Windows 7 ile Windows Ürünleri Arasındaki Farklar

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

Konu: Windows Sistem Araçları
Bilgisayar İşletmenliği
MS OFFICE Word 2013.
Windows Media Player.
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
BT301 İŞLETİM SİSTEMİ KONU: WİNDOWS 7, WİNDOWS 8
İleti çubuğunda Düzenlemeyi Etkinleştir'i tıklatın,
İnternete Nasıl Bağlanırız?
Konu : Bili ş im Teknolojilerinin Günlük Ya ş amdaki Önemi.
WINDOWS KIŞISELLEŞTIRME DE EK YARDıMCı PROGRAMLAR HAKAN ÇELİK.
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
INTERNET EXPLORER TEMEL İŞLEMLER GOOGLE ARAMA TEKNİKLERİ
Windows XP.
Windows 7’deki Yenilikler ve Üstünlükler. 2009'u bitirmeye yaklaşmışken, Microsoft yeni işletim sistemi Windows 7 ile çıka geldi. Vista'da bulunan ve.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
EYLÜL 2014 WINDOWS 7 Bilgisayar Uygulamaları.
Microsoft Visual Studio 2010 Kurulum & Tanıtım
DENETİM MASASI Windows XP - 7.
WİNDOWS SÜRÜMLERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
 video ve fotoğrafları filmlere dönüştürür  Movie Maker özel efektleri ve temaları kullanarak çarpıcı filmler oluşturur  Video’yu facebook ya da youtube.
Windows Media Player.
İŞLETİM SİSTEMİ.
HAKKINDA : Windows 98’ den sonra çıkmıştır. Daha güzel ve kullanışlı yeni şeyler eklenmiştir. 16-bit/32-bit melez işletim sistemidir. Microsoft Windows.
Sunum Akışı EBA Tanıtımı Modüller ve Yenilikler Mobil Uygulamalar
GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI
DENETİM MASASI   Kendimize ait olan bir bilgisayarın özelliklerini görmek ve çeşitli ayarlamalar yapmak için DENETİM MASASI kullanılır.
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
YAZILIM.
Denetim Masası Ms. Windows 8.1
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM Ünite : BİLİŞİM OKUR-YAZARLIĞI Konu : Bilişim Teknolojilerinin Günlük Yaşamdaki Önemi Bilgiyi dönüştürme kavramını tanımlar.
YAZILIM.
MOVIE MAKER.
Movie Maker.
Windows işletim sistemi kişiselleştirmesi nedir? Neden gereklidir?
İŞLETİM SİSTEMLERİ – I : WINDOWS XP
Bilgisayara bilgilerimizi saklayabiliriz.
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI
Temel Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı Öğr.Gör. Abdullah ŞENER.
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
KÖTÜ AMAÇLI YAZILIMLAR
İNTERNET.
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
 Windows XP Microsoft'un kişisel bilgisayarlar ve sunucu sistemleri için ürettiği işletim sistemi ailesi Windows'un NT çekirdeği üzerinde yükselen.
Video Kurgulama. Video Dünyasına YouTube ile Bakış ●1 Milyar’dan fazla kullanıcı ●Her gün milyarlarca video gösterimi ●İnsanların izledikleri video saatinde.
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
EĞİTİMDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI Yrd. Doç. Dr. Halil Ersoy.
KULLANIM ADIMLARI Adım 1: Okulunuzu Kaydedin Adım 2: Okul Ayarlarını Keşfedin (ThinkQuest Projects) Adım 3: Hesaplar Oluşturun (ThinkQuest Projects) Step.
Yazılım Kurulumu ve Yönetimi Ders VI
GÜVENLİ BİLGİSAYAR ve İNTERNET KULLANIMI
GÜVENLİ BİLGİSAYAR VE İNTERNET KULLANIMI
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
BİLGİSAYARDA DONANIM ve YAZILIM
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
İŞLETİM SİSTEMİ Adem ÇİMEN İşletim Sistemi Nedir
İŞLETİM SİSTEMİ.
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
Dijital Öyküleme
DENETİM MASASI WINDOWS XP / VISTA / 7.
WİNDOWS SÜRÜMLERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR
GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI
Sunum transkripti:

Windows 7 ile Windows Ürünleri Arasındaki Farklar

GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR. Birden çok görevi daha kolay gerçekleştirin. Özellik: Windows Görev Çubuğu Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR. Ücretsiz fotoğraf, e-posta ve IM programlarıyla sohbet edin ve paylaşın. Özellik: Windows Live Temel Parçalar Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR. Web'de daha kolay ve daha güvenli gezinin. Özellik: Internet Explorer 8 Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR. Dosya ve programları anında bulun. Özellik: Windows Arama Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR. En sık kullandığınız programları ve dosyaları bir veya iki tıklatmada açın. Özellik: Sıçrama Listeleri Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR. Kullanılabilir herhangi bir kablosuz ağa yalnızca üç tıklatmayla bağlanın. Özellik: Kullanılabilir Ağları Görüntüle Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR. Bir sürü açık pencerede daha hızlı gezinin. Özellik: Peek, Shake, Snap Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR. Ev ağınızda kolayca dosya, fotoğraf ve müzik paylaşın. Özellik: Ev Grubu Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR. Evdeki herhangi bir kişisel bilgisayardan tek bir yazıcıya yazdırma. Özellik: Ev Grubu Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR. Yazıcıları, kameraları ve diğer aygıtları daha iyi yönetin. Özellik: Device Stage Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR. Bir sürü dosyayı, belgeyi ve fotoğrafı daha kolay düzenleyin. Özellik: Windows Kitaplıklar Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR. Masaüstünüzü temalar ve fotoğraflarla kişiselleştirin. Özellik: Masaüstü Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR. Şirket ağlarına daha güvenli bir biçimde bağlanın. Özellik: Etki Alanı Bağlantısı Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR. 64 bit kişisel bilgisayarlarla tamamen uyumlu. Özellik: 64 Bit Desteği Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR. Windows XP iş programlarını çalıştırın. Özellik: Windows XP Modu Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR. Casus yazılımlara ve diğer kötü amaçlı yazılımlara karşı yerleşik savunma. Özellik: Windows Defender Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR. Verilerinizi özel ve güvende tutmanıza yardımcı olun. Özellik: BitLocker Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR. Çocuklarınızın kişisel bilgisayar kullanımlarını yönetin ve izleyin. Özellik: Ebeveyn Denetimi Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR. Daha hızlı uyku moduna geçip devam edecek şekilde tasarlandı. Özellik: Performans Geliştirmeleri Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR. Daha uzun pil ömrü için geliştirilmiş güç yönetimi. Özellik: Güç Yönetimi Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

Kişisel bilgisayarınızda TV izleyin ve kaydedin. YENİ OLANAKLAR SAĞLAR. Kişisel bilgisayarınızda TV izleyin ve kaydedin. Özellik: Windows Media Center Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

Dakikalar içinde filmler ve slayt gösterileri oluşturun ve paylaşın. YENİ OLANAKLAR SAĞLAR. Dakikalar içinde filmler ve slayt gösterileri oluşturun ve paylaşın. Özellik: Windowslive Movie Maker Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

En gerçekçi oyun grafiklerini ve canlı multimedyayı alın. YENİ OLANAKLAR SAĞLAR. En gerçekçi oyun grafiklerini ve canlı multimedyayı alın. Özellik: DirectX 11 Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

Evinizin her tarafında müzik, fotoğraf ve video akışı yapın. YENİ OLANAKLAR SAĞLAR. Evinizin her tarafında müzik, fotoğraf ve video akışı yapın. Özellik: Burada Yürüt Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

Uzaktayken ev bilgisayarınızın medya kitaplığına bağlanın. YENİ OLANAKLAR SAĞLAR. Uzaktayken ev bilgisayarınızın medya kitaplığına bağlanın. Özellik: Uzak Medya Akışı Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

Üzerine gelip tıklatmak yerine dokunun. YENİ OLANAKLAR SAĞLAR. Üzerine gelip tıklatmak yerine dokunun. Özellik: Windows Dokunma Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

Zeliha OYSAL Uğur AYDIN Siirt Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı HAZIRLAYAN Zeliha OYSAL Uğur AYDIN Siirt Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı E-Posta:Zelihaoysal@mynet.com KONTROL Cüneyt ÖZDEMİR

DİNLEDĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER