Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tlg tolgavan@yahoo.com 02.05.2005.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tlg tolgavan@yahoo.com 02.05.2005."— Sunum transkripti:

1 tlg

2 Seni sana bırakıyorum ve bu gece terk ediyorum bu kenti.
Kendimde darbeler yaptım sana karşı. Yıktım kalbime olan egemenliğini, yaktım artık aşkımızın gemilerini dönmemek üzere geri. Ne sen kaldın aklımda nede o gülüşün. İstemiyorum benim sevdiğim gibi beni sevmeyen sevgiliyi.

3 Seni ne kadar sevdim bir bilseydin, ama bunları şimdi değil de
ben seni bende bitirmede önce bilseydin. Ben anlatmaya çalıştım sen kaçtın, ben göstermeye çalıştım sen gözlerini yumdun. Boğulurdun sevgimin yoğunluğundan. Al şimdi sana bom boş bir hayat bırakıyorum. Doldur doldurabilirsen o boşluğu. Ama yine de dualarım mutlu olman için.

4 Bir bak geriye ne bıraktın.
Artık serseri olmuş bir sevgili. Ama sen zaten hiç sevmedin ki, ya da ben anlayamadım seni. Kendimi suçluyorum farkındaysan senden nefret etmemek için. Ne olursa olsun nefret etmek istemiyorum senden sadece usulca ve sessizce git hayatımdan. Beni bana bırak kendim ile baş başa. Ne eski günler kalır aklımda nede sen.

5 birde senin gidişin çok ağır gelir bana. Bu kadarını kaldıramam ben.
Hayır hayır gitme ben gidiyorum ya zaten birde senin gidişin çok ağır gelir bana. Bu kadarını kaldıramam ben. Zaten paramparça olmuş, boydan boya bölünmüş içim. Yanımdayken yokluğuna sözüm geçmiyor ki.

6 beni bir daha göremeyeceksin belki de, bir daha kokumu duyamayacaksın,
Bak bunları iyi oku: beni bir daha göremeyeceksin belki de, bir daha kokumu duyamayacaksın, gözlerime bakamayacaksın, ellerimi tutamayacaksın, dudaklarımın tadını alamayacaksın. Belki bunların sende bir anlamı yoktur. Zaten sende bir anlam kazansaydı ben gitmezdim buralardan. Ben aşkı gözlerinde yaşamayı seçtim artık gözlerini kalbime çizdim. Onları hatırlayacağım sadece onları seveceğim.

7 Gitmeye korktuğumuz bir yer var ya hani işte oraya.
Ve artık gidiyorum. Gitmeye korktuğumuz bir yer var ya hani işte oraya. Sen uyu usulca ben sadece son kez sana bakıp gidiyorum bilinmezliğe, saçlarının kokusunu içime çekip derin bir nefesle son damla gözyaşımı akıtıp karşında sen görmeden öylece gidiyorum geriye dönmemek üzere.

8 Elveda bebeğim. Bunu da unutma!...
Az sonra uyanacaksın olmadığımı fark edeceksin beni arayacaksın yüreğinde, oralarda olduğumu bileceksin ama bulamayacaksın beni. Beklide ağlayacaksın kadere sitem ederek ama çaresiz kalacaksın. Beklide zaman geçince beni unutacaksın, Bir şeyi bil ama! Seni benim kadar seveni bulamayacaksın! Bunu da unutma!...


"Tlg tolgavan@yahoo.com 02.05.2005." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları