PLATON+ PROJESİ Simülasyon ve Eğitim Toplantısı 28 Ocak 2010.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKİYE’DE KİMYASALLAR ALANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALAR
Advertisements

Mazıdağı Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi
19.FASIL : Sosyal Polİtİka ve İstİhdam “AçIlIş Krİterlerİnde Gelİnen Son Aşama” ÇALIŞMA ve SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ KOORDİNASYON.
ERASMUS+ GENEL TANITIMI
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Erasmus Birimi
Avrupa Birliği’nin Bilgi Toplumu Projesi ve Türkiye
Faaliyetin Süresi: 24 ay ( )
Meriç Belediyeler Birliği
1509 Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.
AVRUPA BİRLİĞİ TÜKETİCİ POLİTİKASI
AVRUPA BİRLİĞİ SEVGİ BİLDİRİCİ Doç. Dr. CENGİZ HAKAN AYDIN SPOR YÖNETİCİLİĞİ.
Yenilikçi Yöntemlerle Kayıtlı İstihdamın
Seite 1 Page Seite 1 “MENA Bölgesinde Ormancılık Politikalarının İklim Değişikliğine Adaptasyonu” Silva Mediterranea Bölgesel Projesi.
eAvrupa, eAvrupa+ ve Türkiye
TÜBİTAK NATIONAL PARTNER OF PLATON+ 28 Ocak 2010 TÜBİTAK, ANKARA.
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
Serdar Yegül & Soner Tümüklü
UNCCD COP HAZIRLIK TOPLANTISI 8 Eylül New York Toplantısı 20 Eylül 2011 Salı günü New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda “Sürdürülebilir.
M E T U OFFICE OF AFFAIRS Avrupa Birliği ÇERÇEVE PROGRAMLARI 9 Şubat 2007 Orta Doğu Teknik Üniversitesi Avrupa Birliği Ofisi.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü (SBSGM)
İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi Aşama II Rahmi Doğan İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
TR R3. TR R3 Bu Eylem 5.1 Projesi (Ulusal Gençlik Toplantısı) AB Gençlik Programı tarafından desteklenmiş ve Türk Kızılayı.
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
T.C. ORMAN GENEL MÜDÜRLÜ Ğ Ü E Ğİ T İ M DA İ RES İ BAŞKANLI Ğ I “ULUSLARARASI VE BÖLGESEL KURULUŞLARLA İ L İ ŞK İ LER Eylül-Ekim 2010” Gülşen DURSUN Bilgisayar.
1 KKTC’nin FATF SÜRECİ. 2 KKTC deki SUÇ GELİRLERİNİN AKLANMASININ ÖNLENMESİ İLE İLGİLİ FATF SÜRECİ 2006 yılı Ekim ayında yapılan FATF Genel Kurulu’nda.
“AYIN ÖĞRENCİSİ” PROJESİ
KAGİDER WE-MENTOR AB PROJESİ değerlendirme KAGİDER AB GÜNLERİ 19 Haziran 2009.
Uluslararası Bilim ve Araştırma Destekleri.  Proje Destekleri -7.ÇP Sosyo-ekonomik ve Beşeri Bilimler Alanı -7.ÇP Avrupa Araştırma Konseyi (ERC) -COST.
GENÇLİK PROGRAMI Eylem 1.3. Gençlik Demokrasi Projeleri
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
AVRUPA BİRLİĞİ VE KAMU SAĞLIĞI. YASAL ÇERÇEVE Roma Antlaşması’nın 3. ve 152. maddelerine göre kamu sağlığı politikalarının genel amacı: Roma Antlaşması’nın.
Valilikler koordinasyonunda illerde yapılan çalışmaların Türkiye’nin Yeni AB Stratejisi ve AB İletişim Stratejisi’ne katkı sağlaması İçişleri Bakanlığı.
AB’ye Uyum Sürecinde Bilgi Teknolojileri ABGS-TBV EUROPA Bilgi Köprüleri 20 Ekim 2004 TÜBİTAK Bilgi Teknolojileri ve Elektronik Araştırma Enstitüsü Rukiye.
KOBİ’lere Yönelik Destek ve Teşvik Programları
GAZİ ÜNİVERSİTESİ PATENT DESTEK BİRİMİ İstanbul, 07 Haziran 2010.
Avrupa Birliği Sosyal Politikası Kadın-Erkek eşitliği
Doç. Dr. Atilla SANDIKLI BİLGESAM Başkanı
ODTÜ TEKNOKENT Gerçekleştirilen Etkinliklerimizden Örnekler.
Belediye Ortaklık Ağları Projesi TUSENET – Türk –İsveç Belediye Ortaklık Ağları / Turkish – Swedish Municipal Network.
E Y L E M 1. 3 Gençlik Demokrasi Projeleri PROGRAMI.
Fatma GÜLMEZ. Komisyon spor projeleri için kesenin ağzını açtı ; 4 milyon euro.
TÜRKİYE YETERLİLİKLER ÇERÇEVESİ (TYÇ)
Kopenhag Kriterleri Ümit Boynukalın.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
AB Bilgi ve İletişim Teknolojileri Politika Destek Programı BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ POLİTİKA DESTEK PROGRAMI ( ) 2012 YILI İŞ PROGRAMI.
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
1 MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü TÜRKİYE’DE ÇOK YILLI BÜTÇELEME Abdülkadir GÖKTAŞ Daire Başkanı 23 Mayıs 2006.
ERASMUS+ GENEL TANITIMI Celil YAMAN Erasmus+ LdV Programı Koordinatörü 20 Ocak 2014.
PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI 5-6 MART 2009 SAMSUN/TÜRKİYE.
GENÇLİK PROGRAMI EYLEM 1.3. GENÇLİK DEMOKRASİ PROJELERİ
«MESLEKİ EĞİTİMDE KALİTE GÜVENCESİ»
Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi Paul Weide Ekip Lideri.
ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ KIRSEHIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 06 NİSAN 2015.
SEZGİN ÖZTEK ŞEREF AYAN
BAYBURT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ.  Bir Hayatboyu Öğrenme Programı Girişimidir.  Comenius Faaliyetidir.  Ocak 2005’te başlamıştır.  Ülkemiz.
BÜ APKO Uluslararası Destekler Birimi
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP)
ERASMUS + GENCLİK. YENİLİKLER Sadece yaş arası gençler değil gençlik çalışanları da yaş sınırı göz etmeksizin katılabiliyor. Ayrıca bu programda.
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
AB H2020 GENEL BILGILENDIRME ONUR YOLAY. TEŞEKKÜR EDERIZ.
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ
T.C KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARŞIYAKA ÖZEL BÜRO 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI BAŞVURU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 26 Aralık 2016 Saat:
AVRUPA BİRLİĞİ ÇERÇEVE PROGRAMLARI
Projenin Amacı Projenin en temel amacı okul öncesi sınıflarında engeli olan çocuklarla çalışan öğretmenlerin sınıf içi yeterliklerinin artırılmasıdır.
SİBER GÜVENLİK BÖLÜM 6.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

PLATON+ PROJESİ Simülasyon ve Eğitim Toplantısı 28 Ocak 2010

PLATON+ PROJESİ  AB 7. Çerçeve Programları Sosyo-Ekonomik ve Beşeri Bilimler Tematik alanında fonlanan 12 ortaklı bir Destek Eylemi’dir.  Destek eylemleri “araştırma” öğesi içermeyen AB’nin ilgili tematik alanda izlediği politikaları destekleyen faaliyetleri içeren proje türleridir.  Proje Haziran 2008 tarihinde başlamıştır. Haziran 2010 tarihinde sona ermesi planlanmaktadır. Platon+ Projesi

PROJENİN AMACI  Avrupa araştırma ağının genişletilmesi ve bu ağ içerisinde sosyo-ekonomik ve beşeri bilimlere ait unsurların diğer araştırma alanlarına yayılmasıdır. “Sosyo-ekonomik ve beşeri bilimlerin teknoloji odaklı araştırma projelerinde kullanımının artırılması aynı zamanda Avrupa Komisyonu’nun da hedefleri ile uyuşmaktadır.” “Sosyo-ekonomik ve beşeri bilimlerin teknoloji odaklı araştırma projelerinde kullanımının artırılması aynı zamanda Avrupa Komisyonu’nun da hedefleri ile uyuşmaktadır.” Platon+ Projesi

TÜBİTAK’ın PROJEDE ÜSTLENDİĞİ EN ÖNEMLİ GÖREV Türkiye’deki araştırmacılara 7. Çerçeve Programı çerçevesinde yürütmeyi amaçladıkları araştırma projelerine sosyo ekonomik ve beşeri unsurların da dahil edilmesinin önemini göstermek ve bu şekilde hazırlanan disiplinlerarası projelerin başarısını paylaşmaktır. Platon+ Projesi

SON Katılımınız ve ilginiz için Platon+ Ekibi adına TEŞEKKÜRLER... TEŞEKKÜRLER... Platon+ Projesi