SERIO Avrupa'da inşaat çalışanlarının iş güvenliği amacıyla çağdaş cihazların kullanımıyla çalışma esnasında meydana gelen olaylara dayalı multimedya eğitimin.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Teknik Metin Yazarlığı ve Çeviri
Advertisements

FAIRstart FAIRstart KRONOLOJİK GÖRÜNÜM T.C KOCAELİ VALİLİĞİ AB PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ.
Araştırma Geliştirme Şube Müdürlüğü
DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI
MODÜL 10 Müşteri Hizmetleri.
ULUSAL MESLEKİ YETERLİLİK SİSTEMİ (UMYS) AÇISINDAN ECVETİN ÖNEMİ
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
Yüz Yüze Eğitimin Dezavantajlarına Açık ve Uzaktan Eğitimin Katkısı
BOLOGNA SÜRECİ BİLGİLENDİRMESİ ( ) MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ.
ATIK YÖNETİMİNDE ENVANTER VE ONLINE UYGULAMALAR ATIK YÖNETİMİ UYGULAMASI (TABS, MOTAT, KDS) Arzu NURAY Şube Md. V.
Mustafa Kemal Üniversitesi
Eğitim İhtiyaçları Değerlendirmesi (TNA)
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
TÜRKİYE YETERLİLİKLER ÇERÇEVESİ HAZIRLAMA ÇALIŞMALARI
Etkili Sunumlar İçin Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar
ETKİ DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI
Doç.Dr. Şirin Karadeniz ÖĞRETİM MESAJI TASARIMI. ÖĞRETİM TASARIMI MODELİ.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
PROJE TABANLI ÖĞRENME.
Mobil Öğrenme m-öğrenme
SORULARLA MERAK ETTİKLERİMİZ
IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı Birinci Yönlendirme Komitesi Toplantısı Iain Maclean 20 Haziran 2012 Çevre ve Şehircilik.
Oguzhanhoca.com /oguzhanhocam /oguzhan_hoca.
İNOVASYON HAFTALIK DEĞERLENDİRME SUNUMU
Web Sitesi Hazırlama.
T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANLIĞI
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
Telif Hakkı  2008 Intel Firması. Tüm hakları saklıdır. Intel, Intel logosu (the Intel Logo), Intel Eğitim Girişimi (Intel Education Initiative) ve Intel.
Eğitimde Bilgisayar Uygulamaları
GÖNÜL ELÇİLERİ ENGELLİLERLE EL ELE PROJESİ (SODES) GÖNÜL ELÇİLERİ ENGELLİLERLE EL ELE PROJESİ (SODES)
Proje Web Sitesi ve IPPC Envanter Veri Tabanı Onur Mat
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI 5-6 MART 2009 SAMSUN/TÜRKİYE.
Ulusal Yeterlilik Ulusal yeterlilik; yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarınca yapılan değerlendirmelerle tespit edilen ve MYK (Mesleki Yeterlilik.
PORTFOLYO KÜBRA SANCAK.
T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANLIĞI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı.
Bankacılık Sektöründe Kullanıcı Deneyimi Araştırması: Dijital Şube, XTM Yazarlar: Öznur Savaş Fatma Molu
Dokuz Eylül Üniversitesi Web Sitesi Projesi 2009.
Türkiye’de Meslekî Eğitim ve Öğretimdeki Yeni Yaklaşımlar
ALİ-HASAN COŞKUN meslekİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Bağımsız Denetime (ve TMS’ye) geçişte Tecrübe Paylaşımları
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Enformatik Bölümü Ar-Ge Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Alt Yapı & Uygulama Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.
Bayram AKBAŞ MYK Başkanı MÜSİAD Mesleki Eğitimde Yeni Açılımlar Çalıştayı, Şubat 2011/İstanbul MESLEKİ EĞİTİME İLİŞKİN ANAHTAR KAVRAMLAR 1.
BİLGİSAYAR DESTEKLİ EĞİTİM İÇİN ÖĞRETİM TASARIMI
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
ÇEVRE DOSTU POŞET TASARLAYALIM
ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ŞARTLAR
ÖNCELİK 6 : HAYAT BOYU ÖĞRENME İZLEME ve DEĞERLENDİRME SİSTEMİNİN GELİŞTİRİLMESİ
Date: in 12 pts Erasmus+ Proje Sonuçları Platformu.
Proje Adı Proje Yürütücüsü Proje Ortağı
Proje Oluşturma ve Yönetimi
 Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çevrimiçi bir sosyal eğitim.
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
Hafta 1: Dizinleme ve Özler BBY 264 Dizinleme ve Sınıflama.
Hafta 2: Dizinleme ve Öz Hazırlamaya Giriş BBY 306 Dizinleme ve Öz Hazırlama
Kütüphane ve Dokümantasyon
Kurumsal Kültür Yapılandırma Projesi
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Alanında Teknolojik Gelişmeler
  ORTAKLAR Altındağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi-Türkiye (Koordinatör) Asociatia Suntem Diferiti-Romanya Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü-Türkiye Dr.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
ONTOLOJİ GELİŞTİRME ALANINDA ÇEVİK YAKLAŞIMLAR
TÜRKİYE YETERLİLİKLER ÇERÇEVESİ HAZIRLAMA ÇALIŞMALARI
Öğretim Teknolojisi ve Öğretim Tasarımı
Eurocert European Academy
Bilişim Teknolojileri Meslek Seçimi ve Ücretler (2019)
Sunum transkripti:

SERIO Avrupa'da inşaat çalışanlarının iş güvenliği amacıyla çağdaş cihazların kullanımıyla çalışma esnasında meydana gelen olaylara dayalı multimedya eğitimin oluşturulması yoluyla Sağlık ve Güvenlik konusunda kalifikasyonlarını geliştirme ve güçlendirme projesidir. 2013-1-PL1-LEO05-37526 2014 Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz.

ANA HEDEFLER Kullanıcıların Sağlık ve Güvenlik konusundaki alışkanlıklarını ve davranışlarını geliştirmek. Mobil cihazlar ( akıllı telefonlar, tabletler ) kullanarak ilginç bir eğitim uygulaması oluşturmak. İnşaat personeli için Sağlık ve Güvenlik sorularını cevaplayabilmek için daha çekici ve anlaşılır öğrenme araçları geliştirmek. Ağırlıklı olarak grafik malzemeleri, resim, kısa oyunlar vb. içeren yazılı kısa kelime ve tanımlar üzerine dayalı mesajlara odaklanmak. Mümkün olduğunca gerçek uygulamalar geliştirmek için gerçek resim ve malzemeleri kullanmak. Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz.

SERIO ÖNCELİKLERİMİZ Sağlık ve Güvenlik konularının daha kolay ve daha hızlı anlaşılmasını sağlayan uygulamalar oluşturmak. Uygulamaya göre ayarlanabilir bir çalışma oluşturmak için yöntemler geliştirmek. Avrupa'da şantiyelerde güvenliği ve Avrupa Birliği'nde işgücü hareketliliğini arttırmaktır. Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz. .

Eğitimin Kapsamı - Dört modül olup her modül 15 dersten oluşmuştur. METODOLOJi SERIO’nun amacı, aktif bir şekilde, vaka çalışmaları, sorular, interaktif olarak, görevlere dayalı inşaat sektöründe alınan uygulamalı örneklere yer verecek şekilde projelendirme yapmaktır. SERIO uygulaması, Avrupa Yeterlilikler Çerçevesinin 2. seviyesinde olacaktır. Eğitimin Kapsamı - Dört modül olup her modül 15 dersten oluşmuştur. Uygulamada öğrenciler, sitede kendi davranışları hakkında düşünmek için bir fırsat bulacaklar ve gerçek dünyada meydana gelebilecek olaylarla kendilerini karşılaştırma fırsatı bulacaklardır. Sağlık ve Güvenlik kuralları konusunda yararlı kısa klavuz yayın hazırlanacaktır. Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz.

PROJE AŞAMALARI Uygun metodoloji hazırlanması uygulamaya göre ayarlanacak ve Tüm ortaklar dahil edilecektir. SERIO projesinde örnek geliştirilecektir. PZPB ve WUT ilk değerlendirmesini yaparak ilk örneği vermekle sorumlu olacaktır. Bu örneğin kullanıcıların beklentilerini karşılayıp karşılamadığını kontrol etmek çok önemlidir. Yararlanıcılar tarafından örneklerin ilk değerlendirmesi yapılacaktır. Buna tüm ortaklar dahil edilecektir. Değerlendirme sonuçları ve raporları konsorsiyum tarafından analiz edilecektir. Modüllerin geri kalanı üzerinde çalışmaya başlanılacaktır. Buna tüm ortaklar dahil edilecektir. Tasarım ve uygulamanın hazırlanması aşaması olacaktır. WUT bu görevden sorumlu olacaktır. Yazılım oluşturularak, her fikir aynı anda elektronik sürüme dönüştürülebilecek şekilde ayarlanacaktır. Test kursları ile nihai değerlendirme yapılacaktır. Proje kapanışı gerçekleştirilecektir. Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz.

PROJE DÖNGÜSÜ Metodoloji formu ve eğitim içeriğinin kapsamı Hazırlama şeması Uygulamanın örneği ilk değerlendirme Bulgular Açıklamalar Tüm modüller üzerinde yapılan çalışmaların başlangıcı Bilgisayar uygulaması Son değerlendirme Nihai ürünler Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz.

www.serio.mobi Bu proje Avrupa Komisyonu desteği ile finanse edilmiştir . Bu yayın sadece yazarın görüşlerini yansıtır ve Komisyon, burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz.