YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI Hazırlayan : Muharrem GÜLER

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BELEDİYELERDE FAALİYET RAPORU
Advertisements

T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı 14 Aralık 2010
4734 sayılı Kamu İhale Kanunu
Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
© OECD A joint initiative of the OECD and the European Union, principally financed by the EU Vaka Çalışması Su ve Atık Su Altyapısı Kuzey İrlanda Martin.
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.
Proje Şube Müdürlüğü.
AŞIRI DÜŞÜK SORGULAMASI
Defterdarlıklar İç Kontrol Eğitimi 10 Mart-27 Nisan 2013
GÖREVLERİMİZ  Görev kapsamındaki kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin taşıyıcı sistemi ile zemin mekaniği mühendislik hesaplarını ve her.
altyapI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILI ÇALIŞMALARI
STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
MUSTAFA KEMER YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR
© 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu. © 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu Kamu İhale Kurumu Kamu Alımlarını İzleme ve Bilgi Hizmetleri Dairesi Başkanlığı TİTUBB Uygulamaları.
AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
KONTROL ORTAMI Defterdarlıklar İç Kontrol Eğitimi 10 Mart-27 Nisan 2013 Strateji Geliştirme Başkanlığı 1.
İç kontrol Bilgilendirme Toplantısı 10 Nisan 2014 Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı.
Bahtiyar ÇETİN Endüstri Mühendisi Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
KAYSERİ VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler
 İdareler ve sektörden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda katılım ve rekabeti artıracak şekilde yapım işleri ihalelerini ilgilendiren önemli.
STRATEJİK YÖNETİM Aracı Olarak STRATEJİK PLANLAMA.
ProJe Şube Müdürlüğü görev ve faalİyetlerİ
STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI İÇ KONTROL DAİRE BAŞKANLIĞI.
4734 Sayılı KAMU İHALE KANUNU.
PERFORMANS BÜTÇE HAZIRLIK SÜRECİ
ÇOBANLAR İ LÇE ÖZEL İ DARE MÜDÜRLÜ Ğ Ü İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İNSAN KAYNAKLARI
HOŞ GELDİNİZ KAMU İHALE MEVZUATI TEMEL EĞİTİMİNE Alattin ÜŞENMEZ
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
İZLEMEİZLEME Defterdarlıklar İç Kontrol Eğitimi 10 Mart-27 Nisan 2013 Strateji Geliştirme Başkanlığı 1.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
İL DÜZEYİNDE KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ YÜRÜTTÜKLERİ FAALİYETLERİN STRATEJİK PLAN VE PERFORMANS PROGRAMLARINA UYGUNLUĞUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU.
5’nolu Kamu Alımları Faslı Avrupa Birliği Genel Sekreterliği.
Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı 14 Aralık Aralık 2010.
KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ
5018 Kapsamında Stratejik Planlama Tuğba DİNÇER 25 Nisan 2011
Hizmetiçi Eğitim Programı Kasım 2012, Antalya
Kıyı ve kumsallarımızda günübirlik tesis düzenlemeleri Köyceğiz-Dalyan Özel Çevre Koruma Bölgesi İztuzu kumsalı İlandan önce İlandan sonra
Projelerin inşaat ihalesine hazır duruma getirilmesini sağlamak, yatırımcı kuruluşlardan gelen projelerin tetkik ve tasdik işlemlerini yürütmek, devam.
6360 Sayılı Kanun On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi Ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına.
İL STOK HAVUZU VE İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASI 2009/45 SIRA NOLU GENELGE Hakan KARAGÖZ Şube Müdürü.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI hacettepe.edu.tr 2008 FAALİYET RAPORU.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
DOĞRUDAN TEMİN Zafer BIYIK 2015 MAYIS
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜLÜĞÜ
YETKİNLİKLERİNİ ARTIRMA EĞİTİMİ
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
DOĞRUDAN TEMİN 22 (abc).
AÇIK İHALE USULÜ İŞ AKIŞ SÜRECİ
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANININ HAZIRLANMASI BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA.
KASIM 2015 / İSTANBUL 1/21 İÇ DENETİM BİRİMİ BAŞKANLIĞI.
KASIM 2015 / İSTANBUL İÇ DENETİM BİRİMİ BAŞKANLIĞI BURHAN ORMANOĞLU İç Denetim Birimi Başkanı 1/32.
FAALİYET RAPORLARI ve HAZIRLAMA ESASLARI
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Slayt ile ilgili görülen hataları, soru ve önerilerinizi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı.
YATIRIM PROJE TEKLİFİ NASIL HAZIRLACAK?
HARCAMA.
YENİ TÜRK TİCARET KANUNU SÜRECİNDE YOL HARİTASI Hazırlayan: Recep Aşır Temmuz 2012.
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI BİRİM / İDARE FAALİYET RAPORLARI.
2  Genel Müdürlük personelinin izin, terfi, atama, emeklilik, sağlık hizmetleri, maaş, geçici görev yollukları ve diğer özlük hakları ile ilgili işlemleri.
GAZİ ÜNİ. FİZİKİ ALANLARI G.Ü. STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA HOŞGELDİNİZ… Daire Başkanı Saadet İLBAY.
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
elazığ organize sanayi bölgesi maden meslek yüksekokulu
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
Sunum transkripti:

YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI Hazırlayan : Muharrem GÜLER

YETKİ,GÖREV VE SORUMLULUKLAR Birimimiz,misyonunda tanımlanan iş ve işlemleri yerine getirmede yetkili ve sorumludur. Üst yönetimin öngördüğü ve onayladığı, idarenin stratejik plan ve performans programı uyarınca uygulama yapmakta yetkili ve uygulamalarda yasaya uygunluk ve belirlenen hedeflere ulaşmada sorumludur.

İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER Fiziksel yapı: Birimimiz,Yıldız Merkez Yerleşke O Blok 2. ve 3.katlarında, Davutpaşa Yerleşkesi Kongre Binasında çalışmasını sürdürmektedir. . Örgüt yapısı: a) Daire Başkanı b) Büyük Onarım ve Yatırım Şube Müdürü c) Küçük Onarım ve Sürekli Bakım Şube Müdürü d) 3 Mimar 2 İnşaat Mühendisi 3 Makina Mühendisi 1 Elektrik Mühendisi 1 Harita Mühendisi 5 İnşaat Teknikeri 2 Elektrik Teknikeri 1 Harita Teknikeri 2 Elektrik Teknisyeni 1 İnşaat Teknisyeni 3 Memur, Bulunmaktadır.

YATIRIM PLANLAMA KORDİNASYON BİRİM TEŞKİLAT ŞEMASI DAİRE BAŞKANI   GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ YATIRIM PLANLAMA KORDİNASYON MİMARİ PROJE BİRİMİ İNŞAAT BİRİMİ ELEKTRİK TES. BİRİMİ MEKANİK TES. BİRİMİ

SUNULAN HİZMETLER Proje ihale ve proje kontrol Proje hazırlama Yaklaşık maliyet Hesaplama İhale Dosyası Hazırlama ve İhale yapma İnşaat kontrol ve kabul İşlemleri İhtiyaç tespit ve öneri hazırlama Raporlama Bilgi Hazırlama ve İsteyen Makama Sunma Yönetim Ve İç Kontrol Sistemi Proje Kontrolü İmalat Kontrolü Hak ediş Kontrolü İşlemler Kontrolü

AMAÇ ve HEDEFLER A – İdarenin Amaç ve Hedefleri İhtiyaçları önceden tespit ederek zamanında karşılamak, En ekonomik çözümleri bularak tasarrufu sağlamak Hızlı karar alarak zamanı iyi değerlendirmek, Kolay ve ikamesi ve onarımı mümkün çözüm üretmek, Estetiği dikkate almak ancak sağlamlıktan ödün vermemek, Teminde en uygun fiyatı yakalamak, İç ve Dış Denetime uygun işlem yapmak ve denetime hazır olmak, B- Temel Politikalar ve Öncelikler Açık ve Güvenilir olmak, Dairemizle çalışan yüklenicilere eşit davranmak, Kanunları objektif kriterlerle uygulamak,duygusal davranmamak, Otokontrol,ekip ruhu ve dayanışma içinde olmak, Eğitimi aksatacak iş ve işlemde bulunmamak, Eğitimin önceliğini dikkate almak, gerekirse bu yönde program değişiklik yapmak,

Kamu İhale Kanunu İlgili Maddeler Açık İhale Usulü Madde 19: Bütün İsteklilerin Teklif Verebildiği Usuldür

Doğrudan temin Madde 22-D : Büyükşehir belediyesi sınırları dahilinde bulunan kırkdörtbin ikiyüzseksenyedi Türk Lirası aşmayan ihtiyaçları ile temsil ağırlama faaliyetleri kapsamında yapılacak konaklama, seyahat ve iaşeye ilişkin alımlar

YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI na doğrudan ait olmayan görevler ve Bakım Onarımın Görevler Yerleşkelerimizde bulunan binaların, arazilerin ve altyapının daimi işler vaziyette olmasını sağlayarak birime bağlı 9 adet atölye ve merkezi telefon santralini ilgilendiren arızlara kısa zamanda müdahale edip sorunun giderilmesini sağlamak bizim temel misyonumuzdur. Mevcut binaların işletilmesini sağlamak Altyapının işletilmesini sağlamak Mevcut bina ve altyapıdaki çıkan arızaları gidermek. Kalifiye teknik personelin sürekliliğini sağlamak. Teknik eleman sayısının yeterli miktarda olmasını sağlamak.

B – PERFORMANS BİLGİLERİ 4734 SAYILI KANUNUN 19 MADDESİ (AÇIK İHALE) USULÜNE GÖRE 2013 İTİBARİYLE BÜYÜK İNŞAAT OLARAK: YTÜ DAVUTPAŞA KAMPUSU EĞİTİM FAK. UYGULAMA PROJESİ YAPILMAKTADIR. YTÜ D.PAŞA KAMPUSU FEN EDEBİYAT FAK. UYGULAMA PROJESİ YAPILMAKTADIR.