Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MS OFFICE Word 2013.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MS OFFICE Word 2013."— Sunum transkripti:

1 MS OFFICE Word 2013

2 Word 2013'teki yenilikler Belgelerinizle daha fazlasını yapın:
Çevrimiçi videoda ortaya çıkma, PDF açıp içeriğini düzenleme, resimleri ve grafikleri en az telaşla hizalama. Yeni Okuma Modu nettir ve dikkat dağıtmaz; tabletler için çok uygundur. Çevrimiçi alanlarınıza doğrudan bağlantılar, Basit İşaretleme ve açıklamalar gibi akıcı gözden geçirme özellikleri ile ekip oluşturmak da daha iyidir.

3 Word 2013'teki yenilikler Yeni Okuma Modu
Ekranda kolay okunan sütunlarda belgelerinizi görüntüleyen görünümle okumanın keyfini çıkarın. Bozulmayı en aza indirmek için düzenleme araçları kaldırılmış olsa da, okuma için çok uygun olan Tanımla, Çevir ve Web'de ara gibi becerikli araçlara erişebilirsiniz.

4 Word 2013'teki yenilikler Nesneyi yakınlaştırma
Yakınlaştırmak ve belgenizdeki tabloları, grafikleri ve görüntüleri tam ekran boyutuna getirmek için parmağınızla çift dokunun veya farenizle çift tıklatın. Bilgilere odaklanıp öğrenin ve uzaklaşmak ve okumaya devam etmek için nesnenin dışına tekrar dokunun veya tıklatın.

5 Word 2013'teki yenilikler Okumayı sürdürme
Belgeyi yeniden açık kaldığınız yerden okumaya devam edin. Çevrimiçi belgeyi başka bir bilgisayardan açtığınızda bile Word nerede kaldığınızı her zaman hatırlar.

6 Word 2013'teki yenilikler Çevrimiçi video
Belgeden çıkmanız gerekmeden çevrimiçi videoyu Word'den izleyin; böylece içeriğe odağınızı kaybetmezsiniz.

7 Word 2013'teki yenilikler Genişletme ve daraltma
Sadece bir dokunma veya tıklatmayla belgenin bölümlerini daraltın veya genişletin. Başlıklara özetler yerleştirin ve isterlerse bölümü açıp okumayı okuyuculara bırakın.

8 Word 2013'teki yenilikler Birlikte çalışma
Akıcı hale getirilmiş işbirliği araçlarıyla başkalarıyla çalışın. Dosyaları bulutta kaydetme ve paylaşma Bulut, gökyüzündeki dosya deposu gibidir. Çevrimiçi olduğunuz her zaman ulaşabilirsiniz. Şimdi bir belgeyi SharePoint veya SkyDrive'ı kullanarak paylaşmak kolay. Oradan Word belgelerinize, Excel elektronik tablolarınıza ve diğer Office dosyalarına erişebilir ve paylaşabilirsiniz. Hatta iş arkadaşlarınızla aynı dosya üzerinde aynı anda birlikte çalışabilirsiniz.

9 Word 2013'teki yenilikler Basit işaretleme
Yeni bir düzeltme görünümü, Basit İşaretleme, belgeniz için temiz ve karmaşık olmayan bir görünüm sağlar; ancak yine de izlenen değişikliklerin yapıldığı göstergeleri görürsünüz.

10 Word 2013'teki yenilikler Yorumları yanıtlama ve bunları tamamlandı olarak işaretleme Yorumlarda artık yanıtla düğmesi var. İlgili metnin hemen yanında yorumları tartışıp kolayca izleyebilirsiniz. Yorum iletildiğinde ve artık ilgi gerekmediğinde bitti olarak işaretleyebilirsiniz. Grileşip yolunuzdan çekilecektir; ancak konuşma orada kalmaya devam edecektir; daha sonra ziyaret etmeniz gerekebilir.

11 Word 2013'teki yenilikler İncelik ve stil ekleme
Word 2013 ile, çok daha güzel ve çekici belgeler oluşturabilir, çevrimiçi videolar ve resimler gibi çok daha fazla medya türüyle çalışabilirsiniz. PDF'leri bile açabilirsiniz.

12 Word 2013'teki yenilikler Bir şablonla başlama
Word 2013 uygulamasını açtığınızda, son görüntülenen belgelerinizin bir listesinin yanı sıra başlamanıza yardım eden harika bir yeni şablonlar seçimi sunulur; bu nedenle zaman kaybetmeden bıraktığınız yere geri dönebilirsiniz.

13 Word 2013'teki yenilikler PDF açma ve düzenleme
PDF'leri Word'de açın ve içeriğini düzenleyin. Paragraf, liste ve tabloları tıpkı alışılmış Word belgeleri gibi düzenleyin. İçeriği alıp harika görünmesini sağlayın. Çevrimiçi resim ve video ekleme Okuyucuların doğrudan Word içinde görebildiği çevrimiçi videoları belgelerinize hemen ekleyin. Çevrimiçi fotoğraf hizmetlerinden resimlerinizi bilgisayarınıza kaydetmeye gerek kalmadan ekleyin.

14 Word 2013'teki yenilikler Canlı düzen ve hizalama kılavuzları
Yeniden boyutlandırırken canlı önizlemeye erişin, belgedeki fotoğrafları ve şekilleri taşıyın. Yeni hizalama kılavuzlarıyla grafikleri, fotoğrafları, diyagramları metinle hizalaması kolaydır.


"MS OFFICE Word 2013." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları