POWERLIFTING.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ALANINDA
Advertisements

Spor ve Sağlık FATİH DERVENT.
Dumansız spor projesinin hedefleri,
Prof. Dr. H. Nezih Dağdeviren - Tr TAHYK YK Başkanı
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
AMPUTE FUTBOLUN KURULUŞU
Çelik irade ve boyun eğmeyen kafa
AKSARAY GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ
FUTSAL.
SPOR VE ÇEVRE KAMU KURUM VE KURULUŞLARIN SPORA ETKİSİ
Adı:Aziz Soyadı:Çelik No:44 Sınıf: 6/B
Hacettepe ünİversİtesİ RUGBY ve Touch rugby topluluğu Sunumu
ATICILIK. TARİHÇE  2002 YILINDA 2 SPORCUYLA BAŞLATILAN BRANŞ 2008 YILINDA 70 SPORCUYA ULAŞMIŞTIR.  ERKEKLERİN YANISIRA BAYANLARDA SPORA BAŞLATILMIŞTIR.
ALESSANDRO DEL PIERO. 9 Kasım 1974 Traviso İlk kez 21 yaşında İtalya Milli Takımı’nın formasını giyen Del Piero, milli takım kariyerinde şu ana kadar.
Adı : Büşra Soyadı :KARAŞAHİN Sınıf : 9-A No : 1267 Ders: Beden Eğitimi Konu: Olimpiyatların Tarihçesi Adı :Gülizar Soyadı :KORKMAZ Sınıf : 9-A No : 1257.
TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU
VOLEYBOL.
AYK Ankara Yüzme Kulübü Bilgi ve Kayıt için Antrenörlerimiz
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
Sinerjiturk SAVUNMA’08 M.Vecdi GÖNÜL Milli Savunma Bakanı 26 Aralık 2008 Antalya, Türkiye.
KURULUŞLARDA FİİLEN KALAN ÇOCUK SAYISI
Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü
ATLETİZM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI MERKEZ HAKEM KURULU SUNUSU
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 8 EYLÜL 2013 BALIKESİR AQUATLONU TRİATLET BRİFİNGİ TRİATLET BRİFİNGİ.
BİRCAN OĞANKUL ÖZGEÇMİŞ ALDIĞI ÖDÜLLER ALDIĞI TEŞEKKÜR BELGELERİ YAZDIĞI KİTAP DOSYALARI YAZI VE ŞİİRLERİNİN YER ALDIĞI SİTELER ÇALIŞTIĞI ŞİRKETLER.
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
BOLOGNA SÜRECİ’NİN TÜRKİYE’DE UYGULANMASI : BOLOGNA UZMANLARI ULUSAL TAKIMI PROJESİ 07 Aralık 2007, Uludağ Üniversitesi, BURSA BOLOGNA SÜRECİ’NİN TÜRKİYE’DE.
INTERNATIONAL FEDERATION ADAPTED PHYSICAL ACTIVITY (IFAPA)
İSTATİSTİKLERLE TÜRK DERİ SEKTÖRÜ İTKİB GENEL SEKRETERLİĞİ AR & GE VE MEVZUAT ŞUBESİ.
15/12/2014 HOORORG HAMZA: Copyright 2006 ©1 HOORZORG HAMZA Gösteriyi kendi akışında izleyiniz.
DÜNYA HENTBOLÜNDE GÖZE ÇARPAN SON GELİŞMELER
Aldığım Kurslar 1998 HAZIRLAYAN Abdulmuttalip ŞAHİN Mart
Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Genel Tanıtım.
TÜFAD İZMİR ŞUBESİ SEZONU EĞİTİM SEMİNERLERİ (2) ALMANYA VE DİĞER AVRUPA ÜLKELERİ (BARCELONA-AJAX- V.S.) FUTBOL GENÇLİK AKADEMİLERİNİN ORGANİZASYONU.
Çalıştay: Başbakanlık Üst Düzey Yöneticileri için DEA Oturum 2: DEA konusunda bazı Uluslar arası Deneyimler 14 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR.
Sorularınız var ise nolu telefondan arayabilirsiniz.
Türk Balıkadamlar Kulübü
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI Hayatboyu Öğrenme Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı.
Avrupa Birliği Bayrağı Geleneksel olarak 12. mükemmeliyetin, bütünlüğün ve birliğin sembolü olduğundan dolayı bayrakta 12 yıldız vardır.
SAĞLIK KURULU RAPORU Doç. Dr. Nevin Atalay Güzel
USAIN BOLT HAZIRLAYAN:M.TEZCAN BAYRAK.
SAĞLIK MAHALLESİ POYRAZ SOKAK BOLU TEL&FAKS:
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol - Çeşme Birinciliği 2. Okullar arası Genç Kız Voleybol - Çeşme İkinciliği 3.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ OKÇULUK TOPLULUĞU
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
BASKETBOL.
Bocce Beden Egitimi Dersi.
MOTOS İ KLET FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
Teknik Kurulun Görevleri
Hacettepe Üniversitesi Sualtı Hokeyi Topluluğu
02-11 Ekim 2015 tarihleri arasında Güney Kore organizatörlüğünde icra edilen 6’ncı Dünya Askeri Olimpiyatlarına TSK altı branşta katılım sağlamış, Hv.K.K.lığını.
KANO.
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
HENTBOL.
MASA TENİSİ NEDİR? MASA TENİSİ NE KAZANDIRIR ?
Hemşirelik ve Bakım Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı.
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
ENGELLİLER VE SPOR  Bilindiği gibi spor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam için gerekli bir uğraştır ve tüm insanlar için önemlidir. Ancak sporun, engelli bireyler.
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR / Sanat, Spor ve Atatürk
BİSİKLET SPORU NEDİR ? İki tekerlekli bisikletin gelişmesiyle oluşmuş bir spor dalıdır. Ülkemizde son yıllarda yaygınlaşmıştır. Her yaştan insan bu sporu.
SEVGİLİ ARKADAŞLAR; TAE; Ayak, KWON; El anlamına gelmektedir. DO ise, ahlak ve fazilete ulaşmak için takip edilmesi gereken düşünce ve davranış biçimidir.
AY-TUR TURİZM SAN VE TİC A.Ş. TURUNÇ RESORT OTEL
ANKARA ÜNİVERSİTESİ KÜREK TAKIMI SEZONU ANTRENMAN PROGRAMI
NAIM SÜLEYMANOĞLU NAIM SÜLEYMANOĞLU KİMDİR?. Naim Süleymanoğlu ■ Dünya halterinin efsane ismi, olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu,
Prof. Dr. Fehmi TUNCEL Basketbol Oyunu
ENGELİLERDE SPOR Engelli, diğerlerine göre kısıtlılığı olan (kişi) demektir, diye en basit tanımı yapabiliriz. Engellilik çeşitlerini bilimsel olarak.
Sunum transkripti:

POWERLIFTING

TARİHÇE BU BRANŞ ANKARA DA TSK REHABİLİTASYON MERKEZİNDE, GAZİ SPORCULARIN REHABİLİTASYONUNDA BİR AMAÇ VE HEDEF KOYABİLMEK VE GAZİLERİMİZİN FİZİKSEL YETERLİLİKLERİNİ ARTTIRABİLMEK İÇİN 2002 YILINDA BAŞLAMIŞTIR. 2003 YILINDA ANKARA DA YAŞAR DOĞU SPOR SALONUNDA DÜZENLENEN VÜCUT GELİŞTİRME MÜSABAKALARININ İÇİNDE İLK YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR. DÖNEMİN FEDERASYON BAŞKANI DEMİRHAN ŞEREFHAN REHABİLİTASYON MERKEZLERİNİ ZİYARETLERİNDEN BİRİSİNDE SPORCULARIN BU SPORU YAPTIĞINI GÖRMESİ BU BRANŞIN ENGELLİLER BRANŞI İÇİNE ALINMASINA VESİLE OLMUŞTUR.

TARİHÇE 2003 YILINDA ÇORUMDA İLK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI DÜZENLENMİŞTİR VE BU TARİHTEN İTİBAREN DÜZENLİ OLARAK HER SENE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ÜLKEMİZDE DÜZENLENMİŞTİR, DÜZENLİ OLARAK DA DÜZENLENMEKTEDİR.

BAŞARILAR 2003 DE SLOVAKYA DA AVRUPA ŞAMPİYONASI(MADALYA YOK), 2004 YILINDA ATİNA OLİMPİYATLARI( MADALYA YOK), 2005 PORTEKİZ DE AVRUPA ŞAMPİYONASI ( 3 MADALYA ), 2006 KORE DE DÜNYA ŞAMPİYONASI( 1 MADALYA), 2007 YUNANİSTAN AVRUPA ŞAMPİYONASI ( 4 MADALYA )2008 PEKİN OLİMPİYATLARI

BAŞARILAR AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONALARINDA BAŞARILI DERECELER ALAN SPORCULARIMIZ, BAŞARILARININ DEVAMINI 2012 OLİMPİYATLARINDA ALDIKLARI MADALYALARLA GÖSTERMİŞLERDİR. NAZMİYE MUSLU, YASEMİN CEYLAN, TURAN MUTLU, İZZETİN KANAT, MURAT CEYLAN, LEVENT TUTGUN, AYŞE KARACA BU DÖNEMDE AVRUPA, DÜNYA VE OLİMPİYAT DERECELERİ İLE BU GÜNKÜ MİLLİ TAKIMIN İSKELETİNİ OLUŞTURMUŞLARDIR. BU SPORCULARA KATILAN ÖZLEM BECERİKLİ, CİHAN KUBİLAY VE ÇİĞDEM DEDE ŞU ANKİ BAŞARILI TAKIMDA YER ALMAKTADIRLAR.

GEÇMİŞTE BAŞARDIKLARIMIZI REFERANS ALARAK, YENİ DÖNEMDE SİZ DEĞERLİ KULÜP BAŞKANLARI İLE HEDEFLERİMİZİ HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ. YENİ DÖNEMİMİZ TÜM CAMİAMIZA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN… Demirhan ŞEREFHAN