Ajanda Şirket Profili TK Emlak Yayın Group Çalışmaları

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Advertisements

Burkay Yapağcıoğlu.
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
İNTERNET GAZETECİLİĞİ
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Facebook Reklamları.
Bir Kuruluş Öyküsü.
Google Adword Arama Ağı
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Google Analytics Nedir?
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
13 Mart 2009 itibarıyla Facebook'un yeni arayüzü tüm hesaplarda kullanılmaya başlamıştır. Ancak bu arayüz, kullanıcılar arasında ikilik yaratmıştır.
Fügen Toksü.
14 Mayıs 2013 Swissotel The Bosphorus. Women to Watch 1997 yılından beri dünyanın en büyük pazarlama iletişimi dergisi Advertising Age tarafından pazarlama,
2009. Logaritma 2009 Logaritma 2002’de internet reklam satış şirketi olarak Ekin İlyasoğlu ve Fatih Muslu ortaklığı ile kuruldu. Ortaklar eğitimleri ile.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
Sizin sosyal medya danı ş manınız olarak Markanız için sosyal medya stratejilerinin olu ş turulması ve yönetimini yapıyoruz. Ayrıca kriz durumlarında.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Birtel İletişim Teknolojileri
Yandex Reklamları.
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Stratejisi &
Şirket Tanıtım Sunumu.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
GYO’ların 1. Yatırımcıya yönelik (hisse senedi piyasası) 2. İnşaat sektörüne yönelik katkıları.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
Hazırlayan:Murat Sait ÇABUK. 1: B2B (Business to Business): Sirketler Arası Elektronik Ticaret * B2B’nin temeli, sirketlerin internet uzerinden birbirine.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
Özel Alışveriş Sitesi.
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
SEÇİL ARICAN 1977 doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Ve Halkla İlişkiler mezunu. Üniversite 2. sınıfta hocası olan Betül Mardin’in.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Tunalı Hilmi Caddesi No: 95 Kiralık Daire
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
ERYAMAN ŞEHİT OSMAN AVCI MAHALLESİNDE KİRALIK
BİZ KİMİZ ? Önce Uçuş Emniyeti ve Güvenlik bilinci ile Havadan Görüntüleme, Havadan Tanıtım ve Reklam vb. hizmetlerini.
Konut Pazarlamasında Bir «İLK». Projelerinizi Yatırımcılarla Buluşturuyoruz.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
GİRİŞİMCİ.
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
Hazırlayan: Selim ERDEM
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Merve ÇAKMAK.
BLOG NEDİR? WEB GÜNLÜĞÜ.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Ajanda Şirket Profili TK Emlak Yayın Group Çalışmaları Projeler ve Uygulamalar Rakamlarla TK Emlak Ve Yayıncılık Diğer Siteler Hizmetler ve Çözümler Ortaklıklar

Şirket Profili TK Emlak Yayın Group emlak alanında, ilkleri yapmayı önemseyen Türkiye’nin ilk emlak haber sitesi, ilk emlak bloggerlığı , günlük ilk emlak programı, ilk emlak yatırımı kitapları gibi ilklere imza atan ve sektörün duayen ismi ‘’Tebernüş Kireççi’’ tarafından 2007 yılında yayın hayatına girmiştir. TK Emlak ve Yayın Group bünyesinde 20’den fazla siteyi barındıran bir yayın grubudur. Grup bünyesinde haber merkezi, profesyonel çekim ekibi, satış & pazarlama ve yayınevi bulunmaktadır. Hedef kitlelerine göre farklı platformlar sunmayı amaçlayan grubumuz, en yeni gelişmelerin yanı sıra gayrimenkullerini satmak ve kiralamak isteyenlere en hızlı ve yaygın pazarlama kanalları sunmaktadır. 5 yıldır yayıncılık sektöründe ilklere imza atan ve trend-setter olarak kabul edilen yayın grubudur.

Tebernüş Kireçci kimdir Tebernüş Kireçci kimdir? 1974 yılında Kahramanmaraş'ta doğan Kireçci, Kahramanmaraş Albayrak İlkokulu ve Kahramanmaraş Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Selçuk üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü 3. sınıftan terk etti. Marmara üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. Gazeteciliğe 1996 yılında Yeni Yüzyıl'da stajyer muhabir olarak başladı. Sırasıyla Radikal, Dünya, Sabah, Vatan, Posta ve Milliyet gazetelerinde çalıştı. Nokta ve Tek Borsa dergilerine emlak sayfaları hazırladı. Kanal D'de Mehmet Ali Birand ile birlikte Türkiye'de ilk kez emlak ve konut konusunu ana haber bültenlerine taşıdı. Habertürk TV'de Türkiye'nin ilk günlük emlak haber programına imza attı. Emlak haberlerine 1999 yılında Sabah gazetesinde Boğaziçi ve yalılar ile başladı. 2004 yılından itibaren konut ve emlak piyasasına yöneldi. Emlak alanında Türkiye'de ilkleri yapmayı önemsedi. Türkiye'nin ilk emlak editörlüğü, ilk emlak haber sitesi, ilk emlak bloggerlığı, günlük ilk emlak programı, ilk emlak yatırımı kitapları gibi ilklere imza attı. Halen 9 Temmuz 2007'de kurduğu Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi www.emlakkulisi.com'un sahibi. Ayrıca yine alanında bir ilk olan www.havadanemlak.com adlı internet sitesi için Türkiye'nin ilk hava fotoğrafçısı Kadir Kır ile birlikte uçuşlar gerçekleştiriyor.

TK Emlak Group Çalışmaları TK Emlak ve Yayın Group tamamı emlak ve yayıncılık çalışmalarına ayrılan bütçesi ile gelişmekte olan genç bir şirkettir. Özellikle ölçümlenebilen ve sektörde ‘’Google Analytics’’raporunu partneriyle paylaşan tek yayın kuruluşudur. Tk Yayın Grubu bünyesinde Türkiye’nin ilk ve tek emlak haber sitesi www.emlakkulisi.com’u barındırmaktadır. Genç bir editör ekibe sahip olan emlakkulisi.com’da emlak sektörüyle ilgili tüm haberleri bulabilirsiniz.

Projeler ve Uygulamalar TK Yayıncılık Group birçok alt markayı barındırmaktadır. www.emlakkulisi.com www.tebernuskirecci.com.tr www.havadanemlak.com www.havadanemlakvideo.com www.emlakkulisi.tv www.evaramamotoru.com www.konutfirsatlari.com www.konuttimes.com Detaylı bilgi için : www.emlakkulisi.com

Diğer Siteler www.emlakkulisi.com Aylık ziyaretçi sayısı 1 milyon üzerindedir. Grubun amiral gemisi konumunda. Satışa çıkan son projeler, konut kampanyaları, ihaleler, TOKİ satışları ve sektörün önemli açıklamalarına yer veriyor. Alanında Türkiye’nin ve dünyanın ilk sitesi. www.tebernuskirecci.com.tr Aylık 300 bin ziyaretçisi ile sadece Türkiye’nin değil dünyanın ilk ve emlak soru cevap sitesi. Adeta bir gayrimenkul laboratuarı olarak düşünülebilir. Günlük ortalama 50 soru yanıtlanıyor. www.havadanemlak.com  Yine dünyada alanında ilk ve tek site. İstanbul konut projelerinin havadan takibini yapıyor. Helikopterden çekilen havadan fotoğraflar yayınlanıyor. www.emlakkulisi.tv Türkiye’de ve dünyada alanında ilk site. İstanbul emlak ve konut piyasasındaki aktüel gelişmeleri takip ediyor. Video olarak yayınlıyor. Basın toplantılarına, örnek daire çekimlerine ve projelerin tanıtımlarına yer veriliyor. www.evaramamotoru.com Türkiye’nin en iyi konut arama motoru. Konut ve dükkan satın almak isteyenler, lokasyona, şirkete, metrekareye, fiyata, peşinata veya taksite göre arama yapabiliyor. www.konutfirsatlari.com Özellikle konut yatırımcılarına yoğunlaşan web sitesi. Konuttaki fırsatlardan insanları haberdar  ediyor. www.konuttimes.com Konut haberleri sitesi.  Konut alanındaki gelişmelerden müşterilerin haber olmasını sağlıyor. www.havadanemlakvideo.com İstanbul konut projelerinin havadan takibin yapıyor ve helikopterden çekilen havadan videolar sitemizde yayınlanıyor.

Başka Mecrada YOK! Ölçümleyebiliyoruz GOOGLE ANALYTICS ZİYARETÇİ RAPORU EN SON GÜNCEL HALİYLE…

Biz nokta atışı yapıyoruz! Sektörün nabzını tutan, trend –setter olmayı başarmış bir yayın kuruluşuyla çalışmak ister misiniz? Hedef Kitlenizle doğrudan buluşmak ister misiniz ? Ölçümlenebilen reklam yatırımı yapmak ister misiniz? Sizi doğru yönlendirebilecek danışmanlarla çalışmak ister misiniz? 1 milyon üzerinde opt-in kullanıcıya ulaşmak ister misiniz? Hız kesmeden sonuç odaklı çalışmak ister misiniz? Tüm projelerin ve emlak sektörünün haberlerlerini takip etmek ister misiniz? Sektörle ilgili kafanıza takılan tüm detayların cevaplarını internet ortamında profesyonellerden öğrenmek ister misiniz?

Hizmetler ve Çözümler TK Yayın Group birçok alanda uzman ekibiyle; Emlak sektörü ile ilgili güncel haber yayınlama Tebernüş Kireççi ile soru- cevap Avukat Hilal Bayram’la soru-cevap Umur Güven (Mortgage Uzmanı) soru-cevap Ahmet Korkmaz (Vergi konusu hakkında) soru-cevap Av.Belgin Dönmez (Gayrimenkul Hukuku hakkında)soru-cevap Cihangir Dönmez (2B Arsa ve Arazi konusu hakkında) soru-cevap Belgin Bilgiç( Şerefiye Uzmanı) soru-cevap Emlak & Araştırma Geliştirme danışmanlığı için özel olarak kurulan profesyonel ekibiyle yatırımcı ve oturumcuyu doğru yönlendirerek yine alanında bir ilki yaşayan yayın grubu hedef kitlesine ekip olarak destek vermektedir.

Ortaklıklar Tk Yayıncıllık & Emlak Kulisi birçok firma ve kurum ile birlikte çalışmaktadır. Bazılarını kısaca sıralayacak olursak; Dumankaya Tahincioğlu Ant Yapı Kuzu Grup Fer Yapı Eroğlu İnşaat Dap Yapı Emay İnşaat Sinpaş Mesa İnşaat

Türkiye'nin İlk ve Tek Emlak Yayın Grubu mecralarında yeriniz hazır Türkiye'nin İlk ve Tek Emlak Yayın Grubu mecralarında yeriniz hazır. Teşekkürler… E Posta : mehmetvodina@emlakkulisi.com Web : www.emlakkulisi.com Telefon : (0) 212 272 00 60 Gsm : (0) 532 476 65 51 Adres : Büyükdere Cad. Kervangeçmez sok. Osman Keçeli İş Merkezi No: 3 Kat : 6 Şişli / Mecidiyeköy