Mahmut Kiper TTGV Başuzman 5 Nisan 2011 CerModern-Ankara.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Olgun ŞENER Kamu Yönetimi Uzmanı
Advertisements

Ankara Yenilikçi Kütüphane Girişimleri Grubu
TÜRKİYE’DE ÇOCUK DOSTU ŞEHİRLERİN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN ATILACAK ADIMLAR ÇDŞ Toplantısı Ankara Nisan 2006.
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu Projenin ülkemizdeki; • Akademik Organizasyonu için Yükseköğretim Kurulu’na, • Finansal Destekleri için Avrupa Komisyonu’na.
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
STRTEJİK PLAN HAZIRLAMA TAKIMININ OLUŞTURULMASI. Hazırlık Dönemi Çalışmaları ve Takımın Oluşturulması Stratejik planlama çalışmalarının başarısı plan.
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü
eAvrupa, eAvrupa+ ve Türkiye
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
TTB- UDEK Asistan ve Genç Uzman Hekimler (AGUH) Genel Kurulu Yer: İstanbul Tarih: 10 Aralık 2010 Saat:10:00- 17:00 Kolaylaştırıcılar: Berivan TUNCA, Emre.
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
TTB-UDEK Çalışma Grupları Dr. Raşit Tükel TTB-Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu 30 Kasım 2007 / İstanbul.
GÜMRÜK KIYMETİ TEKNİK KOMİTESİ Ek:II. 1. Bu Anlaşmanın 18 inci Maddesine göre, teknik düzeyde yorum ve uygulama birliği sağlamak amacıyla Gümrük İşbirliği.
Strateji Geliştirme Başkanlığı
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
11 11 Mayıs 2012 YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU (YOİKK) ÇALIŞMALARI.
KALICI ORGANİK KİRLETİCİLERE İLİŞKİN STOCKHOLM SÖZLEŞMESİ ULUSAL UYGULAMA PLANI GÜNCELLENMESİ PROJESİ ÇALIŞMA PROGRAMI Melih ORAL Proje Koordinatörü
Ankara Sağlıkta Yenilikçilik Hareketi Projesi
1 Türkiye Bilişim Vakfı Bilişim Şurası Hazırlık Sunumu e-Ekonomi Çalışma Grubu Murat Tozan, TBV Şubat 2002.
 BİRİMİMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI * Odanın faaliyetlerinin yerel ve ulusal basın aracılığı ile odamızca çıkarılacak bülten ve dergiler aracılığıyla.
İSTANBUL ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİNE HOŞGELDİNİZ.
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
Valilikler koordinasyonunda illerde yapılan çalışmaların Türkiye’nin Yeni AB Stratejisi ve AB İletişim Stratejisi’ne katkı sağlaması İçişleri Bakanlığı.
Elektrik Elektronik Teknoloji Platformu Oluşturma Çalıştayı Sinan Tandoğan TÜBİTAK-TEYDEB 23 Şubat 2007, TÜSSİDE.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
Ostim Yönetim Kurulu Başkanı
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 7. Yıllık Toplantısı 30 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz.
1 KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ EYLEM PLANI (Yapılan Çalışmalar, Mevcut Durum ve Planlanan Çalışmalar) Ender ÇOLAK Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı.
Ücretli Çalışan ve İşsiz Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Ankara Bölgesel Kurultayı Hazırlık Toplantısı 13 Haziran 2009 Gündem 1- Kurultay Sunuşu 2-
OSTİM Vakfı Genel Sekreteri
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJESİ
Süleyman Demirel Üniversitesi 5. MYO Müdürleri Toplantısı Prof.Dr. Metin Lütfi BAYDAR Rektör.
Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 5. Yıllık Toplantısı Haziran 2005 Süleyman Demirel Kütüphanesi, Sakarya.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
İL YATIRIM PROGRAMI HAZIRLIK VE İZLEME SÜRECİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU Mart 2015
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrenci Danışmanlık Sisteminin Güçlendirilmesi Tıp Eğitimi Çalıştayı Grup Çalışması
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Hacettepe Biyoetik E ğ itim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBAM) Faaliyetleri Hacettepe Biyoetik E ğ itim Uygulama ve Araştırma.
1 CONSUMER ACADEMY ‘CONSUMER ACADEMY’ TÜKETİCİ AKADEMİSİ Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
2014 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ ÖDÜL TÖRENİ
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
Gümrük Birliği’nin Güncellenmesi Süreci
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
İbrahim AYDIN Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü.
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ, 2015 NİSAN 2016.
© Ahmet Yaman-Ulusal Ajans (DPT)1 AB EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI DAİRESİ BAŞKANLIĞI (ULUSAL AJANS) TÜRKİYE’NİN AB EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARINA.
1 Türkiye’de Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı.
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
DÖNEMİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI HAZIRLIK SÜRECİ
SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN SAĞLIK HİZMETLERİ
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
PROJE SOSYAL DİYALOG KOMİTESİ TOPLANTISI GÜNDEMİ (1)
YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
Prof.Dr.Yılmaz Çapan FATUM Müdürü
MÜhendislik DEğerlendirme Kurulu
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TÜRK HEMŞİRELER DERNEĞİ ÖĞRENCİ KOMİSYONU Hemşire Kimdir?  Hemşire melektir.  Hemşire çiçektir.  Şevkattir.  İğne yapan kişidir.  Klinikte iş yapmayan.
Ege Uzlaştırmacılar Derneği (EGE-UZ-DER) 2. Tanışma Toplantısı
Sunum transkripti:

Mahmut Kiper TTGV Başuzman 5 Nisan 2011 CerModern-Ankara

Gündem 1- Açılış Konuşması-İlk Gün için Genel Değerlendirme 2- Grup Çalışması -I - Değer Zinciri Analizi Grubu - Aktörler Analizi Grubu - İşbirliği Türleri/Mekanizmaları Grubu - Çalışma Grupları Önerileri Grubu 3- Yemek Arası

Gündem 4- Grup Çalışması II- İNOVA Yürütme ve Sürdürülebilirlik Mekanizmalarının Oluşturulması KURUCULAR KURULU KURUCU GENEL SEKRETERYA KURUCU GENEL SEKRETERYA DESTEKLEYİCİ KURUM VE KURULUŞLAR DESTEKLEYİCİ KURUM VE KURULUŞLAR

Gündem 5- Grup Çalışması III- Çalışma Grupları Teşkili

Açılış Konuşması Sn. Gülnaz Karaosmanoğlu OSTİM Vakfı Genel Sekreteri

Grup Çalışması -I - Değer Zinciri Analizi Grubu (1) - Aktörler Analizi Grubu (2) - İşbirliği Türleri/Mekanizmaları Grubu (3) - Çalışma Grupları Önerileri Grubu (4)

KURUCULAR KURULU Kurucu Çalıştaya aktif katılım gösteren, Sektörle doğrudan ilgili değer zinciri içindeki tüm kurumların temsilcilerinden oluşur. Bir çeşit genel kurul gibi çalışır. Kurucu Genel Sekreterya çalışmalarını Kurucular Kurulu’na sunarak karara çevirir. KURUCULAR KURULU Kurucu Çalıştaya aktif katılım gösteren, Sektörle doğrudan ilgili değer zinciri içindeki tüm kurumların temsilcilerinden oluşur. Bir çeşit genel kurul gibi çalışır. Kurucu Genel Sekreterya çalışmalarını Kurucular Kurulu’na sunarak karara çevirir. 4- Grup Çalışması II- İNOVA Yürütme ve Sürdürülebilirlik Mekanizmalarının Oluşturulması

