Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

  Albany New York Eyalet Universitesi, Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık ve Ulusal Hukuk Birliği Merkezi Bu Program Uluslarası Ögrenciler için sunulmuş.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "  Albany New York Eyalet Universitesi, Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık ve Ulusal Hukuk Birliği Merkezi Bu Program Uluslarası Ögrenciler için sunulmuş."— Sunum transkripti:

1 Albany New York Eyalet Universitesi, Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık ve Ulusal Hukuk Birliği Merkezi Bu Program Uluslarası Ögrenciler için sunulmuş olup ve katılımcıların ulusal dillerinde ögrenme imkanı saglayacaktır. İleri Online Öğrenme ve Rehberlik üzerine Dünya Sağlığı, Uluslararası Hukuk ve Uygulama Yöntemleri Bu Online dersin amacı, Hukuk Öğrencileri, Avukatlar, Sağlık çalışanlarına, Hekimlere, Tıp Öğrencilerine ve Sağlık ve Politika alanlarında çalışan STK üyelerine bilgi ve yeteneklerinin gelistirilmesinde katkida bulunmasina yardimci olmaktir. Online Ders bircok bilim dalini içermekle beraber Sağlık ve Uluslararası Hukuka özgü yönlerini de bir araya getirecektir. Online Ders üç ana bölümden oluşmaktadır: •Global Sağlık Politikası temel bilgileri; •Uluslararasi Hukuk ve Mekanizmalari •Uygulama ve Rehberlik Bu online dersin müfredati sunuş ve hazırlanış bakımından Albany Üniversitesi Fakultesi,Albany Hukuk Fakültesi ve Uluslararası Hukuk alanından uzmanlıgı olana uluslararası fakulteler tarafından sorumludur. Online ders saglık haklarına dayanan ulusal ve uluslararasi baglamlarda saglık haklarinin temel konularını dahil edecektir. Katılımcılar öğrendikleri bilgileri Tartışma Formları ve Vaka Analizleri sayesinde uygulayarak kendilerini geliştiriceklerdir. Katılımcılara sağlık hakları ve sağlık politikası hakkında bir sınıf ortamında Uluslararası politikayı tartışmak için şans verilecektir. Online ders etik ögeleri ve hedeflenen sağlık nüfusun erişimi dikkate alınacaktır. Öğrencilerden kursa ilgi gösterip yeterli katılımda bulunanlara yurt dışında burs yardımı fırsatıyla kendi alanlarıyla alakalı uygulama methodlari geliştirmek icin uluslararasi Öğretim Üyeleriyle devam edecektir. Bu rehberlik programı ulusal ve Uluslararası ortamlarda politika ve hukuk planlarını gerçekleştirmek için Öğretim Üyeleri ve Öğrenciler arasında kurulacaktır. .


"  Albany New York Eyalet Universitesi, Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık ve Ulusal Hukuk Birliği Merkezi Bu Program Uluslarası Ögrenciler için sunulmuş." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları