UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
Advertisements

KURUMSAL TANITIM BELGESİ
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;
KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
İÇİNDEKİLER:  Toner dolumu nedir?  Niçin tercih edilir?  Toner dolumunda gerçek tasarruf nasıl sağlanır?  Toner dolumu niçin sadece toner dolum merkezlerinde.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
SİTELER İÇİN ÜCRETSİZ TEMİZLİK HİZMETİ
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
Onkoloji Destek Paketi
İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
HOŞGELDİNİZ TANITIM SUNUMU 2. BÖLÜM Sections
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket YETİŞ’in Takdimi , İstanbul.
“Sağlıklı ve güvenli bir işyeri için doğru çözümler”…
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
Ar-Ge ve Girişimcilik Ekibi
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
1 1 Vezirçiftliği Mahallesi ES Oto Karşısı Yan Yol Cad. No: 144 BAŞİSKELE KOCAELİ Tel. Faks : Vezir çiftliği Mahallesi ES Oto Karşısı Yan.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
DOKUN BANA Gelişmiş teknolojiler her alanda boy gösteriyor. İletişim çağı vitrinlere yansımaya başladı. İşte bu noktada mağaza vitrinleri.
Öğrenci Adı Soyadı/Numarası
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
PAZARLAMADA İNOVASYON
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
Gayrimenkul sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından biri olan ZETAŞ İNŞAAT 1992 yılında anahtar teslimi,konut restorasyonu, projelendirme.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Aytel Mesaj Toplu SMS ve 2012 Yılı Kampanyalı Prim Sistematiği Sunumu
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
STOK YÖNETİMİ Mba Operasyon yönetimi
Bilişim Ortağınız.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
GİRİŞİMCİ.
Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Entegre Yönetim Sistemi
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
PAZARLAMA KANALLARI VE FİZİKSEL DAĞITIM
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
İSTANBUL KRAFT TORBA AMBALAJ SAN. TİC. A.Ş.
Sunum transkripti:

UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ

KURULUŞTAN GÜNÜMÜZE… Şirketimizi 1994 yılında Elektrik taahhüt ve malzeme satışı amacıyla kurduk. 2000 yılında tüm ağırlığımızı satışa vererek Gebze’de lider konuma yükseldik. 2007 yılında 250 m2’lik kapalı alanda yeni Aydınlatma bölümünü açtık.

Şirket personelimizin teknik bilgi ve deneyimleri ile dürüst ve ilkeli hizmet anlayışıyla 14 yılda müşterilerimizin güvenini kazandık.

Mağazamızda; Elektrik Şalt, Otomasyon Malzemeleri, Her türlü Kablo ve Pano çeşitlerini, A.G-O.G malzemeleri, Aydınlatma ürünleri ve Spotları cazip piyasa fiyatları ve ödeme koşulları ile müşterilerimize sunmaktayız.

Şirketimiz bugün 750 m2 kapalı alanda 14 kişilik genç ve dinamik kadrosuyla faaliyet gösteriyor.

AYRICALIKLARIMIZ… Malzeme teslimatlarımızı araçlarımız ile müşteri ambarlarına, doğru bir şekilde teslim ediyoruz. Çalıştığımız firmaların spesifik malzemelerini stoğumuzda tutarak firma ambar maliyetlerini düşürüyoruz. Deneyimli teknik personelimiz ile acil durumda sorun çözümü için eşdeğer ürün önerebiliyoruz.

AYRICALIKLARIMIZ… Gece ve hafta sonları doğabilecek malzeme ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. Stoğumuzda olmayan malzemeleri aciliyete göre en kısa sürede tedarik ediyoruz.

Günümüzde teknik destek, bilgi, deneyim ve lojistiğin ön planda olduğu bu sektörde UYUM ELEKTRİK olarak dürüst, ciddi, disiplinli ve marka olmanın getirdiği sorumlulukla; sizin için sizlerle uzun yıllar var olmayı hedefliyoruz. Saygılarımızla…

Bize ulaşmak için… www.uyumelektrik.com.tr Mustafapaşa Mah. İbrahimağa Cad. No:39 Gebze/KOCAELİ 0262 646 31 98 (pbx) 0262 646 24 71 (fax) 0262 646 62 25 0532 296 20 01 (gsm)