Guzel yolculuk KANADA KÜLTÜR MERKEZİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Advertisements

Erhan AKKAŞ Araştırma Görevlisi
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Çelebi Grubu
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Meme Kanseri Hastalarında Doğurganlık
GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ VE İÇ SINAVI
ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURU BELGELERİNİN HAZIRLANMASI Adet Aday Öğrenci Başvuru Formu (Duyurular Bölümündeki linkten indirebilirsiniz) 2- 2 Adet Transkript.
DR. BEKİR SIDDIK MÜFTÜLER ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ
KANADA Gizem TAÇAN ULUKAYA Hakan ARABACI Murat ULUSOY.
( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin.
Farabi Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
DEĞİŞİM PROGRAMLARI OFİSİ (DPO) STUDY ABROAD OFFICE (SAO)
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
AVRUPA BİRLİĞİ OFİSİ ERASMUS
FULBRIGHT EĞİTİM KOMİSYONU

FULBRIGHT. FULBRIGHT BURSLARI Yüksek Lisans Yüksek Lisans Doktora / Bütünleşik Doktora Doktora / Bütünleşik Doktora Doktora Tezi Araştırma Doktora Tezi.
LLP / Erasmus Bilgi Paylaşım Toplantısı Meslek Yüksek Okulu Yrd.Doç.Dr. Çetin GENÇER AB Uluslararası İlişkiler ve Erasmus Kurumsal Koordinatörü.
1 AVRUPA BİRLİĞİ HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ) (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ)
Farabi Değişim Programı Tanıtım Toplantısı Öğrenci Değişimi Prof. Dr. Ş aban ÇALI Ş ’ın tarihli sunumundan alınmı ş tır.
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
okul bittiyorYa Sonrane yapacağım
Şubat Aşama: İletişim -Bölüm Erasmus Temsilcisi ve Staj Danışmanı: Erasmus sürecinde akademik danışmanınızdır. -AB Ofisi Erasmus Koordinatörü:
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
AKADEMİK KARİYER OLANAKLARI
Erasmus’la Hayatınızda bir Fark Yaratın... Uluslararası İlişkiler Ofisi ATILIM ÜNİVERSİTESİ.
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
 15 Türk Dili Yaz Kursu Bursu  4 Yüksek Lisans (Master ve Doktora)  2 Araştırma.
YURT DIŞINDA ÖĞRENİM Ertan Pekşen KOU Müh. Fak Jeofizik Müh. Bölümü
Kurum Koordinatörü Prof. Dr. A. Hakan ÖZTÜRK Mevlana Kurum Koord. Birimi Öğr. Gör. Ayça Uysal ÖZCAN Öğr. Gör. Duygu BULUT.
Yurtdışı Yüksek Lisans ve Doktora Başvuru Süreci
Ahmet Hakan BAYRI İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
DOĞA KORUMA ANLAYIŞI
İŞLETME YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA ÖĞRENCİ KABULÜ.
Erasmus Polonya.
2010/2011 ERASMUS Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği DEÜ DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
LOGO TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
ALIŞVERİŞ MERKEZİ BURSA VAL D’EUROPE - ETUDE CLIENTELE - Juin 2008
SELP Izmir, 31 Mart SELP –Küçük İşletmeler Kredi Programı “SELP” Fonları Avrupa Birliği tarafından sağlanmıştır. Bu fonlar KfW (Alman Kalkınma Bankası)
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 7 HAZİRAN 2010.
AMERİKA. AMERİKA Amerika Birleşik Devletleri, kısaca ABD, Kuzey Amerika kıtasında yer alan, 50 eyaletten oluşan federal bir devlet. ABD Anayurdunun komşuları,
1 MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ TANITIM TOPLANTISI DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ 04 OCAK 2011 MEHMET.
Beklenen trafik= Başlangıç trafiği +Trafik artışı
Japon Üniversitelerinde İngilizce Eğitim İmkanı
DOKTOR DOKTOR NEDİR, NE İŞ YAPAR DOKTOR NASIL OLUNUR DOKTORUN MAAŞLARI
 TC Vatandaşı olmak.  Başvurulacak alanda en az lisans derecesine sahip olmak.  2007 Sonbahar veya sonraki dönemlerde ALES’in ilgili puan türünden.
Şubat 2007 Erciyes Üniversitesi, Uluslararası Ofis.
Almanya‘da Yüksek Öğrenim Fatma Günaydın DAAD-IC Istanbul Sıraselviler Cad. 78/ Beyoğlu / Istanbul.
Ahmet SARI Rehber Öğretmen
Polonya Yükseköğretim Sistemi
Yurtdışı Eğitim Şartları-Diploma Denkliği
- Önlisans ve Lisans öğrencileri için en az 2 ay -Üniversitemiz daha fazla öğrencinin yararlanması için herkese eşit olarak 2 aylık hibe vermektedir.
Yaşlı Bakım Ekonomisinin Gelişmesinde Üniversitelerin Rolü
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015/2016 BAHAR DÖNEMİ PROGRAMLARI.
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Tanımlar Artıları: Saygınlık, yurt dışı olanakları Eksileri: Gelir düzeyi, iş yükü, araş gör.lük Özel Sektörle Karşılaştırma Sonuçlar.
HAZIRLAYAN:LÜTFULLAH CEM TOSYALI. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Başkenti Washington DC ’dir. En büyük şehri New York City ’dir. Para birimi Amerikan Doları’dır.
1 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ORTAK PROGRAMLAR ÇİFT DİPLOMA PROGRAMLARI.
Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak.
DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS)
İÇ SINAVI.
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ.
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ÜNİVERSİTE SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ??? ÜNİVERSİTE SEÇERKEN
ABD Üniversiteleri BaŞvuru Süreci
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI ARASINDA
MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi ve TEŞVİK
Sunum transkripti:

Guzel yolculuk KANADA KÜLTÜR MERKEZİ KANADA’DA EĞİTİM Guzel yolculuk KANADA KÜLTÜR MERKEZİ

KANADA

Kısaca Kanada Kanada, Rusya'dan sonra dünyanın ikinci en geniş ülkesidir. Yüzölçümü 10 milyon kilometrekare’dir. 3 tarafı okyanuslarla çevrili ve tüm dünyanın yüzde yedisini kaplıyor. Nüfusu: 33,5 milyondur. 10 Eyalet ve 3 Bölge

Kanata Kanada adı bir Iroquoian kelimesi olan ve ‘Köy’, ‘Yerleşke’ ya da ‘Kulübeler Topluluğu’ anlamındaki KANATA’dan gelir; “Canada” kelimesi daha önce şuanki adı Quebec City olan Stadacona için kullanılmıştır. Avrupalı ilk Kaşiflerin yaptıkları haritalarda Ottawa Nehri, ve Montreal'in aşağısındaki Saint Lawrence Nehri “Kanada Nehri” olarak gösterilmiştir.

Kanada’da Eğitimin Avantajı Kanada eğitim sisteminin dünya standartlarının üstünde olması Güvenlik Ekonomik Eğitim İklim Çeşitliliği İngilizce ve Fransızca

Avantajlar Kanada, Dünyanın ilk yüzüne giren pek çok üniversiteye ev sahipliği yapıyor. 1 yıllık tezsiz post-graduate programları Eğitim boyunca ve sonrasında çalışma imkanı Eğitim sonrası göçmenlik imkanı

Üniversitede Eğitim Dili İngilizce Olan Öğrenciler En az 4 yıllık üniversitede İngilizce dilinde eğitim almış olan öğrenciler TOEFL Şartı olmadan bazı post-graduate, master, ve doktora programlarına kabul edilebilirler. Bu işlem için Üniversiteden eğitim dilinin ingilizce olduğunu belirten bir belge alınması gereklidir.

Kanada’da Yüksek Lisans Başvuru Şartları Not ortalaması (Transcript) CV (Aktiviteler) Referanslar * Araştırma Konusu En Önemlisi Araştırmalarınızı Yönetecek Profesörün Bulunması

Eğitim Ücretleri ve Yaşam Maliyetleri 1 yıllık Post-Graduate, Master ve Doktora Programı Ortalama : 10,000 - 15,000 Kanada Doları Aylık Yaşam Maliyeti Ortalama: 750 - 1000 Kanada Doları

Burs İmkanları Exemption Bursları Giriş Bursları Başarı Bursları Asistanlık Avantajı Türkiye’den Alınabilecek Burslar Göçmenlik Sonrası Alacağınız Avantajlar

Türkiye’ye Dönüş Kanada diploması ile Türkiye’ye dönen öğrencinin avantajları İngilizce veya Fransızca’yı çok iyi şekilde öğrenmesi Kanada diplomasının saygınlığı Kanada iş deneyimi

Sorularınız İçin KANADA KÜLTÜR MERKEZİ Kanada Kültür Merkezi, İstiklal Caddesi Tütüncü Çıkmazı No:2 Kat:2 Daire:2 Beyoğlu, Istanbul Telefon: 212 252 90 35 – 36 Fax:212 252 90 37 Mail: turkan@kanadakulturmerkezi.com www.kanadakulturmerkezi.com www.kanadakulturmerkezi.ca