Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DANIŞMANLIK ve DANIŞMANLIK ve TARIMSAL YAYIM ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DANIŞMANLIK ve DANIŞMANLIK ve TARIMSAL YAYIM ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ."— Sunum transkripti:

1 DANIŞMANLIK ve DANIŞMANLIK ve TARIMSAL YAYIM ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

2 Danışmanlık, her hangi bir konu hakkında verilen bilgi hizmetidir. (Müşavirlik Hizmeti) Psikolojik ve tıbbi danışmanlık, hukuk danışmanlığı, iletişim danışmanlığı, yönetim danışmanlığı, kariyer ( personel, eleman, iş bulma açısından ) danışmanlık firmaları ( insan kaynakları danışmanlığı ), eğitim danışmanlığı, kalite (ISO-9001) danışmanlık firmaları …….

3 3 Uzmanlık konusuyla ilgili kişi ve kuruluşlara yön ve bilgi veren kurumlar danışmanlık firmaları olarak nitelendirilebilir. Danışman / Danışmanlık firmalarını seçme kriterleri * Danışmanlık firması sektör hakkında bilgiye sahip mi? * Daha önce bu konuda hizmet veren danışmanlık firmalarından mı? * Danışmanlık firmasının kadrosunda konuya ilişkin uzmanlar var mı? * Ön araştırmalar yapıyor mu? Araştırmaları bir rapor halinde ve zaman çizelgesi ile birlikte sunabiliyor mu? * Size veya firmanıza ne gibi ek değerler sağlayacak ? Bunu somutlaştırabiliyor mu?

4 4 DANIŞMAN / DANIŞMANLIK KURUMUNUN NİTELİKLERİ *Danışman firma siz kararlar alırken yanınızda olmalı ve karar sürecinde yol gösterici olmalıdır! * Sizi hayallere değil gerçeklere ve ulaşılabilir hedeflere yönlendirmelidir. * Bilgiyi satın aldığınızdan dolayı sizden bilgi saklamamalı, şeffaf olmalıdır. * Danışman firmanın/şahsın referansları olamaz. * Danışmanlıkta gizlilik esas kuraldır. * Rakiplerinize veya sektörünüzdeki firmalara size verdiği hizmeti anlatmamalıdır.

5 5 DANIŞMAN / DANIŞMANLIK KURUMUNUN NİTELİKLERİ *İletişim becerileri güçlüdür. * Koçluk becerileri gelişmiştir. * Entelektüel donanıma sahiptir. * Danışman firmanın/şahsın referansları olamaz. * Danışmanlıkta gizlilik esas kuraldır. * Rakiplerinize veya sektörünüzdeki firmalara size verdiği hizmeti anlatmamalıdır. * Danışman çok konuşmaz icraat yapar ve kurumunuza katma değer yaratır.


"DANIŞMANLIK ve DANIŞMANLIK ve TARIMSAL YAYIM ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları