2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
Çevik Kurumlar Oluşturabilmek İçin Bulutta İş Uygulamaları Kutlay E. Şimşek Genel Müdür İstanbul, 12 Şubat 2013.
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
DANIŞMANLIK ve DANIŞMANLIK ve TARIMSAL YAYIM ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ.
ŞEKER PİLİÇ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
TİDE XI. Türkiye İç Denetim Kongresi - 9 Kasım 2007
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
Birtel İletişim Teknolojileri
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Eduplus Business World Workshops - LİDERLİK
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
GEMLİK TİCARET MESLEK LİSESİ YGS VE LYS SUNUSU.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Fonksiyonel Bakış Açısıyla Sistemler
GÜNEŞ SİGORTA.
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
Ö.Yavuz KARAGÖZ Mevlüt BALTA Hasan AKKOÇ
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
Metin DURAN Genel Müdür
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
Bağımsız Denetime (ve TMS’ye) geçişte Tecrübe Paylaşımları
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
EĞİTİM VE KARİYER İMKANLARI
MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
Tunalı Hilmi Caddesi No: 95 Kiralık Daire
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
Bilişim sistemlerinin türleri
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
9.sınıfı geçen öğrenci, kendisinin ve velisinin görüşü doğrultusunda;ilgili müdür yardımcısı, sınıf öğretmeni ve okul rehber öğretmeni tarafından ilgi,istek,yetenek.
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Pazarlama Ve Perakende Bölümü Alan Tanımı
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Sermaye Piyasası ve Meslek İlişkisi DOÇ. DR. SERHAT YANıK İSTANBUL ÜNIVERSITESI SIYASAL BILGILER FAKÜLTESI.
Bekir Sami NALBANTOĞLU
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
5. YÖNETİM KALİTESİ ve STANDARTLARI
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Müşteri Memnuniyetini Geliştirme Planı
YÖNETİM KURULU GENEL DİREKTÖR
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Eurocert European Academy
İSTANBUL KRAFT TORBA AMBALAJ SAN. TİC. A.Ş.
Sunum transkripti:

2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı zamanda iş ahlakını her zaman en ön planda tutarak müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. “Deneyim ile Sonuç Yaratan Kalite” Cahit Erikçi Kurucu Ortak ve Genel Müdür Giriş

3 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. Kurumsal Kuruluş senelik kamu ve özel sektör deneyimi Anahtar teslim mühendislik çözümleri Taahhüt – Danışmanlık – Bilişim – Proje yönetimi ISO kalite belgesi TRACE şeffaflık ve iş ahlakı üyesi Türkiye ve çevre ülkelere (EMEA) hizmet

4 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. Organizasyon Genel Müdür İş Geliştirme Proje Yönetimi Satış ve Pazarlama Lojistik Finans ve Muhasebe Genel Sekreterlik Gümrük Danışmanı Hukuk Danışmanı

5 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. Hizmetlerimiz Anahtar teslimi taahhüt hizmetleri Temsilcilik ve danışmanlık Mühendislik çözümleri İhale süreç yönetimi Proje yönetimi Havacılık eğitim hizmetleri Yedek parça, bakım, idame ve montaj hizmetleri Teknik ve finansal risk analizi Web servisleri

6 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. Bitirilen ve Devam Eden Projeler RAPCON (10 M USD) DHMİ ILS AÜ ILS VOR HvKK ILS yer değiştirme Yedek parça satışı TRT Vakum Kapasitör DzKK İskandil YTÜ İskandil DHMİ Havacılık eğitimleri Bilkent Akustik Proje Yönetimi Yedek Parça Satışı RAPCON Bakım Hizmetleri VOR sistemi geliştirme Anadolu Üni. ILS yer değiştirme Bitirilen Devam Eden

7 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. İş Ortakları Greenstone USA HD Communications USA

8 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. Referanslar

9 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Ortaklarımız ile kamu ve özel sektöre, ihtiyaç duydukları hizmeti ve ürünleri, kaliteli ve maliyet etkin olarak sağlıyoruz. Alanımızın en iyisi olmak için çalışacağımızın sözünü veriyoruz. “Deneyim ile Sonuç Yaratan Kalite” Cahit Erikçi Kurucu Ortak ve Genel Müdür Mesaj