Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

  ORTAKLAR Altındağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi-Türkiye (Koordinatör) Asociatia Suntem Diferiti-Romanya Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü-Türkiye Dr.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "  ORTAKLAR Altındağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi-Türkiye (Koordinatör) Asociatia Suntem Diferiti-Romanya Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü-Türkiye Dr."— Sunum transkripti:

1   ORTAKLAR Altındağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi-Türkiye (Koordinatör) Asociatia Suntem Diferiti-Romanya Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü-Türkiye Dr. Pretis-Avusturya Early Years -The Organisation for Young Children Lbg- Birleşik Krallık Kuzey İrlanda Outside In Pathways-Birleşik Krallık İngiltere Yusuf Karaman Özel Eğitim Uygulama Merkezi-Türkiye     Sharing European Knowledge on Autism: Training Programs for Parents  TR01-KA 15/11/ /11/2017 Bu proje Avrupa Komisyonunun desteği ile finanse edilmiştir.  Bu yayın sadece yazarların görüşlerini yansıtmaktadır ve Komisyon burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu tutulamaz. ASD tarafından  tasarlanmıştır.


"  ORTAKLAR Altındağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi-Türkiye (Koordinatör) Asociatia Suntem Diferiti-Romanya Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü-Türkiye Dr." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları