Dinamik Çözüm Şubat 2009.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

MS Dynamics AX Bakım Yönetimi - PMAX
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ETG Danışmanlık Yardım Masası
Merhaba… akıllı çözümler üretir.. Akıllı Ticaret B2B Ürün Sunumu.
2012
DAMACANA - TÜPGAZ.
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
Intertech, Finans sektörünün ihtiyaç duyduğu Bilgi Teknolojileri hizmetlerini sunmak amacıyla 1987 yılında kuruldu. Bugün 650 kişiye varan kadrosuyla.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
C.A.M. KESİM OPTİMİZASYONU
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
Birtel İletişim Teknolojileri
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
Şirket Tanıtım Sunumu.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
Merhaba Değerli Misafirler
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
bütçeleme ve tahminleme
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Prof. Dr. Erman COŞKUN İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri Hafta 10 – Kurumsal Kaynak Planlaması.
Prof. Dr. Erman COŞKUN İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri Hafta 14 – İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri Uygulamaları.
Bilişim Ortağınız.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
Mehmet GENÇ Genel Müdür Mutlu BOZKURT Genel Müdür Yrd.
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
FULYA KARAYAZI.
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
TANITIM SUNUMU.
Sunum transkripti:

Dinamik Çözüm Şubat 2009

Dinamik Çözüm Dinamik Çözüm; orta ve büyük ölçekli işletmelerin, bilişim ihtiyaçları konusunda uzmanlaşmış “Bilgi Teknolojileri” firmasıdır. Microsoft Çözüm Ortağı ve en yüksek iş ortaklığı seviyesi olan “Gold Partner” sertifikasına sahiptir.

Vizyonumuz Uzman ekiplerimiz sayesinde yazılım geliştirme süreçlerini olabilecek en kısa sürelere düşürürken, kaliteyi en yüksek seviyeye çıkartmak, böylece müşteri ve iş ortaklarımızın yazılım geliştirme maliyetlerini düşürmektir. Bunu; müşteri ve çalışan memnuniyetini en yüksek seviyede tutarak sağlayacağız.

Misyonumuz Bilgi teknolojileri konusunda uzmanlaşmış ekiplerimiz ile müşterilerimizin uygulama geliştirme ve danışmanlık ihtiyaçlarını zamanında ve maliyet tasarrufu sağlayarak yerine getirmektir.

Dinamik Çözüm Faaliyet alanımız; orta ve büyük ölçekli kurumlara bilgi teknolojileri hizmeti sunmaktayız. Microsoft Dynamics Çözüm Ortaklığımız ile ERP(Axapta), CRM ürünlerindeki Know-How’mızı firmalara sunmaktayız. Ayrı ayrı konusunda uzman 17 kişilik ekibimizle danışmanlık ve uygulama geliştirme hizmetleri vermekteyiz.

Sağladığımız Avantajlar Üretim ağırlıklı farklı sektörlerde (Kimya, İnşaat, Gıda, Tekstil vs) tecrübeli danışmanlarımız ile farklı bakış açılarımız ve vizyonumuz sayesinde projelere değer katarız. Dış kaynak kullanımı sayesinde sürekli danışman istihdamı ihtiyacınızı azaltarak maliyeti düşürürüz.

Referanslarımız Akşam Yayın Grubu Borusan Elektronik Borusan Holding Borusan Otomotiv Borusan Mannesmann Boru City’s Nişantaşı AVM CMC Türkiye

Referanslarımız (Devam) Güç Plastik Gülaylar Grup Kuveyt Türk İşbir Sentetik

Referanslarımız (Devam) Tukaş Konserve Ataman Kimya Avon

Ekibimizin Diğer Tecrübeleri (Referanslarımıza Ek Olarak)

Ekibimizin Diğer Tecrübeleri (Referanslarımıza Ek Olarak) Evyap Hijyenik Ürünler Hyundai Otomotiv Baydemirler Tekstil (Brilliant Per.) Sika Yapı kimyasalları Soyak İnşaat Dumankaya İnşaat Yapı Kredi – Koçbank Gemsan Kimya Nurus Mobilya

Ekibimizin Diğer Tecrübeleri (Devam) AXA Sigorta A.Ş. Aydınlı Group (Cacharel, Pierre Cardin,Becon) Barclays Bank Yapı Kredi Sigorta Ata Yatırım/Ata Online Borusan Telekom Borusan Lojistik Bimsa Ankara Emeklilik (AEGON)

Uzmanlaştığımız Çözümler ERP (Axapta ) - CRM (MSCRM) Üretim, Bütçe, Finans, Muhasebe Uygulamaları Maliyet / Stok takibi Ticaret / Lojistik Uygulamaları Entegrasyon Projeleri Raporlama ve Yönetim Araçları İnsan Kaynakları Yönetimi Çok Şirketli, Çok Para Birimli, Çoklu Dilli Projeler

Bizi farklı kılan birkaç örnek çözüm Barkodlu üretim ve stok takibi Diğer uygulamalar ile çift yönlü online entegrasyonlar Paketleme modülü Kolay ve hızlı raporlama aracı Yönetim karar destek raporları Call Center / IVR Entegrasyonu Inovasyon uygulamaları Açıkartırma uygulamaları

Teşekkürler Dinamik Çözüm Ailesi info@dinamikcozum.com www.dinamikcozum.com