Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ilk göz ağrım.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ilk göz ağrım."— Sunum transkripti:

1 ilk göz ağrım

2 dünya tatlım, huysuz sevgilim.
Merhaba ilk göz ağrım, ilk aşkım, dünya tatlım, huysuz sevgilim. Seni sana nasıl anlatsam bilmiyorum. Her şey bitti, bundan sonra aşk nerde dediğim anda karşıma çıkan seni anlatmak öyle zor ki.

3 Hani hep derler ya hayat seçimlerden ibarettir diye.
Ben hep bir yerlerde bana ait bir sevda olup olmadığını merak ettim. Bir aşkı düşledim çoğu zaman. Okuduğum kitaplardaki gibi aşkların var olup olmadığını merak ettim çoğu zaman. Hani hep derler ya hayat seçimlerden ibarettir diye.

4 ertelediklerimi yapmaya çalıştıkça battım sanırım.
Ben kendim seçmiştim bu aşksızlığı. Başkaları için yaşamayı meziyet sanan aptallardanım ben. Onların gülüp mutlu olması için öyle çok şeyi erteledim ki, ertelediklerimi yapmaya çalıştıkça battım sanırım.

5 kişiliğimi meziyet sandım.
Bükülmez tava sapı gibi eyvallah sız kişiliğimi meziyet sandım. Kandırdım kendimi. Baştan yanlış anlattılar bana aşkı sanırım, ya da ben anlamamakta ısrar ettim.

6 Ansızın girdin hayatıma.
Sonuç gittikçe yalnızlaşmak oldu. O büyük kalabalıklar arasındaki yalnızlardan oldum bende. Sonra sen geldin! Ansızın girdin hayatıma. Daha ne olduğunu anlayamadan birden bire doldun yüreğime.

7 Ama neden aradıktan sonra öyle çok ki! Aslına bakarsan nedensiz
Varlığınla hayatımı değiştirdin. Beni neden seviyorsun dedin ya, hangisini söyleyeyim bilmiyorum Aslına bakarsan nedensiz seviyorum seni. Ama neden aradıktan sonra öyle çok ki!

8 sitemlerini de,o çok kızdığım umursamaz tavırlarını da.Kendi umursamaz
Her halin çekti beni. Duruşunu, gülmeni , kızmanı, saflığını, aklını, çocukluğunu, olgunluğunu, huysuzluğunu sevdim. Sesini sevdim,sessizliğini de.Kaprislerini sevdim, sitemlerini de,o çok kızdığım umursamaz tavırlarını da.Kendi umursamaz halimi gördüm sende,sevdim.

9 Sen her sabah güne başlarken günaydın dediğim kadınsın.
Bir şey var sende bir türlü bulamıyorum. Beni nasıl bu hale getirdin anlamıyorum. Yüzümde gülücük, içimde enerji, güne keyifli başlayıp keyifli bitiriyorum. Mutlu bir gülümsemeyle uyanıyorum sabahları. Sen her sabah güne başlarken günaydın dediğim kadınsın.

10 sevdayı yaşattığın için çok şanslı hissediyorum kendimi
Gün boyunda düşüncem,özlemim,düşüm olansın. Bana çok geç gelen,ama ömre bedel olan bir sevdasın benim için. Seni tanıyana kadar aradım bazen sevgileri. Ama hiç inanmadım aşkın varlığına. Sana aşkı öğreteceğim demiştin ya,öğrettin Var olduğun ve bana bu sevdayı yaşattığın için çok şanslı hissediyorum kendimi

11 İnsanın her zaman sığınacak bir liman bulması
Benim hayat kaynağım oldun. Ne iyi ettin de geldin hayatıma. Sen aşkı anlatıyorsun bana yaşatıyorsun da. Ve ben aşksız boşa geçen onca seneye acıyorum şimdi. Bazen gece yarısı aniden uyanınca seni ne kadar çok sevdiğimi ve özlediğimi fark ediyorum tekrar,tekrar. İnsanın her zaman sığınacak bir liman bulması büyük şans istiyor sanırım. Limanım olduğun için,senin limanın olmama izin verdiğin için seviyorum seni.

12 bunun için çok sevdim seni.
Ben istediğim için aldım kalbime seni, kendime bir şans vermek için. İlgisiz, şefkatsiz, sorumsuz bir hayatın içinde İlk defa birine ait hissettim kendimi. İlk defa sana ait hissettim kendimi, bunun için çok sevdim seni. Seni sevdiğim için kendi mide çok sevdim. Gurur duydum seni sevmekle.Seni sevmek geliyor içimden,başka bir şey gelmiyor.Onun için seviyorum seni.

13 Sevdiğimiz şarkıları defalarca başa alıp dinliyorum Bıkmadan.
Yarım bir insandım sanki de seninle tamamlandım. Beni tamamladığın için çok sevdim seni. Öyle güzel bir yüreğin var ki,beni yüreğine aldığın için çok sevdim seni.Öyle çok sevdim ki seni,bazen okuduğum kitabın aynı satırını defalarca tekrar ediyorum. Sevdiğimiz şarkıları defalarca başa alıp dinliyorum Bıkmadan.

14 efendiliğini,vakur duruşunu sevdim. Asık suratını sevdim deli gibi.
Ben seni sen olduğun için sevdim aşkım. Dürüstlüğünü sevdim, güzel bakışlarını sevdim, efendiliğini,vakur duruşunu sevdim. Asık suratını sevdim deli gibi. Açık sözlü olmanı sevdim.Yaramazlıklarıma, Munzurluklarıma gülerek karşılık vermeni sevdim.Yanında şımarık bir çocuğa dönüşmeme izin vermeni sevdim. Bana gösterdiğin ilgiyi bezende ilgisizliği sevdim.

15 Benim gibi kendini seviyorsun sende,
Bana aşkı verdin,bende hiç yadırgamadım aşkını. Aşkı sana çok yakıştığı için sevdim. Benim gibi kendini seviyorsun sende, bunun için sevdim seni. Hayata bağlısın buda beni sana bağlıyor. Olduğun gibi sevdim seni, hiç istemiyorum değişmeni, benim değişmemi istemediğini de biliyorum. Benim bebeklerim gibisin. Onları sevdiğim gibi seviyorum seni, o kadar sakınıyorum gözümden.

16 iyi ki beni seçtin kendine.
İlksin benim için. Bütün izlerin kalacak bende. Hayattaki en büyük şanslarımdan birisin sen. Hep kalacaksın bende. Hep kalmak istiyorum sende. Seni kazandım.Beni de sana verdim. Kollarını hiç gevşetmeyeceğine söz verdin. İyi ki varsın,iyi ki geldin bana, iyi ki beni seçtin kendine.

17 sebepsiz seviyorum yinede seni. Ne olursa olsun her zaman
Sevmek için bir sürü nedenime rağmen sebepsiz seviyorum yinede seni. Ne olursa olsun her zaman tek aşkım olarak kalacaksın. En güzel noktayı o çok sevdiğim şarkı koyacak sanırım,

18 ‘’bitse de bir gün nazlı hayat, Ben bir tek seni seveceğim, Kader güçsüz kalır sevgilim Sensiz ölmeyeceğim.’’

19

20


"Ilk göz ağrım." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları