Müşerref Üstek.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

BASIN TOPLANTISI 15 Nisan Yeni dönemde AMPD AMPD’nin yeni yönetim döneminde amacı, bilimsellik platformu çerçevesinde; Sektörün büyümesini sağlamak,
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
TİE Platformu Yürütme Kurulu Başkanı
Firmalarımız. Firmalarımız İştiraklerimiz Arıdil Beton Kandıra Tesisi Arıdil Beton Kaynarca Tesisi Arıdil Beton Erenler Tesisi Arıdil Beton Arifiye.
PERAKENDECİLİK VE TOPTANCILIK
Carrefour, merkezi Fransa'da olan uluslararası bir süpermarketler zinciridir.Dünyanın en büyük cirosuna sahip mağazacılık şirketidir. Ağırlıklı olarak.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.

AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Tekstil Bankası A.Ş..
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
Prof. Dr. Habip ASAN, TPE Başkanı 31 Ekim2013, İZMİR Türkiye’de Yenilikçi Üretim Yapısına Geçişte Sınai Mülkiyet Alanında Yaşanan Gelişmeler.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’

TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
Yedinci Bölüm İşletme YÖNETİMİNİN FONKSİYONLARI.
AMPD PERAKENDE ENDEKSİ by NIELSEN EYLÜL AYI SONUÇLARI 25 EKİM 2007.
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Dönem İçi Çalışması
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
Hızlı Tüketim Ürünleri
Hacettepe Üniversitesi
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Başarılı Bireysel ve Kurumsal Kariyer Gelişimi Örnekleri 1
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
GİRİŞİMCİ.
Logo.
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
H&M Hennes & Mauritz AB Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ NO :
Sam Walton tarafından 1962 yılında kurulmuş Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir yılında Walmart büyük kazandıracak olan borsaya.
TCHİBO Ağahan köse
Hazırlayan: Hasan ACAR
LC WAIKIKI.
Stratejik İKY ve Örgüt Performansı İlişkisi
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
ÖZEL BÖLGE HASTANELERİ
Türkiye’de Şirketlerin
KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Sunum transkripti:

Müşerref Üstek

Tarihçesi İttifak Holding in perakendecilik sektöründeki markası Adese, 1991 den bu yana müşterilerine kaliteli ve avantajlı alışveriş  sunmaktadır. 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara, Mersin, Aksaray ve Karaman da şubeler açarak büyümüştür. 2007 yılı sonunda ise kendi indirim marketleri zinciri olan Mercek Gıda ile birleşen Adese, 2008 yılına yüz birinci mağazasını İstanbul da açarak başlamıştır. Kısa bir süre sonra İzmit te bir mağazanın daha faaliyete başlamasıyla Adese, ulusallaşma sürecinde önemli bir atılım yapmış ve 2008 yılının ilk sekiz ayında toplam on dokuz yeni mağaza açarak büyüme sürecinde hızlı bir ivme yakalamıştır

Adese, 2009 yılında Konya merkez ve Beyşehir de açtığı iki yeni mağazaya ek olarak İstanbul, Kocaeli ve Sakarya da hizmet veren toplam 11 mağazayı  Varlık Devri Yöntemi  ile satın alarak Marmara Bölgesi ndeki ağırlığını artırmıştır. Bu hamleyle Marmara Bölgesi nde hizmet ağını genişleten Adese, Mersin den Konya ya uzanan lojistik çizgisi üzerindeki mağazalarına yenilerini ekleyerek her ay daha çok tüketiciyle ulaşmıştır. 2011 yılında ise Adese, dördü Bolu daki Adese mağazası olmak üzere, on iki yeni mağazayı müşterilerinin hizmetine sunarak büyümüştür. Konya nın en değerli markası adese 2012 araştırmalarında 24 milyon dolarlık marka değeriyle türkiye nin en değerli markaları sıralamasında 74üncü sırada gösterildi 9 Şehir 144 mağaza ve 3000 çalışanıyla hizmet vermektedir.

Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Atilla Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Murat Kıvrak Genel Müdür Sıtkı Erben Genel Müdür Yrd. Enver Şekerci Genel Müdür Yrd. Ahmet Özkürkçüler Genel Müdür Yrd. Abdullah Yaprakçı

Ortaklık Yapısı Şirketin çıkarılmış sermayesi 30.000.000 (Otuz milyon) Türk Lirasıdır. İttifak Holding A.Ş %46,72 Big Planlama A.Ş %14,98 Selva Gıda San. A.Ş %12,62 Seha İnş. A.Ş %8,91

Adese Vizyon: Başta nitelikli insan kaynakları olmak üzere; sahip olduğu tüm varlık ve değerleriyle yenilikçi hizmet üretmek ve perakende sektöründe ulusal ve uluslararası düzeyde öncü olmak. Adese Misyon: İş ve iletişim içinde olduğu tüm gruplarla uyum içinde çalışarak, mutlak müşteri memnuniyetini en üst seviyede hedefleyen hizmet sunmak.

Aldığı Ödül Çalışan Haklarını Koruma Ödülü 25.05.2011 tarihinde (SGK) tarafından verilmiştir.

ADESE “GÖREVİMİZ MARKET” DEDİ, MERKEZ İLE SAHA ÇALIŞANLARINI BİR ARAYA GETİRDİ Adese, “Görevimiz Market” sloganıyla saha çalışanları ile merkez ofis çalışanları arasındaki sinerjiyi kuvvetlendirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.Bu projeyle şirketin kurumsal performansını daha da güçlendirmeyi planlıyorlar.

İnsan Kaynakları İnsan Kaynakları Politikamız   Şirketimiz, ana sermayesini teşkil eden insan kaynağına yatırımı en ön planda tutmakta ve bu doğrultuda çalışanlarının iş tatmini, eğitimi ve sürekli gelişimine dönük bir İnsan Kaynakları politikası uygulamaktadır. Şirketimizde çalışmaların etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlayacak insan kaynağının planlanması, seçilmesi, işe alınması ve çalışanların kişisel hedefleri ile kurum hedeflerinin örtüşmesi prensibini benimseyerek, çalışanlarla sıcak ve açık iletişim kurmak İnsan Kaynakları politikamızın hedeflerindendir. İş Alım Politikası Şirketimizin işe seçme sürecindeki temel amacı, motivasyonu yüksek, şirkete bağlılık gösterecek ve işbirliği sağlayacak, Adese’yi geleceğe taşıyacak etkin insan kaynakları istihdam etmektir. İşe alımlarımız yıllık insan gücü planlaması kapsamında yapılmaktadır. Yıllık insan gücü planlamasını yaparken, bir önceki senenin iş gücü devir oranı ve yeni yıldaki büyüme hedefleri dikkate alınmaktadır. İşe alımlarda temel politikamız, adil ve tarafsız bir tutum izleyerek nitelikli iş gücünü işletmemiz bünyesine kazandırmaktır.

Alışverişin Merkezi ‘‘ DOST ALIŞVERİŞ’’