EUROMAR.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
NEDİR? MADE expo mimarlık, inşaat ve yeni yapı tekniklerinin buluştuğu en önemli uluslararası fuardır. SaieDue ve Europolis’in deneyimlerinin birleşimiyle.
Advertisements

ANTAKYA-HİLTON ASF MÜZE OTEL
SILMO Paris –Tanıtım Toplantısı İstanbul – Grand Hyatt Oteli
Koruma Önlemleri Eğitimi Ankara, Türkiye Mayıs 2011 Küçük Ölçekli Yapım İşleri için Sadeleştirilmiş Kontrol Listesi ÇYP – Giriş ve Uygulamalar.
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
ODTU.
‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
Otomasyonlu imalat, büyük miktarlardaki konut ihtiyacına cevap verir.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İ.Ü. Kültür Evi (664 ada 34 parsel)
SERIO Avrupa'da inşaat çalışanlarının iş güvenliği amacıyla çağdaş cihazların kullanımıyla çalışma esnasında meydana gelen olaylara dayalı multimedya eğitimin.
Özyavru Elektrik İdari Binası
Devam eden projeler… "Swissotel Residence Bodrum Hill" isimli otel Turgut Reis'te olacak. Çağdaş Holding'in yatırımcı olacağı proje 2014'te tamamlanacak.
Coop HImmelb(l)au SELİN ÇİRÇİR,
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ KOMİSYONU STAJ BİLGİLENDİRME.
Furkan Kahyaoğlu Özgeçmiş.
İç Mimarlık Ve Çevre Tasarımı Sanat ve Tasarım Bölümü
EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MEZUNLARIMIZ 1 ÖĞRENCİMİZ TIP FAKÜLTESİ 1 ÖĞRENCİMİZ HUKUK FAKÜLTESİ 1 ÖĞRENCİMİZ MİMARLIK 1 ÖĞRENCİMİZ İNŞAAT MÜHENDİSLİK.
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
İSMAİL TURGUT
EKONOMİ BAKANLIĞI HİBE DESTEK PROGRAMLARI
GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASI
NAKLİYAT SİGORTALARI.
Havuzlu Mağaza - Ev.
TABAN VE TAVAN PUANLARININ KARŞILAŞTIRMASI. TABAN VE TAVAN PUANLARININ KARŞILAŞTIMASI.
Mohammed IV Futbol Akademisi. Proje Yeri: FasFas Proje Ofisi: Groupe 3 Architectes, SaléGroupe 3 ArchitectesSalé İşveren: Association Mohammed VI de.
KnowTech3D 3 Nisan 2014.
HER GENÇ MATEMATİK ÖĞRENEBİLİR MURAT GÜNER KELKİT
İç Mimar Tünay Ar'ın özel olarak tasarladığı TV odası mobilyalarını Metin Kaşo uygulumış. Bu mekânın döşemelik kumaşları Vakko'dan, aplikler Element firması.
ECEABAT.
Aksaray Metro İstasyonu ile Valide Sultan Camii Arası
Stok YönetimiMüşteri YönetimiBütçe hazırlama Ödeme takibiMasraf girişTalep Yönetimi Proje yönetimiRaporlamaOtomatik Bilgilendirme.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ PROJELER KOORDİNASYON EKİBİ LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri (
Birtel İletişim Teknolojileri
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/25.
Şirket Tanıtım Sunumu.
ÇEVRE ANALİZİ DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
Kağıt Sanatları Müzesi
DANİEL LİBESKİND Duygu Göçmen
HER GENÇ MATEMATİK ÖĞRENEBİLİR MURAT GÜNER KELKİT
ITAS 213 SUNUM TEKNİKLERİ Konu; İç Mekan Örneği
DEN İ ZL İ İ HRACATÇILAR B İ RL İĞİ GENÇ MUC İ TLER ARANIYOR İ NOVAT İ F F İ K İ RLER YARI Ş MASI inovatiffikirleryarismas iwww.denib.gov.tr.
Kayapınar Belediyesi. Proje Yeri: DiyarbakırDiyarbakır Proje Ofisi: Atabaş MimarlıkAtabaş Mimarlık Tasarım Ekibi: Kadri Atabaş, İdris Kırman, Oğuz Cavlak,Miraç.
Muhammed kahraman İçt-3
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
03/03/2012 Çiğdem Paker1 Giriş Özgeçmişim Çalışmalarım Hedeflerim DAP Sorular & Cevaplar.
MAILAND. Proje Yeri: Maia, PortekizMaiaPortekiz Proje Ofisi: Studio DassStudio Dass Tasarım Ekibi: Studio DassStudio Dass Proje Yeri: Maia, PortekizMaiaPortekiz.
? ? ? ? ? ? FRANK GEHRY FRANK GEHRY FRANK GEHRY
ALİ-HASAN COŞKUN meslekİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
III. CanSAT Uygulaması CanSAT Nedir? Amerika Birleşik Devletleri’nden dünyaya yayılan bir kavramdır. İngilizce “Can” ve “Satellite” sözcüklerinin birleşiminden.
dijitalmedyaajans Çünkü Dünyada 3,5 milyar insan internete bağlı yaşıyor.
GELİŞEN MESLEKLER VE ROBOTİK HİBE PROJESİ TÜRKİYE’DE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİN KALİTESİNİN ARTTIRILMASI Saffet ÇEBİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TRH2.22IQVETII/P-03/756.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
Betül GÜLER
GÖRSEL SANATLAR DERSİ.
Mobİlya ve İç Mekan TasarImI AlanI
ARİFİYE MESLEK YÜKSEKOKULU
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
5146-IZZET YALÇIN. BİRMİNGHAM KÜTÜPHANESİ PROJE YERİ: Birmingham İLGİLTERE PROJE OFİSİ: Mecano Arhitecten PROJE TİPİ :Kütüphane PROJE TİPİ GRUBU: Kültür.
TRAMVAY HAT BAKIM ŞEFLİĞİ 2017 YILI FALİYET RAPORU.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TASARIM NEDİR? Bu sunu PowerPoint'in yeni yeteneklerini gösterir ve en iyi Slayt Gösterisi'nde görüntülenebilir. Bu slaytlar, PowerPoint 2010'da oluşturacağınız.
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
Sunum transkripti:

EUROMAR

Proje Yeri: Hadımköy, İstanbul Proje Ofisi: Ayhan Güneri Mimarlık Tasarım Ekibi: Ayhan Güneri Yardımcı: Yiğit Güneri, Tuğçe Korum, Atacan Güneri Müteahhit: Ayhan Güneri Mimarlık Proje Başlangıç Yılı: 2011 Proje Bitiş Yılı: 2012 İnşaat Başlangıç Yılı: 2011 İnşaat Bitiş Yılı: 2012 Arsa Alanı: 420 m2 Toplam İnşaat Alanı: 420 m2

2012'nin son çeyreğinde uluslararası areneda aktif olan ve ayakkabı sektöründe önemli bir marka olan bir firma için hazırlanan bu showroom, ziyaretçileriyle buluştu. Karmaşık bir formu olan farklı mekanların temaları, ayakkabı stillerinden ilham alınarak hazırlandı. Bu mekan üç "showroom" ve bir "lounge"dan oluşuyor.

Belirtilen bu stilleri vurgulayabilmek için farklı üretim metodları, teknolojileri ve malzemeler kullanıldı. Ve bütün mekanlar kullanılan stiller ile bir bütünün devamı olarak tasarlandı. Ayrıca bu mekanlar, A'Design Award yarışmasından ikisi Altın Tasarım Ödülü, biri Gümüş Tasarım Ödülü ve biri Bronz Tasarım Ödülü olmak üzere 4 önemli ödülle döndü.