5R 1K 5 Resim 1 Kompozisyon.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Eczane Web Eğitim-Yazılım Projesi Marka Danışmanlık İstanbul 2011 Bu sunumda kullanılan projelerin tamamı Marka Danışmanlık tarafından özgün olarak üretilmiştir.
Advertisements

KEYPAD YARIŞMA FORMATI 1. Bu formatta her katılımcıda bir adet keypad bulunur. Katılımcılar bireysel olarak yarışırlar. Ekrana önce soru gelir, daha sonrasında.
T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri İçin Akış Şeması Tuşları Kullanarak akışı takip.
NAMIK KEMAL ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ
FERİHA UYAR KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİNE HOŞGELDİNİZ
‘Yaşadığımız Kent SAMSUN’
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
Konu: Ordu İli Genelindeki Anaokulları, İlkokullar, Ortaokullar ve Ortaöğretim Okulları arası “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışması. Amaç: Türk Milli Eğitiminin.
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
Kadın ve Genç Girişimciler İçin En İyi Fırsatlar Better Opportunities For Young and Women Entrepreneurs.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ P ROJE E SASLARI ve S ÜREÇLERİ DERSİ ÖĞRETİM YILI TANITIM SUNUSU HAZIRLAYAN: MERVE ÇAKIROĞLU ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ
Sınıf; paylaşma, uzlaşma, yarışma, rekabet gibi olumlu ve olumsuz ilişki yapılarının görülebileceği bir yaşam alanıdır. Rekabetçi, bireyselci ve işbirlikçi.
BİR KELİME BİR İŞLEM YARIŞMASINA HOŞ GELDİNİZ
2  OECD’nin 67 ülkede uyguladığı PISA ölçme ve değerlendirme Yöntemi’ne göre değerlendirilen yarışma sınavıdır.
Saklı objeleri Bulun.
SEVGİLİ ÖĞRENCİLER! Hepinize dershanemiz adına hoş geldiniz der, sınavda başarılar dileriz.
Internet Projeleri Projeler, öğrencilerin belirli bir konuyu araştırmak amacıyla çeşitli türdeki (görsel, işitsel, görsel ve işitsel) kaynaklardan elde.
OLASILIK.
21.Yüzyılın etkileşimli Futbol eğlence programı !
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
2013 SBS SİSTEMİ SEMİNERİMİZE HOŞ GELDİNİZ. SINIF BAŞVURU VE ÜCRET YATIRMA TARİHİ SINAV GİRİŞ BELGELERİNİN İNTERNETTE YAYIM TARİHİ SINAV TARİHİ SINAV.
VERİ İŞLEME VERİ İŞLEME-4.
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DEU-ADEK Yürütme Kurulu Üyesi
2013 SBS SİSTEMİ. Yeni sınav sisteminde yapılan önemli değişiklikler şöyle; sınavdan alınacak puanın 500 değil, 700 tam puan üzerinden hesaplanması,
NAZ İ LL İ ZAFER ORTAOKULU REHBERL İ K SERV İ S İ E Ğİ T İ M Ö Ğ RET İ M YILI SEVIYE BEL İ RLEME SINAVI SUNUSU.
FATİH PROJESİ BİLEŞENLERİ
ÇAPA ATATÜRK ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ
ÖĞRENDİKLERİMİZİ KONTROL EDELİM 1 I- Herhangi bir özelliği, o özelliğe uygun bir araçla karşılaştırarak sunucu sayı veya sembollerle belirlemek.
EĞİTİM PERFORMANS DEĞERLENDİRME PROJESİ SUNUMU
Değeri Olmayan İnsan Yoktur; Kötü Değerlerle Donanmış İnsan Olabilir…
BİLGİSAYARDA DONANIM BİRİMLERİ
DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ
SBS 2013 Erenler Rehberlik Araştırma Merkezi. Ortaöğretime Geçiş Sisteminde Tek Sınavlı Yeni Sistem  Milli Eğitim Bakanlığı 3 yıla yayılan SBS uygulamasını.
Sbs 2013 Yeni Seviye Belirleme Sınavı Bilgilendirme Sunusu.
DÜ Ş ÜNÜYORUM, OYNUYORUM Projenin Amaçları; Öğrencilerimizin akıl yürütme muhakeme etme becerilerini geliştirmek Off! Düşünmek ten başım ağırıyor.
GÖRSEL SANATLAR EĞİTİMİ
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
GÖRSEL SANATLAR DERSİ ETKİNLİKLERİ
SBS 2013 YENİ SEVİYE BELİRLEME SINAVI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ KASIM 2012.
Grafik ve Animasyon-II
DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ
The Inventor & Investor Relationship: “Legal Aspects” G. Ayçin BALCIOĞLU, LL.M. Attorney at Law & Patent Attorney TÜBİTAK BİLGEM - Technology Transfer.
GİZEMİ ÇEKİCİLİĞİ HAŞMETİ ULAŞILMAZLIĞI SARIP SARMALAYAN BÜYÜLEYİCİ ÖZELLİĞİ İLE HER TÜRLÜ SANAT DALINA İLHAM KAYNAĞI OLMUŞ GECE,MEHTAP, YILDIZLAR.
SDÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ
OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME PROGRAMI
Araştırmanın Başlığı Kayseri Melikşah Üniversitesi psikoloji bölüm öğrencileri ile diğer bölüm öğrencilerinin empati yapma eğilimlerinin incelenmesi.
Şubat Şubenin Kurumsal Kapasitesi 2. Personel Durumu 2. Araç Parkı Durumu 3. Bina ve Arazi Durumu 4. Hedefler ve Gerçekleşme SUNUM PLANI.
GENEL BİLGİLER YGS-LYS sistemi 2 aşamalı sınavlardan oluşan bir sistemdir. İlk aşama sınavı YGS 1 oturum, ikinci aşama LYS 5 oturumda yapılacaktır.
Ufuk Bayram ile Business Class 3 AĞUSTOS’tan itibarenHaftaiçi hergün saat 20:20’de Kanal Yani elevizyonda.
2013 SBS SİSTEMİ. Yeni sınav sisteminde yapılan önemli değişiklikler şöyle; sınavdan alınacak puanın 500 değil, 700 tam puan üzerinden hesaplanması,
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Kendini tanıma,insanın psikolojik ve fiziksel açıdan kendinde olanları bilmesi,kendinde olanların farkında olması ve bunları doğru değerlendirilmesiyle.
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA FARKINDALIK GELİŞTİRME PROJESİ
Saklı objeleri Bulun.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
ORTA ÇAĞ RESİM SANATI.
ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI
Grafik ve Animasyon-II
Dosya, Klasör ve Sürücüler
GÖRSEL SANATLAR DERSİ.
2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tanıtım Sunumu
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
UNI0131 Proje Yönetimi ve Girişimcilik Dersi Proje Ödevi
<Takım Numarası> Takımın İsmi
ÖZEL ATACAN ANADOLU LİSESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS)
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
STAJ KOMİSYONU Doç. Dr. Reyhan MİDİLLİ SARI
SRC UYGULAMA SINAVI Sınav Kuralları
SRC UYGULAMA SINAVI Sınav Kuralları
Sunum transkripti:

5R 1K 5 Resim 1 Kompozisyon

Amaç: Öğrencilerin görsel okuma becerilerini geliştirmek Öğrencilerin hızlı düşünebilme becerilerini geliştirmek Öğrencilerin düzenli kompozisyon oluşturabilme becerilerini geliştirmek Öğrencilerin sunum becerilerini geliştirmek

Kurallar: Az sonra verilecek 5 adet resme bakarak bir kompozisyon oluşturmalısınız. Sizlere verilecek süre toplam 15 dakikadır. Grubunuzda bir kişi yazıcı, bir kişi sunucu ve bir kişide yardımcı eleman olacaktır. Yarışma sonucunda 66 puan kompozisyon değerlendirme ölçeğinden ve 24 puan jüri üyelerinden puan alabilirsiniz. Toplam 80 puan üzerinden en çok puanı alan öğrenci grubuna hediyeler verilecektir.

Yarışma Başlıyor…