4- İNOVA Yürütme ve Sürdürülebilirlik Mekanizmalarının Oluşturulması KURUCU GENEL SEKRETERYA “6 ay içinde ‘İnova Çalıştayı’ gerçekleştirmek Platform için Yönerge, Çalışma Kurulları Esasları vb. kritik taslak dokümanları hazırlayarak, Genel Kurul’a sunmak, Çalışma Gruplarının çalışmaları için gerekli çabaları göstermek, Tanıtım ve diğer faaliyetleri gerçekleştirmek. Çalışmanın ilerleyebilmesi için ilgili fonlar için proje hazırlamak ve başvurmak 1 yıl içinde hazırlıklar tamamlanmış şekilde Genel Kurul’u gerçekleştirmek.” Üzere değer zincirine ait grupların kendi içinden seçeceği temsilcilerden oluşur. KURUCU GENEL SEKRETERYA “6 ay içinde ‘İnova Çalıştayı’ gerçekleştirmek Platform için Yönerge, Çalışma Kurulları Esasları vb. kritik taslak dokümanları hazırlayarak, Genel Kurul’a sunmak, Çalışma Gruplarının çalışmaları için gerekli çabaları göstermek, Tanıtım ve diğer faaliyetleri gerçekleştirmek. Çalışmanın ilerleyebilmesi için ilgili fonlar için proje hazırlamak ve başvurmak 1 yıl içinde hazırlıklar tamamlanmış şekilde Genel Kurul’u gerçekleştirmek.” Üzere değer zincirine ait grupların kendi içinden seçeceği temsilcilerden oluşur.

4- İNOVA Yürütme ve Sürdürülebilirlik Mekanizmalarının Oluşturulması KURUCU GENEL SEKRETERLİK İl Sağlık Müdürlüğü,ASO,OSTİM,SEİS,GATA, Ankara Üniversitesi,Hacettepe Üniversitesi, Fatih Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Hacettepe Teknokent, ODTÜ Teknokent, Ankara Üniv. Teknokent, Gazi Üniv. Teknokent,Bilkent Cyberpark, Özel hastaneler Platformu, TTGV Kurucu Genel Sekreterliğin Başkanlığını yapacak olan kurum sekreterlik üyelerince seçilir. KURUCU GENEL SEKRETERLİK İl Sağlık Müdürlüğü,ASO,OSTİM,SEİS,GATA, Ankara Üniversitesi,Hacettepe Üniversitesi, Fatih Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Hacettepe Teknokent, ODTÜ Teknokent, Ankara Üniv. Teknokent, Gazi Üniv. Teknokent,Bilkent Cyberpark, Özel hastaneler Platformu, TTGV Kurucu Genel Sekreterliğin Başkanlığını yapacak olan kurum sekreterlik üyelerince seçilir.

Kurucu Genel Sekreterliğin İlk toplantısı OSTİM Medikal Sanayi Kümelenmesi Koordinasyonunda yapılacak olup, seçiminin ardından toplantılar Kurucu Genel Sekreterliği yürüten kurum tarafından organize edilecektir.

4- İNOVA Yürütme ve Sürdürülebilirlik Mekanizmalarının Oluşturulması DESTEKLEYİCİ KURUM VE KURULUŞLAR Misyonları İtibarıyla tüm sektörlere destek veren İNOVANKARA amaçlarıyla ilgili kamu ve özel kurum ve kuruluşların temsilcileridir. Bir çeşit Danışma Kurulu niteliğinde olup gündeme göre Kurucu Genel Sekreterya çalışmalarına davet edilirler. DPT, KOSGEB,TÜBİTAK,TSE, TÜRKAK,TTGV,TPE,ABGS vb. DESTEKLEYİCİ KURUM VE KURULUŞLAR Misyonları İtibarıyla tüm sektörlere destek veren İNOVANKARA amaçlarıyla ilgili kamu ve özel kurum ve kuruluşların temsilcileridir. Bir çeşit Danışma Kurulu niteliğinde olup gündeme göre Kurucu Genel Sekreterya çalışmalarına davet edilirler. DPT, KOSGEB,TÜBİTAK,TSE, TÜRKAK,TTGV,TPE,ABGS vb.

Gündem 5- İlk Aşama Çalışma Gruplarının Teşkili Grup Çalışması-III Katılmak istenilen Grup panosuna isminizi yazın. Pano başında kısa bir toplantıda tanışma ve Pano altına ilk Grup toplantısı yeri ve Grupla ilk aşama iletişim için isim ve iletişim bilgilerini yazın.

Gündem 6- Son Bir Katkı Dağıtılan formlardaki sorularla ilgili görüşlerin paylaşılması ve çıkarken ilgililere bırakılması. TEŞEKKÜRLER………