Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

97/5 SAYILI ÇEVRE MALİYETLERİ DESTEĞİ. İhracat Genel Müdürlüğü | KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Çevre Desteği Amacı: Çevre, kalite, gıda.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "97/5 SAYILI ÇEVRE MALİYETLERİ DESTEĞİ. İhracat Genel Müdürlüğü | KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Çevre Desteği Amacı: Çevre, kalite, gıda."— Sunum transkripti:

1 97/5 SAYILI ÇEVRE MALİYETLERİ DESTEĞİ

2 İhracat Genel Müdürlüğü | KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Çevre Desteği Amacı: Çevre, kalite, gıda güvenliği ve insan sağlığı konularında şirketlerin üretimini yaptıkları ürünlerle ilgili aldıkları belge, işaret ve sertifikalar ile tarım ürünlerine ilişkin yaptırdıkları laboratuar analizlerine ait harcamaların desteklenmesi Destek Kapsamı : Akredite edilmiş kurum ve/veya kuruluşlardan alınacak kalite ve çevre belgeleri/sertifikaları alma giderleri Tarım ürünlerine ilişkin laboratuar analizleri ve belgelendirme giderleri Destek Oranı: % 50 (Belge ve/veya analiz başına)

3 İhracat Genel Müdürlüğü | KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Çevre Desteği Başvuru Mercii: İhracatçı Birlikleri Hedef Kitle: Türkiye’de sınai/ticari faaliyette bulunan şirketler, tarım şirketleri, yazılım şirketleri, DTSŞ, SDŞ Müşavirlik Onayı: Yurt dışından alınan belgeler Başvuru Süresi: Belge düzenleniş tarihinden itibaren en geç 6 ay içerisinde üyesi olunan İBGS’ye başvuru yapılmalıdır. Ödeme: Uluslar arası nitelikli belge ve sertifikalar için ödemeler bankacılık kanalıyla yapılmak zorundadır. Tarım analiz raporları ve sağlık sertifikaları için yapılan ödemeler nakit veya bankacılık kanalıyla olabilir.


"97/5 SAYILI ÇEVRE MALİYETLERİ DESTEĞİ. İhracat Genel Müdürlüğü | KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Çevre Desteği Amacı: Çevre, kalite, gıda." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları