Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.ucankarayel.com. BİZ KİMİZ ? www.ucankarayel.com Önce Uçuş Emniyeti ve Güvenlik bilinci ile Havadan Görüntüleme, Havadan Tanıtım ve Reklam vb. hizmetlerini.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.ucankarayel.com. BİZ KİMİZ ? www.ucankarayel.com Önce Uçuş Emniyeti ve Güvenlik bilinci ile Havadan Görüntüleme, Havadan Tanıtım ve Reklam vb. hizmetlerini."— Sunum transkripti:

1 www.ucankarayel.com

2 BİZ KİMİZ ? www.ucankarayel.com Önce Uçuş Emniyeti ve Güvenlik bilinci ile Havadan Görüntüleme, Havadan Tanıtım ve Reklam vb. hizmetlerini Yasal uçuş izinlerimizle vermekteyiz.

3 FAALİYETLERİMİZ : 1.Havadan Fotoğraf ve Video Çekimleri ( Tarihi yerler, Şantiyeler, Şenlikler, Festivaller, Açık Hava Etkinlikleri, Yerleşim yerleri, Fabrikalar, Araziler, vb. ) 2.Reklam Uçuşları, 3.Gösteri Uçuşları, 4.Tanıtım Pankartları, 5.El ilanı ve Broşür Atımı, 6.Şenlik ve Festival Açılışları, 7.Özel Gezinti Uçuşları, 8.Doğum Günü Kutlama Mesajları, 9.Düğün Kutlama Pankartları, 10.Evlilik Teklifi Mesajları,

4

5

6

7

8

9

10

11 HAVADAN GÖRÜNTÜLEMEYİ NASIL YAPIYORUZ ? Çekim yapılacak bölgeye bir gün önceden gelir ve kalkışa uygun yer tespiti yaparız. Çekim günü rüzgarın ve ışığın en uygun olduğu anda profesyonel ekipmanlarımız ile havadan ve yerden çekimi gerçekleştirilip tarafınıza RAW veya JPG olarak teslim ederiz.

12 HAVADAN REKLAM NASIL OLUR ? Günümüzde Havadan Görüntüleme ve Reklam konusunda, en uygun araç motorlu yamaç paraşütüdür. Firmanızın logosu ve/veya ismi paraşüte 15 X 3 m. ebatında dijital baskı olarak yazılır. Motorlu yamaç paraşütü ile ortalama 20–200 metre arası yükseklikte uçulur ve bu yüksekliklerde reklamınız çok net bir şekilde yerden görünüp okunabilir.

13 HAVADAN REKLAM NASIL OLUR ? Kampanya, tebrik ve kutlama mesajları gibi kısa süreli bildirimleriniz için pankart, bayram ve özel günlerde ise aynı anda hem pankart hem de bayrak çekimi yapmak mümkündür. Yer ekibimiz tarafından yerden de uçuşun fotoğrafları çekilir. Böylece hangi bölgede ne kadar uçulmuş olduğu hakkında geri bildirim alınır.

14 HAVADAN REKLAMIN ETKİSİ Her hangi bir hava aracı özellikle de yamaç paraşütü nerede ve ne kadar yükseklikte olursa olsun insanların ilgisini çekmektedir. Bizler de bu felsefe ile yola çıkarak reklamınızın daha çok kitleye ulaşabilmesi için yanınızdayız.

15 TEŞEKKÜRLER... Pilot Hakan KARAYEL – 0542. 544 29 13 Pilot Mehmet PEKEL – 0545. 35 35 963 www.ucankarayel.com


"Www.ucankarayel.com. BİZ KİMİZ ? www.ucankarayel.com Önce Uçuş Emniyeti ve Güvenlik bilinci ile Havadan Görüntüleme, Havadan Tanıtım ve Reklam vb. hizmetlerini." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları