1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

İş hayatımızda, umutsuzluğa kapıldığımız, tek başına olduğumuzu hissettiğimiz anlarımız olmuştur. Peki şimdi ne olacak, ne yapacağız kaygısını zaman zaman.

YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
Formasyon Belgeleri Formasyon mezuniyet belgelerinizi alabilirsiniz…
‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
ADOPEN.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
HAYAT HOLDING.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
PINAR ET.
TARİHÇE Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren PINAR , süt, et, su ürün.
Uluslararası İşbirliği Faaliyetleri
TAT KONSERVE SANAYİİ A.Ş.
ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK
Müşerref Üstek.
Türkiye’de perakende dondurulmuş gıda sektörünün ilk firması olan Kerevitaş Gıda Sanayi ve Ticaret A. Ş, 1970 yılında Bursa’nın Akçalar ilçesinde kurulmuştur.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
ECZACIBAŞI İLAÇ.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
PENGUEN GIDA A.Ş..
Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş
ŞEKER PİLİÇ.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Prof. Dr. Habip ASAN, TPE Başkanı 31 Ekim2013, İZMİR Türkiye’de Yenilikçi Üretim Yapısına Geçişte Sınai Mülkiyet Alanında Yaşanan Gelişmeler.
HASTA ODAKLI KALİTE YÖNETİM STANDARTLARI VE HİZMET KALİTE STANDARTLARI İLİŞKİSİ Yrd. Doç. Dr. Ufuk Cebeci İTÜ Sağlık İşletmeleri Sertifika Program Koordinatörü.
“Ülke ekonomisinin verimlilik ilkelerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, işçi, işveren ve hükümet kesimlerine eğitim ve danışmanlık desteği sağlamak.
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
OHSAS NEDİR? FİRMA ADI.
TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİ VE KADIN İSTİHDAMI I
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
MAVİSEL YENER.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
Türkiye’de Metal Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği İçin Etkin ve Güvenilir Kaynakların Kullanımı Hollanda Hükümeti Matra Fonu tarafından desteklenmektedir.
Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
MÜKEMMELLİK YOLCULUĞU VE EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi
1984 yılında kurulan ve 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılan Vestel, bugün Holding’in amiral gemisi olarak tüketici elektroniği, dijital ürünler.
97/5 SAYILI ÇEVRE MALİYETLERİ DESTEĞİ. İhracat Genel Müdürlüğü | KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Çevre Desteği Amacı: Çevre, kalite, gıda.
 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur yılında ilk boya imalatını.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
VEHBİKOÇ VAKFI (VKV) AMERİKAN HASTANESİ
ÖZEL BÖLGE HASTANELERİ
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Sunum transkripti:

1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR

PINAR ET TARİHİNDEN 1987 - Türkiye'nin ilk endüstriyel hamburger köftesi Pınar Et tarafından üretildi 1998 - Yaşar Topluluğu, Türkiye'nin ilk tam entegre hindi tesislerini kurarak Türkiye'yi beyaz hindi ile tanıştırdı 2000 - Pınar Et tarafından dilimli şarküteri ürünleri, ilk kez "clean room" (temiz oda) teknolojisi ile hijyenik koşullarda üretildi 2001 - Klasik Türk dönerlerini endüstriyel boyutta ve aynı lezzette üreterek Türkiye çapında satışa sundu. 

YÖNETİM KURULU YÖNETİM KURULU BAŞKANI :İDİL YİĞİTOĞLU YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ:YILMAZ GÖKOĞLU BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ :TURHAN TALU VE ALİ YİĞİT TAVAS YÖNETİM KURULU ÜYESİ: MEHMET AKTAŞ LEVENT RIZA DAĞHAN VE ERGÜN AKYOL

VİZYONU:Pınar, çalışanları, üreticisi ve tedarikçileriyle birlikte büyümeyi, tüketicisi ile bütünleşerek uluslararası alanda söz sahibi olan bir "bölgesel güç" olmayı, çalışanlarıyla birlikte kârlılığını ve verimliğini arttırmayı ana hedefi olarak belirlemiştir.

MİSYONU: Pınar olarak felsefemiz, yasalara ve ahlaki kurallara uygun davranan, çevre ve doğaya önem veren, insan kaynağını dikkatle değerlendiren, her zaman AR-GE çalışmaları ile kendini ve ürünlerini geliştiren bir grup olmaktır.

ÜRÜNLERİ: SUCUK PINAR KLASİK KANGAL SUCUK PINAR ŞÖLEN ACILI SUCUK PINAR ŞÖLEN ÇEMENLİ SUCUK PINAR ŞÖLEN KİMYONLU SUÇUK PINAR GÜRME SUÇUK PINAR HİNDİ KANGAL SUÇUK PINAR AÇ BİTİR SUÇUK PINAR DOYUM KANGAL SUÇUK PINAR KANGAL

SALAM PINAR DANA SALAM PINAR PİLİÇ SALAM PINAR AÇIK BÜFE SALAM PINAR DELİGHT HİNDİ ETLİ SALAM PINAR AÇ BİTİR SALAM PINAR ŞÖLEN DANA SALAM

JAMBON PINAR AÇIKBÜFE JAMBON FÜME ETLER ( HİNDİ GÖĞÜS ETLERİNİN KURUTULMASINDAN OLUŞAN BİR ÜRÜN)

SOSİS PINAR DANA SOSİS PINAR AÇ BİTİR SOSİS PINAR DOYUM SOSİS

RAKİPLERİ

SLOGANLARI İLLAKİ PINAR SUÇUK YAŞAM PINARIM (YAŞAM PINARI TEMELİNDE YATAN 3 ANA UNSUR “SAĞLIK,LEZZET VE YENİLİK” ) LEZZET PINARIM YENİLİK PINARIM

PINARIN SOSYAL SORUMLULUKLARI PINAR RESİM YARIŞMASI PINAR ÇOCUK TİYATROSU PINAR KSK BASKETBOL TAKIMI PINAR ET-ÇIRAKLIK OKULU PINAR-TOBAV İŞBİRLİĞİ( DEVLET TİYATROLARI OPERA VE BALESİ ÇALIŞANLARI VAKFI)

İNSAN KAYNAKLARI , Yaşar yetkinliklerine sahip, nitelikli insan kaynağı ile çalışmak Başlatılan yetkinlik bazlı insan kaynakları yönetim sistemini tüm çalışanlar bazında yaygınlaştırmak, Çalışanlara büyük bir ailenin bireyleri olduklarını ve değerli olduklarını hissetirmek, çalışanların sistemi geliştirmeye yönelik eleştiri ve öneri sunmalarıni teşvik etmek, Tüm bu çalışmalar, özdeğerlendirme çalışmalarıyla desteklenmektedir. Pınar'da, çalışanlara yoğun eğitim yatırımı yapılmaktadır.

PINARIN ÖDÜLLERİ 1994 -  TS ISO 9002 Kalite Yönetim Sistemi belgesini alan ilk et kuruluşu oldu. 2003 - TS ISO 9001-2000 Belgesine geçiş yaptı. 2004 - TS ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesini aldı 2006 -ilk TS ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi alan şirket oldu. 2007 -  ilk TS 18001 OHSAS (İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi) alan şirket oldu. Kalite Derneği İzmir Şubesi tarafından Ege Bölgesi Başarı Ödülü'ne layık görüldü 2008 - TS ISO/IEC 17025 Laboratuar Yeterlilik Belgesi alan ilk şirket oldu

Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) süt ve et kategorisinde 2009 yılında  birincisi olmuştur. Nielsen tarafından gerçekleştirilen Markalar araştırmasında 2009 yılında et kategorisinde % 26 ile ilk hatırlanan marka olmuştur. Yine aynı araştırmada Türkiye’de tüketicilerin kendine yakın hissettikleri 5. marka seçilmiştir.