- 1 - Gelecek internette, çözüm EVET’te SoftwareConsultancy Marketing Aid.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

- 1 - Gelecek internette, çözüm EVET’te SoftwareConsultancy Marketing Aid.
AKILLI FAKS.
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Neden e-ticaret’e ihtiyaç duyuluyor? Bugün; •Sürekli (24 saat boyunca 365 gün kesintisiz) reklam ve ticaret olanağı sunan, •İletişimi çok hızlı ve interaktif.
Adım Adım Kurumsallaşma
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
İTİBAR ATÖLYESİ ... KAMUDA İTİBAR YÖNETİMİ
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
KOBİ’ler için Yeni Ticaret Yolu: E-Ticaret
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ.
ELEKTRONİK TİCARET VE LOJİSTİK HİZMETLERİ
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
 Bu yıl, 11 kategori arasından en fazla (+1 Jüri Özel ödülü) olmak üzere en fazla 4 kategori ile katılabilirsiniz.  Başvuru yapılan her kategori.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
ERP KONSEPT EĞİTİMİ.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
FİNANS DIŞI ALANLARDA ÇALIŞANLAR İÇİN
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
E- Ticaret Altyapısı.
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
Emrah KÜÇÜK Mete MAZLUM
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Tedarikçi Firma Sunumu
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Pazarlama Ve Perakende Bölümü Alan Tanımı
Ticari Kararlarda Piyasa Emisyonu ve Kredi-Risk Yönetiminin Önemi
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Bilişim Ortağınız.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
Manufacturing Planning and Control – İmalat/Üretim Planlama ve Kontrol
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
ERP Kurumsal Kaynak Planlama (Enterprise Resource Planning)
DİJİTAL DÖNÜŞÜM LİDERLERİNİN İŞLETMELERİN VERİMLİLİĞİNE ETKİLERİ BÜLENT KUTLU 1.
KURUMSAL BİLİŞİM SİSTEMLERİ
Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M ve TPE-M Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır.
CETASOFT YAZILIM ŞİRKETİ PROGRAM TANITIMI
Bir çok girişimci, yeni bir iş kurarken çoğu zaman hazırlık yapmaz. Yani bir iş planı yapmaz, bir iş modeli oluşturmaz. Ülkemizde yeni kurulan işlerin.
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Sunum transkripti:

- 1 - Gelecek internette, çözüm EVET’te SoftwareConsultancy Marketing Aid

- 2 - Herkesin bildiğinden fazlasını söylemiyorum. W.Shakespeare YSM Yazılım EVETmobile ile 3G platformunda hızlı iş adamlarına “gerçek fayda” sunuluyor.

- 3 - Sunum Ajandası YSM Yazılım EVET Çözümleri

- 4 - YSM Yazılım ve Bilişim Teknolojileri; YazıcıGrup bünyesinde faaliyet göstermektedir yılından beri faaliyet gösteren grubumuz 2003 yılından beri ArtWin.Net markasıyla her geçen gün kendini daha da geliştirmektedir. İlk 500 deki firmalar dahil bir çok şirket ve kurumsal müşteriyle büyük projelere imza atmaktadır. Hedeflerinizi başarma yolunda yanınızda YSM‘yi bulacaksınız. Firmamız sıra dışı, farklı ve farkındalık yaratan, genç, dinamik ve heyecanlı, yazılım, danışmanlık ve tasarım eki pler inden oluşmaktadır. Hızla ve güveninizle büyüyor. Saygılarımızla…. Sedat YAZICI Bilgisayar Yük. Müh. YSM Yazılım Genel Müdürü

- 5 - Hedefe odaklandık ! Birlikte başaralım !

- 6 - Yazılım Çözümlerimiz MES (Manufacturing Execution System) ve ShopFloor ise Fabrika Sahası ve onun otomasyonunu / yönetimini ifade etmektedir. ArtMES Fabrikanıza SÜS (Sipariş-Üretim-Sevkiyat) dengesi sağlar. EasyWEB yönetilebilir, güncellenebilir, profesyonel ve sektörel web sitesi çözümleridir. 250 yi aşkın referansı ile EasyWEB kurumsal tanıtım faaliyetinizin teknolojik aracıdır. Size özel tasarım ile farklılaşmanız için... EVET hedef kitleden sadık müşteriye ve kurumsal şirkete götüren yazılımdır.EVET = CRM + Finans + Performans ve Yönetim Sistemleri + Entegrasyonlar +...

- 7 - EasySELL, internetten satış yapıp, işini internete taşıyıp, minimum maliyetle sanal mağaza sahibi olmak isteyen, oturduğu yerden para kazanmak isteyen, yeni nesil akıllı girişimciler için e-ticaret yazılımıdır. ArtHaberci size özel üretilebilen, RSS teknolojisi kullanan, arkasında Basic CRM alt yapısı da bulunan reklam, haber ve kampanya duyurularını da içeren yeni nesil pazarlama aracıdır. YSM Focus; ticari paket yönüyle bir Ön Muhasebe - Küçük ERP, WinZy modülüyle bir Teknik Servis ve Arıza yazılımı, PCcost moülüyle bir gider (masraf) yönetimi yazılımıdır. YSM Focus = Ön Muhasebe + Servis + … Yazılım Çözümlerimiz…

- 8 - Müşteri Strateji Şirketin insan, mali, bilgi, malzeme ve teknoloji kaynaklarını gerçek müşteri önceliklerine odaklandırma Sistem Kalite, Maliyet ve süre hedeflerini sağlayacak yapılanma ve yöntemler Sürdürücüler Müşteri beklentilerini aşarak sağlayabilmek için çalışanların yönetimi 3S

- 9 - EVET hakkında Şirketinizi daha köklü ve daha başarılı kılacak çözümler YSM de ! Yeter ki sen de EVET de !

EVET hakkında Müşteri, Tedarikçi ve Adayları Ürün ve Hizmetler, Stok ve Depo MES, Üretim, MRP, BOM Pazarlama,Satiş ve CRM Süreç ve Operasyonlar Kişiler ve Sözleşmeler İhtimal ve Performans Finans ve Nakit Akışı Bütçe ve Risk Yönetimi Dokümanlar ve İş Akışı Projeler ve Müşteri Hizmetleri Web sitesi CMS ve E-ticaret

EVETmobile hakkında Zamanın önemini bilen, sürekli seyahat eden liderler, Zaman ve mekan dinlemeden işini yönetmek isteyen liderler, Blackberry, IPhone ve diğer mobil cihazları sadece mail okumak için kullanmak istemeyen liderler, İşini delege edip kontrol etmek isteyen liderler, Kotasını, hedefini tutturmak isteyen müşteri temsilcileri ve sıcak/soğuk satışçılar, Kasasını, çekini, ödeme planını takip etmek isteyenler, Kafam rahat olsun, ben yokken de işler yürüsün, ben de sadece kontrol edeyim. Bu dertleri olan her lider EVET demeli! Liderlerin son kararı Sen de, EVET de !

Hedef Kitlemiz KOBİ liderleri BOİ liderleri Satış ekipleri Finans ekipleri Strateji ekipleri Kazan -> Kazan -> Kazan Sen de, EVET de !