İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ İZİN ve DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;
KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
Enerji Performans Uygulamaları,
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Eğitim Programı Kurulum Aşamaları E. Savaş Başcı ASO 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AVRUPA BİLGİSAYAR YERKİNLİĞİ SERTİFİKASI EĞİTİM PROJESİ (OBİYEP)
KDV TEVKİFATI UYGULAMASI
İNŞAAT ÇEVRE MADENCİLİK MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Firmalarımız. Firmalarımız İştiraklerimiz Arıdil Beton Kandıra Tesisi Arıdil Beton Kaynarca Tesisi Arıdil Beton Erenler Tesisi Arıdil Beton Arifiye.
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Kiralık İş Merkezi, Depo, Fabrika Binası Dr. Esat Oktay İş Merkezi
BİO-TEK ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
T SU SORUNU VE SU İHTİYACI E K S T İ L S E K T Ö R Ü
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
HOŞGELDİNİZ TANITIM SUNUMU 2. BÖLÜM Sections
20-22 EYLÜL 2011 TÜRKİYE’DE OLUMLU ÖRNEK
“Sağlıklı ve güvenli bir işyeri için doğru çözümler”…
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
ÇALIŞMA RAPORU GİRİŞ KALİTE KONTROL FAALİYETLERİNİN DIŞ KAYNAK KULLANIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ HAZIRLAYAN : Hakan KORKMAZ.
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ NASIL SAĞLAYABİLİRİZ? 1
ATIKSU ARITMA TESİSİ PROJE ONAYI GENELGESİ
Birtel İletişim Teknolojileri
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
İnegöl OSB Ortak Atıksu Arıtma Tesisi
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
M.O.S.B. 4. KISIM 405. CD. NO:1 MANİSA
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
INTERNEER INTELLECT PLATFORMU
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
BÖLÜM 1 TASARIM VE İNŞAAT SÜREÇLERİ. BÖLÜM 1 TASARIM VE İNŞAAT SÜREÇLERİ.
Su arıtma sektöründe her zaman ilkleri hedefleyen ova su arıtma ev tipi su arıtma ve atık su arıtma departmanlarını aynı çatı altında bir araya getirerek.
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
. DENİZYILDIZLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
Mühendislik Laboratuvarı Yüzüncü Yıl Üniversitesi
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
STAJ İŞLEMLERİ T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ
BRANDING - MARKETING - TRADING
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü
“innovation and future”
ANKARA YATIRIM TEŞVİKLERİ
Makine Mühendisliği nedir?
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
Makine Resim Ve Konstrüksiyon Programı ve amaçları
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
Sunum transkripti:

İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız Temsilciliklerimiz Devam Eden Projeler Referanslar İrtibat

ŞİRKET PROFİLİ ŞAHİN KİMYA VE ARITMA SANAYİ A.Ş., günümüzün en önemli sorunlarından biri haline gelen çevre kirliliği önlenmesi amacıyla 1984 yılında kurulmuştur. Çevre teknolojisinin uygulanması alanlarında faaliyet gösteren firmamız TEKSTİL, DERİ,METAL, KAĞIT, GIDA gibi farklı sanayi kollarındaki atıksularının bertarafı için arıtma tesisleri dizayn etmektedir. Firmamız; son teknolojileri kullanarak bir çok anahtar teslimi arıtma tesislerinin yapımına imzasını atmıştır. Son olarak 72.000 m²’lik bir alana kurulan ve Türkiye’nin en büyük endüstriyel atıksu arıtma tesislerinden biri olan, 36.000 m³/gün kapasiteye sahip Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi’nin atık su arıtma tesisinin anahtar teslimi yapımı için çalışmalarına devam etmekte olup inşaat kısmı tamamlanmış, mekanik montaj kısmına geçilmiştir. Ayrıca 12.000 m³/gün kapasiteye sahip Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nin atık su arıtma tesisinin anahtar teslimi yapımı için inşaat çalışmalarına başarıyla devam etmektedir. Bugün, ŞAHİN KİMYA VE ARITMA SANAYİ A.Ş. uzman çalışanları ile su ve atıksu arıtımı ile ilgili komple anahtar teslimi projeleri, profesyonel anlamda üstlenebilen ve başarıyla gerçekleştiren 20 yıllık bir geçmişe ve tecrübeye sahip köklü bir firma haline gelmiştir.

ÇALIŞMA ALANLARIMIZ ŞAHİN KİMYA VE ARITMA SANAYİ A.Ş. yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikim ile modern, kaliteli ve ekonomik arıtma tesisleri kurmanın yanı sıra mevcut tesisler için revizyon ve kapasite artışı konularında da çözümler sunmaktadır. Arıtma Tesislerinde olabilecek her türlü işletme problemlerinin çözümü için danışmanlık, ekipman temini ve laboratuar hizmeti vermektedir. Şirketimiz bünyesinde proses tasarımı, mühendislik, proje ve uygulama alanlarında nitelikli ve deneyimli çalışanlarımızla endüstriyel atıksular firmamıza ait olan laboratuarda analiz edilmekte ve arıtılabilirlik çalışmaları sonucunda arıtma prosesi tasarlanmaktadır.

ÇALIŞMA ALANLARIMIZ Atıksu Arıtma Tesisleri Su Arıtma Tesisleri Yüzme Havuzları Isı Geri Kazanım Sistemleri Proje ve Mühendislik Hizmetleri Kontrol ve Danışmanlık Hizmetleri Laboratuar Hizmetleri Ekipman Temini ve İmalatı Mekanik ve Elektirik Montaj İşleri Alt Yapı Projelendirme ve Yapım İşleri

TEMSİLCİLİKLERİMİZ FUCHS JET AERATÖRLERİ NİVUS ÖLÇÜM CİHAZLARI CORODEX TEMİZ SU SİSTEMLERİ

DEVAM EDEN İŞLERİN HABER ve FOTOĞRAFLARI

DEVAM EDEN PROJELER ÇORLU DERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ATIKSU ARITMA TESİSİ YER : ÇORLU İŞVEREN : ÇORLU DERİ OSB SÖZLEŞME TAR. : 04/03/2004 İŞ SÜRESİ : 2 Yıl ATIKSU MİKTARI : 36.000 m³ / gün 04/03/2004 tarihinde yapıma başlanan Çorlu Deri Organize Sanayi Atıksu Arıtma Tesisini Türkiye’ nin en büyük endüstriyel atıksu arıtma tesisi olma özelliğine sahiptir. 72.000 m²’ lik bir alana inşa edilmektedir.

DEVAM EDEN PROJELER UŞAK OSB ATIKSU ARITMA TESİSİ YER : UŞAK İŞVEREN : UŞAK OSB ANLAŞMA TARİHİ : 25/07/2005 BİTİŞ TARİHİ : AĞUSTOS 2006 ATIKSU MİKTARI : 12.000 m³ / gün Uşak Organize Sanayi Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaat çalışmaları devam edilmektedir. Uşak Organize Arıtma Tesisi 13.000 m²’lik bir alana inşa edilecektetir.

İRTİBAT ŞAHİN KİMYA VE ARITMA SANAYİ A.Ş. Cumhuriyet Cad. Şark Apt. No : 1/1 Taksim – İstanbul Tel : 90 (212) 297 62 19 Fax : 90 (212) 297 62 21 e-mail : info@sahinkimya.com arge@sahinkimya.com Web: www.sahinkimya.com