Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ICH HABE DIR DEN NAMEN LIEBE GEGEBEN

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ICH HABE DIR DEN NAMEN LIEBE GEGEBEN"— Sunum transkripti:

1 ICH HABE DIR DEN NAMEN LIEBE GEGEBEN
ADINI AŞK KOYDUM SENİN ICH HABE DIR DEN NAMEN LIEBE GEGEBEN CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI

2 ADINI AŞK KOYDUM SENİN Güneş gibi doğuyorsun dünyama
Yüreğimin buz sarkıkları Damla damla çözülmeye başlayıp, Her bir damlanın çoğalarak birleştiği, Sevgiyle taşan bir şelaleyi andırıyorsun. Ay’ın dünyamızı aydınlattığı gibi, Zifiri karanlıkları yırtarak Işıklarını saçıyorsun etrafıma. Öyle büyülü bir ışık ki bu, Hayallerin gerçekleşmesi gibi, Adını koyamadığım düşünceler gibi, Kapımı her an çalacak beklenen biri gibi..

3 Sen Sen aşkın ta kendisi olmalısın…
Seni beklemek, Açılan her kapının ardında seni aramak... Çalan her telefona sen diyerek koşmak, Yine aramadı diyerek meraklanmak.. Beklenmedik anlarda seni karşımda bulup, Mutlulukların en güzelini hissetmek.. En hüzünlü anlarında, Hüznünü kalbimde yaşamak, Sevincini sevincim, Derdini derdim bilmek.. Doğan her yeni güne, Senin için hayır duaları ile başlayıp, Günaydın; diyen sesini duymak için, Uykuların en tatlısından uyanmanın Sevincini yaşamak..

4 Bana bunları hissettirdiğin için
Sende vurgun yediğim için Adını aşk koydum senin. Sen aşkın ta kendisisin... Telefonum her çaldığında içim titreyerek, O arıyor; diyorsam.. Her ne kadar ses tonumu ayarlamaya çalışıp, Hala bunu başaramıyor ve yine de sesimin Titremesine engel olamıyorsam….. Bana baktığında, saç diplerimdeki Fırtınalara dindiremiyorsam Gözlerine bakarak, Denizlerin en derinlerine dalıyor Ve bir türlü çıkamıyorsam.

5 Ellerimi bir kor gibi yakıyorsa tenin..
Yüreğimde alaboralar kopuyorsa eğer Bunu başaran sen misin? . Yoksa sen aşk mısın? Bana bu duyguları yaşattığın Ve hayatıma girdiğin için Aşkı yalnız  sana yakıştırdığım için Adını aşk koydum senin Sen aşk olmalısın Seni seviyorum…..

6 ICH HABE DIR DEN NAMEN LIEBE GEGEBEN
Du gehst wie die Sonne auf in meinem Leben Meines Herzens Eiszipfel Die Tropfen für Tropfen sich auflösst, Und bei jedem Tropfen sich vermehrt und wieder vereint Du bist wie ein Wasserfall die  mit  Liebe überströmt . Wie der Mond unsere Welt mit Licht aufleuchtet, Die Dunkelheit zerreisst, So gibst du das Licht in meine Umgebung. Das ist so ein verzauberndes Licht, Wie die Verwirklichung der Phantasien, Wie die Gedanken denen ich keinen Namen geben kann Als ob der erwartete die Tür anklopfen wird…

7 Du, Du bist  die  Liebe selbst, Auf dich warten, Hinter jedem geöffneten Tür dich suchen… Bei jedem Telefonklingel rennen als ob du es waerest, Wieder nicht angerufen  sagen zu müssen und sich Sorgen machen… In unerwarteten momenten dich vor mir stehen sehen und das schönste Glück damit fühlen…. Die traugrigsten Momente, Die Traurigkeit in meinem Herzen erleben, Deine Freude als meine Dein Leid als mein zu wissen…. Bei jedem neuen Tagesanfang, Für dich mit guten Wohwollendgebeten anfangen, Mit deiner Stimme  “Guten morgen” zu hören, Von den süssesten Traeumen aufwachen Und die Freude erleben….

8 Weil du mir dieses Gefühl gegeben hast Weil ich in dich verliebt bin Habe ich dir den Namen Liebe gegeben. Du bist die Liebe selbst…… Wenn ich bei jedem Telefonklingel  zitternd sage, Sie ruft an….. Wenn ich noch so sehr versuche meine Stimme einzustellen, Es mir aber  nicht  gelingt Und ich nicht verhindern kann zu zittern…. Wenn du mich anschaust und ich bis in meinen Haarwurzeln Den Sturm nicht  unterdrücken kann In deinen Augen schaue, Als ob ich im tiefen Meer versinke und nicht mehr raus kann.

9 Wenn deine Haut meine Haende verbrennen… Wenn in meinem Herzen alles kentert Bist es du der das alles macht? Oder bist du die Liebe? Weil du mir diese Gefühle gegeben hast Und in meiner Welt bist Und das Wart Liebe nur zu dir passt Habe ich dir den Namen Liebe gegeben Du bist Liebe Ich Liebe dich

10 ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI
CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI


"ICH HABE DIR DEN NAMEN LIEBE GEGEBEN" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları