ADINI AŞK KOYDUM SENİN.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 BEKLENTiSiZ SEVMEYi DENEDiNiZ Mi?
Advertisements

ASIL EKSİKLİK Asıl eksiklik, eksik olduğumuzu düşünmekti. Asıl eksiklik, çareyi başkasında aramaktı.
Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın
AŞK YARASI SESLİDİR.
CAN AKIN Terör size ulaşmadan anlayamadığınız o acıyı,
Hz. Mevlana Celaleddin Rumi'den Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Benim biricik Canım Babacığım
SESLİDİR with the hope you to feel the pain before that you have not realized until the teror had reached to you. Terör size ulaşmadan anlayamadığınız.
Ilk göz ağrım.
İstemek Deniz mavisine çalan gözlerinde Sandal olup içinde gezmek isterdim Nurlu yüzünden akan yaşlarında Damla olup derya ya düşmek isterdim Dilindeki.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
değerli bir hazine !... Arkadaşlığın ...;
ANıLaRıM.
YÜREĞİNLE ANNE..! Çıkmazlıklar içinde gidiyorum, Anne..! Çelişkiyi yaşadığım, renksiz acılarla.. Kaderi, tan yelinden gökkuşağına kadar, Perişanlığın.
Bu PPS, ‘’bahaŞAH’’ tasarımıdır
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
Önce Merhabalar, Şu anda görmekte olduğunuz slaytta yer alan güzel sözler, internetde yayınlanan ünlü düşünürlerin sözlerinden alınıp buraya koyulmuştur.
Yeni yıla başlarken....
OLMAYI İSTERİM. I would like to be. MR CAN AKIN DUSSELDORF
Tlg
SEVGİYE YER KALDI MI. SEVGİYE YER KALDI MI Uzakdoğu'da bir Budist tapınağında geçmiş bir olayı anımsadım. Bu tapınak bilgeliğin gizlerini aramak için.
SENI SEVIYORUM HATICEM
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
The Most ( En çok ) The most selfish one letter word... "I" Avoid it. ( En bencil tek harfli kelime ) ( Ben ) ( Ondan sakın )
Hülya Büyüköner Cansıla
tövbe fatih5245 Google Grup Seslenme ardımdan gidiyorum Siyahlar içinde ayağım çıplak.
Beni aramaya çıkarsa düşlerin,
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
V a z g e ç t i m.
Günü Sevgiyle Başlat.
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
Tanrım!Huzurundayım ve çok mutluyum. Senden rütbe,servet ve şöhret istemiyorum
Zordur suskun zamana meydan okumak,
Gönlümü açmalıyım sana, kalbimi sana vermeliyim, mavi gecelerimizin beyaz sabahlarında.
HAYATIN LÜGATI..!! ZAMAN bitmeyen bir dönencedir. DOĞMAK var olmanın gerçekleşmesidir. YAŞAMAK var olan bedenle zamanda.
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
IŞIK VE SES.
El Eterno Amante En Tu Corazón Traductor: Zulma Lujan – Can Akın.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Hazırlayan:Ahmet DEMiR
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
Bugün...
Hazırlayan;Asli PelinGEZER

DOST DOSTUN   Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini…. Dost, dostun.
SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK.
FOTOĞRAF YARIŞMASI 2006 SESLİDİR.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Toplamı 10 yapan sayıya tıklayınız.
Lütfen SESLİ izleyin....
ASIL EKSİKLİK.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Y Y D Resmi Gör Sesi dinlemek için tıklayın. 1.
Müzik Ağrı Dağı Efsanesi Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini….
AÇELYA. "Bazen ihtiyacın olan tek terapi, en yakın arkadaşınla saatlerce konuşmaktır. "
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
POEM: CAN AKIN TRANSLATED BY: NILUFER DURSUN
ICH HABE DIR DEN NAMEN LIEBE GEGEBEN
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
Guten Morgen Bugün küçük mucizelerin günü olsun...
Arkamdan Bir Silah Sesi,
Sunum transkripti:

ADINI AŞK KOYDUM SENİN

Güneş’in doğuşu gibi doğuyorsun dünyama Güneş’in doğuşu gibi doğuyorsun dünyama. Doğuşuyla ısıttığı yüreğimin buz sarkıkları damla damla çözülmeye başlayıp, Her bir damlanın çoğalarak birleştiği, sevgiyle taşan bir şelaleyi andırıyor adeta. Ay’ın dünyamızı aydınlattığı gibi, Zifiri karanlıklardan çıkarıp, ışıklarını saçıyorsun etrafıma. Öyle büyülü bir ışık ki bu, hayallerin gerçekleşmesi gibi, adını koyamadığım düşünceler gibi, kapımı her an çalacak beklenen biri gibi..

Hayır hayır, sen aşkın ta kendisi olmalısın… Seni beklemek, açılan her kapının ardında seni aramak... Çalan her telefona sen diyerek koşmak, yine aramadı diyerek meraklanmak.. Beklenmedik anlarda seni karşımda bulup, mutlulukların en güzelini hissetmek.. En hüzünlü anlarında, hüznünü kalbimde yaşamak, sevincini sevincim, derdini derdim bilmek.. Doğan her yeni güne, senin için hayır duaları ile başlayıp, günaydın; diyen sesini duymak için, uykuların en tatlısından uyanmanın sevincini yaşamak..

Bana bunları hissettirdiğin için Bana bunları hissettirdiğin için.. Bu duyguları yaşattığın için, adını aşk koydum senin, Sen aşkın ta kendisisin... Telefonum her çaldığında içim titreyerek, o arıyor; diyorsam.. Her ne kadar ses tonumu ayarlamaya çalışıp, Hala bunu başaramıyor ve yinede sesimin titremesine engel olamıyorsam….. Bana baktığında, saç diplerimdeki fırtınalara dur diyemiyorsam,

Gözlerine bakarak, denizlerin en derinlerine dalıyor ve bir türlü çıkamıyorsam. Ellerimi, titrek ve bir kor gibi yakıyorsa tenin.. Yüreğimde alaboralar kopuyorsa eğer.... Bunu başaran sen misin?. Yoksa sen aşk mısın? ... Bana bu duyguları yaşattığın ve hayatıma girdiğin için.. Aşkı yalnız  sana yakıştırdığım için Adını aşk koydum senin.. Sen aşk olmalısın.. Seni Seviyorum…..

E –KART VE YAZI HALİNDE ARKADAŞINIZA GÖNDERİN.. TIKLAYINIZ... CAN AKIN NEW YORK 2006 Mr_canakin@yahoo.co.uk Mr_canakin@hotmail.com E –KART VE YAZI HALİNDE ARKADAŞINIZA GÖNDERİN.. TIKLAYINIZ... http://www.turklider.org/TR/EditModule.aspx?tabid=1038&mid=8373&ItemID=2949&ItemIndex=61