Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İş hayatımızda, umutsuzluğa kapıldığımız, tek başına olduğumuzu hissettiğimiz anlarımız olmuştur. Peki şimdi ne olacak, ne yapacağız kaygısını zaman zaman.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İş hayatımızda, umutsuzluğa kapıldığımız, tek başına olduğumuzu hissettiğimiz anlarımız olmuştur. Peki şimdi ne olacak, ne yapacağız kaygısını zaman zaman."— Sunum transkripti:

1

2 İş hayatımızda, umutsuzluğa kapıldığımız, tek başına olduğumuzu hissettiğimiz anlarımız olmuştur. Peki şimdi ne olacak, ne yapacağız kaygısını zaman zaman yaşamışızdır.

3 Korkuları değil, cesaretle atılacağımız adımları düşünerek, Negatif düşüncelerden arınıp, kendi işletmemiz için pozitife dönüştürme isteğini benliğimize yerleştirmek sanırım en doğrusu.

4 Kontrol Elimizde mi? DEĞİL Mİ? İşlerimiz her zaman acildir,
İşlerin yoğun olduğu dönemlerde, hedeflerin doğru verilip verilmediğinin kontrolünü, eğitimleri, tertip ve düzenli çalışmaları ihmal ederiz, Ürettiğimiz ürünleri , müşterilerimizin istediği . kalitede ve hızda ulaştırma derdine düşeriz DEĞİL Mİ?

5 Verimli çalışıyor muyuz?
Nerelerde kayıplar veriyoruz? Gerçek maliyet nedir?

6 ZAMANIDIR. Tertip düzende sürekliliği sağlama, doğru verileri
* Çalışanlarınızın yetkinliklerini iç ve dış eğitimlerle artırma, * Tertip düzende sürekliliği sağlama, * Yönetim sisteminizi/sistemlerinizi doğru uyguladığınızdan doğru verileri topladığınızdan analiz edebilme yeteneğinizden emin olma, * Proseslerinizi gözden geçirerek gereğinden fazla harcadığınız zamanları tespit etme, * Gereksiz malzeme/ ekipmanları belki de atma, lazım olanlarla devam etme kararını alma, ZAMANIDIR.

7 Enerji ve malzeme verimliliğinde durum nedir?
Fire ya da hurda durumunuz nedir? Müşteri şikayetlerinizden sonra almış olduğunuz derslerin, öğretilerin ne kadarını diğer proseslere uyguladınız? Ne kadar öğrendiniz, ders aldınız?

8 Her şeyden öte vicdan zekanızı ortaya koyma zamanıdır.
İşletme Sahibi Olarak Yasal Zorunluluklarınız ve Yükümlülükleriniz Bulunmaktadır. Çalışanlarınızın, Müşterilerinizin, Firmanıza Ziyarete Gelen Misafirlerinizin, Taşeron Çalışanların ve Hatta Komşu İşletmecinin İş Güvenliğini ve Sağlığını Korumak, Gerektiğinde Önlemler Almak Zorundasınız. Her şeyden öte vicdan zekanızı ortaya koyma zamanıdır.

9 ADA’M Teknik Eğitim ve Danışmanlık
Aklınızdaki Tüm Soruların Çözümünde, Sizin Yanınızda Yer Almayı, Sizinle Birlikte BİZ Olmayı Arzu Etmektedir.

10 SİZE HANGİ KONULARDA DESTEK OLABİLİRİZ ?
Stratejik Planların Hazırlanması ve Hedeflerin Belirlenmesi Yönetim Sistemleri Çalışmaları ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ISO Gıda Güvenliği OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği TS Otomotiv İçin Kalite Yönetim Sistemi Yalın Yönetim- 6 Sigma Sürekli İyileştirme Çalışmaları ARGE/ÜRGE Teşvik Dosyalarının Hazırlanması Destek Programları Hakkında Bilgilendirme Başvuru Sürecinde Temel Dökümanları Hazırlamada İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışmaları Firma Durum Analizi Tehlike Tanımlaması ve Risk Değerlendirme Çalışması Yasal Gerekliliklerin Karşılanması İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Çalışmaları Acil Eylem Planlarının Hazırlanması ve Tatbikatlar Eğitim

11 BİZ KİMİZ? Mevhibe Mehtap OĞUZ
1966’da Mevhibe Mehtap OĞUZ Pasinler’ de doğdu 1987‘de Yıldız Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1987’de INOKSAN A.Ş de Üretim Planlama Sorumlusu olarak çalışmaya başladı, yılları arasında Bosch Fren Sistemlerinde Sistem analisti ve Kalite Yönetim ve Denetim Sorumlusu olarak görev almıştır. 2002’de Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü “Yönetim ve Organizasyon “ dalında Yüksek Lisansını tamamladı. 2006 dan itibaren U.C. Birleşik Eğitim Teknik Danışmanlık Ltd.Şti.de kurucu ortak ve danışmanlık ve eğitmen olarak çalışmış olup, 2008’de kurucusu olduğu ADA’M Teknik Eğitim ve Danışmanlık şirketinde danışmanlık ve eğitmenlik görevini sürdürmektedir. ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri ve OHSAS 18801:2007 İş sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri konularında eğitmen, danışman ve tetkikçi olarak çalışmaktadır. B sınıfı İş Güvenlik Uzmanı olup, aynı zamanda re-organizasyon, verimlilik ve iyileştirme konularında eğitim ve danışmanlık faaliyetleri yapmaktadır. TÜBİTAK-TTGV destekli AR-GE/ÜR-GE Proje Dosyalarının hazırlanması konusunda da uzman olup, TMMOB Makine Mühendisleri Odası’ndan alınmış Stratejik Planlama Yetki Belgesi’ne sahip bulunmaktadır.

12 Özlem AKGÜN Uzmanlık Alanları 1969 yılında Özlem AKGÜN Bursa doğdu.
1992 yılında EGE Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1993 yılında DARDANEL Şirketler grubunda Kalite Mühendisi olarak başladığı çalışma hayatına, yılları arasında DARDANEL Hazır Gıda San. A.Ş. de Fabrika Müdürü olarak sürdürdü. yılları arası bağımsız danışman ve eğitmen olarak görev almıştır. 2008 yılından itibaren ADA’M Teknik Eğitim ve Danışmanlık firmasında Genel Müdür olarak çalışmaktadır. Uzmanlık Alanları Kalite Yönetim Sistemleri (ISO 22000, ISO 9001) Danışmanlığı , Sistem Eğitimleri, Kaynak Yönetimi, Ön Gereksinim Programlarının Oluşturulması, Uygulatılmasının Sağlanması, Üretim ve Ar-Ge Faaliyetlerine Destek Verilmesi , Stratejik Planlama , Hijyen ve Sanitasyon Eğitimleri , Proseslerde İyileştirme Çalışmalarının Gerçekleştirilmesi konuları uzmanlık alanlarıdır.

13 BİZ KİMİZ? Beyhan YILMAZER
1965 yılında Beyhan YILMAZER Şanlıurfa’da doğdu. 1991 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1992 yılında SASA Dupont Sabancı Polyester Sanayi A.Ş de Kalite Yönetim Sistemleri Şefi olarak başladığı çalışma hayatına, 2004 yılından itibaren, Gelişim Yönetim Sistemleri A.Ş. Ve Sigma Centar Yönetim Sistemleri Ltd. Şti’de kurucu ortak ve Proje Koordinatörü olarak yönetim sorumluluğu üstlenmiş, ayrıca danışman ve eğitmen olarak görev almıştır. 2008 yılından itibaren bağımsız olarak, 6 sigma konusunda Uzman Karakuşak olan Beyhan Yılmazer eğitim ve danışmanlık yapmaktadır. ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri ve OHSAS 18801:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri konularında eğitmen, danışman ve tetkikçi olarak çalışmaktadır. IRCA (The International Register of Certificated Auditors ) onaylı ISO 9000:2008 Baş Tetkikçi eğitimleri vermektedir. Ayrıca, re-organizasyon, verimlilik ve iyileştirme konularında eğitim ve danışmanlık faaliyetleri yapmaktadır.

14 Oğuz Levent UZER 1979 yılında Oğuz Levent UZER İzmit’te doğdu.
2002 yılı Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2003 yılında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (Ankara)’da Ordu Donatım Asteğmen olarak, gelecekte Deniz Kuvvetleri bünyesine katılacak olan deniz araçları için gereken insan gücünün analizi çalışmalarında görev aldı ve gösterdiği çalışma azmi ve başarısı için teşekkür belgesi alarak askerliğini tamamladı. 2004 yılında Zorlu Holding’e bağlı olan Korteks İplik Fabrikası (Bursa)’da Lojistik Planlama bölümünde Endüstri Mühendisi olarak işe başladı. Çalıştığı süre boyunca bölüm kalite ve çevre koordinatörlüğü görevini de başarı ile yürüttü. Kişisel gelişim ve yöneticilik eğitimleri ile ISO Kalite ve Çevre Kuruluş İçi Tetkikçi Belgesi’ni de yine bu dönemde aldı. 2007 yılında Lojistik Planlama Sorumlusu olarak görev yaparken otomotiv sektöründe çalışmak amacı ile üst yöneticisi tarafından teşekkür belgesi alarak görevinden ayrıldı ve Presmetal A.Ş. (Bursa)’de planlama şefi olarak göreve başladı. Burada da bir yıl üretim ve malzeme ihtiyaç planlaması konularında çalışmalarda bulundu. 2009 yılından itibaren ADA’M Teknik Eğitim ve Danışmanlık firmasında görev yapmaktadır ve Makine Mühendisleri Odası’ndan alınmış Stratejik Planlama Yetki Belgesi’ne sahip bulunmaktadır.

15 İLETİŞİM Adres : Kültür Mahallesi Serçe Sokak
Şallıoğlu Sitesi C Blok D:8 Nilüfer/Beşevler/BURSA Tel : GSM : e-posta :


"İş hayatımızda, umutsuzluğa kapıldığımız, tek başına olduğumuzu hissettiğimiz anlarımız olmuştur. Peki şimdi ne olacak, ne yapacağız kaygısını zaman zaman." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları