anavatanı olan ve altı bin yıldır zeytinyağı üretilen.
RICHARD ROGERS FATME TAHIR
? ? ? ? ? ? FRANK GEHRY FRANK GEHRY FRANK GEHRY
Monitoring the deprivation of liberty procedure and conditions in Turkey: Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim.
BEST SUMMER EVER. EMBASSY SUMMER  Campbell House.
University of Pennsylvania English Language Programs.
DÜNYA’DA VE TÜRKİYE’DE KREDİ DERECELENDİRME KURULUŞLARININ GELİŞİMİ VE KREDİ DEĞERLEME SORUNLARI Mücahit Sefer Giter.
“ABD Performans Esaslı Bütçeleme ve İç Kontrol Yapısının İncelenmesi”
TEOG SINAVINA BU KELİMELERİ BİLMEDEN GİRMEYİN UNIT 7.
HAZIRLAYAN:LÜTFULLAH CEM TOSYALI. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Başkenti Washington DC ’dir. En büyük şehri New York City ’dir. Para birimi Amerikan Doları’dır.
Çocuk Hakları Konusunda Türkiye'de Yapılan Çalışmalar.
EDİRNE’NİN KÜLTÜR VE TURİZM POTANSİYELİ Balkan Yarımadası'nın güneydoğu kesimindeki Trakya Bölgesinde yer alan Edirne, Doğu-Batı ulaşım yolları üzerindeki.
FLORIDA YAZ OKULU.
KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR LİSANS PROGRAMI
UNDERGRADUATE PROGRAM
KİM 116 Laboratuvar Güvenliği Prof. Dr
SİYASET BİLİMİ LİSANS PROGRAMI
ACİL SERVİSTE KOSTİK BİLEŞİKLER İLE ZEHİRLENMELER
60x90 cm Title of the congress paper Author(s) Name Surname Özet
William Wyler Hayatı ve Filmleri
IATA VE ICAO.
GEZİLECEK YERLERİ CN Tower, 553 metre uzunlukta dünyanın ikinci en yüksek kulesidir. Kanada'da yer alan bina Ontario'daki Toronto şehrinde bulunmaktadır.
  Albany New York Eyalet Universitesi, Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık ve Ulusal Hukuk Birliği Merkezi Bu Program Uluslarası Ögrenciler için sunulmuş.
SANATLAR VE MÜZE. Kültürel ya da tarihsel değeri olan nesnelerin toplanarak sergilendiği yerlere müze adı verilir. Müzeler, toplumların bilim ve sanat.
University of Pennsylvania English Language Programs
60x90 cm Title of the congress paper Author(s) Name Surname Özet
HAVA TRAFİK KONTROL BÖLÜMÜ
CİHAD HARMANDAR Dünya Ticaret Merkezi Yükseklik: 1368 ve 1362 feet (412 ve 415 metre) Sahipleri: New York Port Authority ve New Jersey Mimar:
Where’s the post office? 1. Where is the post office? Where is the post office? It’s next to the bank. It’s next to the bank. Is there a bank next to.
Sunum transkripti:

UNA-USA GCI Middle School MUN Conference

Nasa Eğitim Programı

Apple Store, New York Apple’ın 5 th Avenue’daki görülmesi gereken dükkanıdır.

Apple Store

Times Square, New York New York City'nin büyük kan dolaşımını sağlamak için Manhattan’la kesiştikleri yer. Asıl adı "Longacre Square"dir yılında the New York Times’ın merkezini buraya taşımasının şerefine meydanın adı Times Square olarak değiştirilmiştir.

Times Square

Columbia University, New York New York eyaletinin en eski, Amerika'nın ise 5. eski üniversitesidir. Amerika Birleşik Devletleri kurulmadan önce kurulan 9 üniversiteden biridir.

Columbia University

St John’s Cathedral

Birleşmiş Milletler- BM 193 ülkenin temsilcilikleri bulunduğu Birleşmiş Milletler Örgütü’nün yönetim binasıdır.

Birleşmiş Milletler Eğitim Turu

Empire State Binası Dünya'nın en yüksek binası olan Chrysler Building'in bu unvanını elinden almıştır. Yapımı 1932 yılında bitmiştir. Dünya'da da tek başına yükselen en yüksek üçüncü yapıdır.

Özgürlük Anıtı, New York ABD'nin New York şehrindeki Liberty (Özgürlük) adası üzerinde, inşa edildiği 1886 yılından bu yana Amerika'nın simgesi olan anıtsal heykel ve gözlem kulesidir. Dünyanın en tanınan abidelerinden biridir.

Özgürlük Anıtı

South Sea Port

Ground Zero, New York Dünya Ticaret Merkezi olarak kullanılan ikiz kuleler, 11 Eylül 2001 terör saldırılarında yıkılmış ve Groun Zero (sıfır noktası) olarak adlandırılıp, ölenlerin anısı için anıt haline getirilmiştir.

Chinatown

Little Italy

Maryland Science Center

Baltimore Harbour

Steven F. Udvar-Hazy Center, Virginia Steven F. Udvar-Hazy Center, Virginia, ABD'de bulunan hava ve uzay müzesidir. Müzede havacılıkla ilgili çok önemli olaylara ait eşyalar bulunmaktadır. İlk atom bombasını atan Enola Gay adlı uçak, Black Bird casus uçağı ve Discover Uzay mekiği burada sergilenmektedir.

Steven F. Udvar-Hazy Center

The National Air and Space Museum,Smithsonian Institute müzelerinden en popüleri olan The National Air and Space Museum,dünya çapında da en çok ziyaretçi çeken müzelerden biridir. Bugüne kadar oluşturulmuş en kapsamlı havacılık ve uzay müzesi olmasının yanı sıra bu alanlarda kapsamlı bilimsel çalışmaların da yürütüldüğü bir araştırma merkezidir.

The National Air and Space Museum

National Geographic İletişim temasına bağlı olarak planlanan bu projede öğrencilerin uluslararası bir derginin oluşum aşamalarını yerinde gözlemleyerek öğrenilmesi hedefleniyor. Öğrenciler, National Geographic ‘in çalışanlarıyla röportaj yaparak bir medya iletişim aracı olan ‘’dergi’’nin ve bu mesleğin en can alıcı yönleriyle tanışma fırsatı yakalayacaktır.

Old Post Office Eski Posta Ofisi aynı zamanda Eski Saat Kulesi olarak da anılır ve resmi olarak 1983’te Nancy Hank Merkezi olarak ismi değiştirilmiştir yılları arasında inşa edilmiş ve Amerikan politikasında iletişim alanında lokomotif rolü oynamıştır.

Union Station, Washington Yıllık 32 milyon kişinin ziyaret ettiği Washing DC’nin 1907’de açılmış merkez tren istasyonudur.

Union Station

Newseum

National Mall

The Capitol

Kongre Binası, Washington ABD’nin başkenti Washington’un sembollerinden biri olan, mimarisi ve tarihiyle dikkat çeken Kongre Binası; Senato ve Temsilciler Meclisi’nin toplantılarını düzenlediği yapıdır.

National Mall

Lincoln Anıtı, Washington Lincoln Anıtı, ABD'nin başkenti Washington D.C.'de Başkan Abraham Lincoln‘ün anısına yapılmış anıttır. Hoşgörü, doğruluk ve kararlılığı simgeler. Henry Bacon tarafından Atina Akropolisi'ndeki Parthenon'u anımsatacak biçimde tasarlanmıştır.

Lincoln Anıtı

Vietnam Veterans Memorial, Washington Vietnam Şehitleri Anıtı ABD’nin başkenti Washington DC’de yer alan ve Vietnam Savaşı’nda savaşmış ve şehit düşmüş veya kayıp olan Amerika Birleşik Devletleri Silahlı Kuvvetleri mensuplarına adanmış ulusal bir anıt mezardır.

World War II Memorial, Washington 60 yıl önce, Nazi Almanyası’yla Japon İmparatorluğu’na karşı savaşa katılan Amerikalıların anısına yapılmış anıttır.

White House, WashingtonBeyaz Saray, Amerika Birleşik Devletleri devlet başkanlarının Washington'da bulunan resmî ikametgâhıdır. Amerika Birleşik Devletleri'nin ilk başkanı George Washington, başkentin yerini tespit edip planlar çizdirdi. Ancak yeni kurulan başkentte hiç oturamadan 1799 yılında öldü.

Thomas Jefferson Memorial, Washington Thomas Jefferson Anıtı Birleşik Devletlerin kurucularından ve üçüncü başkanı Thomas Jefferson'a adanmış ve de ABD'nin başkenti Washington, D.C.'de yer alan bir anıttır.

WORLD IS IN YOUR HAND WITH