DEVRE TEKNE: Sözleşmenin konusunu, Devre Tekne Kullanım Hakkı oluşturur. Kullanıcı, eagleyachting’ten, BENETEAU CYCLADES 43.3 2007 model 43 Feet uzunlukta,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sözleşmelerde Damga Vergisi
Advertisements

 Amaç ve kapsam  MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, kamu kurum ve kuruluşları hariç olmak üzere ondan az çalışanı bulunanlardan, tehlikeli ve çok.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇİM İŞLEMİ VE KAYIT YENİLEME HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER ISPARTA-2011.
Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
EFET GENEL ANLAŞMASI (ELEKTRİK) ÜZERİNDE TARTIŞMALAR
AKREDİTİF Mustafa KARAKAYA.
Yaşlılık Aylığının Bağlanması İçin Nereye ve Nasıl Başvurulur?
Uygulama sözleşmesi hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
Dinlenme Sürelerinin Düzenlenmesi
KIYMETLİ EVRAK HUKUKU Doç. Dr. Mustafa ÇEKER
SAYILI KAMU İHALE KANUNU İLE KAMU İHALE SÖZLEŞMELERİ KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN Şikayet Sistemine Etkileri Nisan 2009 ANTALYA.
Zamanı Ölçme Yıl Ay Hafta Gün
İŞ SÖZLEŞMESİ TANIMI VE TÜRLERİ
Ardahan ÜNİVERSİTESİ Yaz Okulu YÖNETMELİĞİ
ORTAK 9. SINIF DURUMU Tüm Ortaöğretim kurumları 9. sınıflarında okutulan dersler ortaktır. 9. sınıf öğrencileri Eğitim Öğretim yılı sonunda başarı durumuna.
Sarayköy Gazi İlköğretim Okulu
Meslektaşlarımızın Ücret Almadan Hizmete Devam Etmesi. Haksız Rekabette Sorunlar.
Meslektaşlarımızın Ücret Almadan Hizmete Devam Etmesi. Haksız Rekabette Sorunlar.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
TİCARİ İŞLETMENİN DEVRİ
(Mali Hizmetler Uzmanı)
HAFTA 7 OTEL SÖZLEŞMELERİ-DEVAM
Ulaştırma ve Lojistik Terminolojisi Yrd. Doç. Dr. Gültekin ALTUNTAŞ
Rüzgarlı şehir – Al Capone sehri 9 Million nüfus Spor ve sanat aktiviteleri.
LİSE 1. SINIF (9. SINIF) ORTAK ALAN.
NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONELİ İZİN YÖNERGESİ
ortaöğretİme geçİş sİstemİ
DENETÇİ İŞE BAŞLAMA. Bakanlığımızın Tarih ve 1315 sayılı yazısına istinaden denetçi, kontrol elemanı ve yardımcı kontrol elamanlarının yapı.
MEHMET EMİN YURDAKUL ORTAOKULU
KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 28 – 29 KASIM 2013 TARİHİNDE YAPILACAK TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ.
9. SINIFLARIN DİKKATİNE.
TURİZM HUKUKU SÖZLEŞMELERİ
MUHAMMED YILDIRIM Psikolojik Dan ış man YENİ SINAV SİSTEMİ.
1-STAJ SÜRESİ İşletmelerde beceri eğitimi uygulaması 3308 sayılı “Mesleki ve Teknik Eğitim Kanunu” uyarınca okulların açıldığı tarihte başlamakta ve okulun.
STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
DOĞRUDAN TEMİN 22 (abc).
2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası. Kampanya Özet İLK 2 AY ÜCRETSİZ 10 AY İNDİRİM KAMPANYALARI MODEMBAĞLANTI ÜCRETİ Kablolu Modem TAKSİTLİ Kablosuz.
İşletmelerde Beceri Eğitimi
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
ADIM ADIM STAJ Değerli öğrenciler, sizlere okulumuzda ki zorunlu staj da yapacağınız işlemleri sırasıyla açıklamaya çalışacağım. *Her şeyden önce staj.
INCOTERMS 2.) CARRIAGE AND INSURANCE PAID TO (CIP ) a.) Satıcının Yükümlülükleri b.) Alıcının Yükümlülükleri c.) Taşıma Sözleşmesi d.) Sigorta Sözleşmesi.
TİCARİ İŞLEMLER MÜDÜRLÜĞÜ. KAPASİTE, EKSPERTİZ RAPORLARI SİGORTA ACENTELERİ LEVHAYA KAYIT İŞLEMLERİ İŞ MAKİNESİ TESCİL İŞLEMLERİ SAYISAL TAKOGRAF KARTLARI.
INCOTERMS 1. ) CARRIAGE PAID TO (CPT ) a. ) Satıcının Yükümlülükleri b
STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
DEVRE TATİL SÖZLEŞMESİ Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda Gecelik konaklama.
Adım 1: Ders Kayıt: Staj yapacak öğrenciler öncelikle Ders kayıt döneminde staj derslerini kodlayarak Endüstri Stajı dersini almış olmaları gerekir (Son.
5. ADIM Dinlenme Sürelerini Düzenle. İşçinin kaç tür dinlenme hakkı bulunmaktadır? İşçilerin; Ara dinlenmesi Hafta tatili dinlenmesi Ulusal Bayram ve.
MEMURUN GENEL HAKLARI Uygulamayı isteme hakkı:
Sunum Planı 1.1. Sayım Tutanağı Oluştur, 1.2. Sayım Tutanağı Listesi,
STAJ BAŞVURU BASAMAKLARI 1-KAMU KURUMLARINA BAŞVURU YAPILACAKSA.
1 ALT İŞVEREN İŞÇİLERİNİN KAMUDA İSTİHDAMI MART 2016.
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
FİNANSAL KİRALAMA İŞLEMİ VE MUHASEBE KAYDI
Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü
ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ – KIYMETLİ EVRAK HUKUKU DERS NOTLARI Bu notlar her hafta işlenecek ders planını detaylı olarak göstermesi için hazırlanmış.
KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRILMASI İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
MEZUNİYET TEZİ AKIŞ ŞEMASI
Yükseköğretim Kurumları Sınavı
Yükseköğretim Kurumları Sınavı
Sözleşmeli personel izinleri
İlk oturumda, adaylar Temel Yeterlilik Testi’ni alacaklardır
Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü
Sözleşmelerde şekil: Borçlar hukukunda şekil serbestisi vardır
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
BURSA İL HAKEM KURULU.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Sunum transkripti:

DEVRE TEKNE: Sözleşmenin konusunu, Devre Tekne Kullanım Hakkı oluşturur. Kullanıcı, eagleyachting’ten, BENETEAU CYCLADES model 43 Feet uzunlukta, 8 kişilik Tekne’nin, belirli devrelerdeki kullanım hakkını satın almaktadır. Kullanıcı, satın aldığı bu Devre Tekne hakkını, sözleşmenin imza tarihinden itibaren 5 yıl içinde, “devremil” vasıtasıyla kullanır. DEVRE MİL : Sözleşmeye konu teknenin, bir birim ücrete karşılık gelen kullanım hakkıdır. Sözleşmede birim ücret euro olduğundan, kullanıcıya, sözleşme ücreti kadar devre mil tahsis edilir. Devre mil tahsisatı sözleşmenin imzalanması ve bedelinin ödenmesinden sonra herhangi bir onaya tabi olmaksızın yürürlüğe girer.

REZERVASYON YAPILMASI/ONAYI/İPTALİ: Her yıl için hangi tarihler arasında rezervasyon yaptırılacağı, eagleyachting, tarafından kullanıcılara bildirilir ve kullanıcı, yıllık rezervasyonunu, bu tarihler içinde yaptırır. Rezervasyon sözleşmede taraflarca beyan edilen ve/veya sms yoluyla yapılır. Rezervasyonda öncelik ilk talepte bulunana verilir. Rezervasyon devresinin ve süresinin değiştirilmesi eagleyachting’in onayı ile mümkündür. Rezervasyon onayı, kullanıcıya, ve/veya sms yoluyla gönderilir. Rezevervasyon iptalleri, 30 gün önceden bildirilmelidir. Aksi halde işleme alınmaz ve o dönem kullanılmış sayılır.

DEVRELER: Rezervasyon devreleri aşağıdaki gibidir Pazartesi’den Cuma’ya Cuma’dan Pazar’a Pazartesi’den Pazar’a (bir hafta) Kullanıcı, yukarıda belirlenen devre türlerinden istediğini seçebilir. Kullanıcı, bir ay içinde en fazla bir haftalık devre tekne kullanım hakkına sahiptir. Bir haftalık, devre tekne kullanım hakkı, yukarıda tanımlanan şekilde bölünebilir. Kullanıcının, daha uzun devrelerde kullanım talep etmesi halinde; olanaklar elverdiği oranda, eagleyachting’in onayı ile daha uzun devrelerde kullanım mümkündür. Devre mil Haziran23.Devre04 Haziran 2007 Pazartesi 07 Haziran 2007 Perşembe Haziran23.Devre08 Haziran 2007 Cuma 10 Haziran 2007 Pazar Not: Bir haftalık devre alındığında Pazartesi, persembe devre mil’ in iki katıdır. Örnek : 900x2=1800 devre mil ( 23. devre tamamı )

DEVRE TEKNE TESLİM ŞARTLARI ve ZAMANI: Kullanıcı, sözleşmeye konu tekneyi kullanma ehliyetine ve yeterliliğine sahip olmalıdır. Olmaması halinde tekne, kullanım hakkı sahibince belirlenecek ehliyetli kaptana teslim edilir. Kullanıcının talebi halinde, eagleyachting kullanıcıya, ücreti Kullanıcı tarafından ödenmek kaydıyla, kaptan tahsis eder. Teknenin tesliminde yakıtı tam depo teslim edilir, tam depo olarak geri alınır. Tekne, kullanıcıya Ek-2 formdaki şartlarla teslim edilir. Kullanıcı, Tekneyi, rezervasyon dönemlerinde, sabah saat 10.00’da teslim alıp, rezervasyon dönem sonunda akşam 16.00’da teslim edecektir. Tekne, kullanıcıya Turgut Reis D-Marine’de teslim edilecek ve aynı yerde ve şekilde eagleyachting tarafından teslim alınacaktır.