Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAYATIN LÜGATI..!! ZAMAN............ bitmeyen bir dönencedir. DOĞMAK.......... var olmanın gerçekleşmesidir. YAŞAMAK........ var olan bedenle zamanda.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAYATIN LÜGATI..!! ZAMAN............ bitmeyen bir dönencedir. DOĞMAK.......... var olmanın gerçekleşmesidir. YAŞAMAK........ var olan bedenle zamanda."— Sunum transkripti:

1

2 HAYATIN LÜGATI..!! ZAMAN............ bitmeyen bir dönencedir. DOĞMAK.......... var olmanın gerçekleşmesidir. YAŞAMAK........ var olan bedenle zamanda koşmaktır. MÜZİK : Yunusun Günü ) Musikarium_-_Enstrumantal SUNU : Vasfi Ayaz

3 YALNIZLIK......... zamanı en zor biçimde yaşama karanlığıdır. BERABERLİK....... yalnızlık karanlığına doğan aydınlıktır. SEVGİ.......................bedenin doğal duygu çiçekleridir.

4 SEVDA............. tüm sevgilerin, bedensel tutku zirvesidir. SEVGİLİ............ sevda tutkusunun sahibi yaren ´dir. SEVİŞMEK........ yaren ile mutluluk yumağını örmektir.

5 AŞK................ YARADAN´ı çözebilme sanatıdır ! MUTLULUK......... bedenin ulaştığı doyum nefesidir. GÜLMEK.......... bedenin yaşamda ki mutluluk fotoğrafıdır.

6 AĞLAMAK......... mutluluk fotoğrafının yırtılışıdır. HASRET........... bir kurak, arayış, özleyiş rüzgarıdır. AYRILIK........... sevgilileri ayıran sürgün fırtınasıdır.

7 YOKSULLUK.......mutsuzluk doğuran cadı kazanı´dır. CEHENNEM…..... mutlulukların olmadığı mutsuzluk ülkesi. CENNET.............. mutsuzlukların olmadığı mutluluk ülkesi. ÖLÜM.................. seyredilen filmin bitiminde ki ´ SON ´ yazısıdır. ( Yazarı bilinmiyor.) v asfiayaz@gmail.com Tüm Mutluluklar sizinle olsun 16


"HAYATIN LÜGATI..!! ZAMAN............ bitmeyen bir dönencedir. DOĞMAK.......... var olmanın gerçekleşmesidir. YAŞAMAK........ var olan bedenle zamanda." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları