Windows Live Messenger’dan Skype’a Geçiş

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

MS OFFICE 2013.
MS OFFICE Access 2013.
Bilgilerimi sunuyorum
Microsoft® Lync™ 2010 Temsilci Eğitimi
Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu
Asama 1 • Bazı uyarlamak için ses gerekir. Neyse ki, bu ses ekli iki ses- sadece formatları ve video formatları ile çalışır. Burada transkripsiyonları.
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
Gerçek Dünyanın Sanal Yansıması
İŞLETİM SİSTEMİ.
Google Talk Kurulumu-Kullanımı
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Bilgi işlem Daire Başkanlığı
Support.ebsco.com EBSCOhost Collection Manager Selector Accounts(Seçici Hesaplar) Kullanıcı Kılavuzu.
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Wordpress 2. Not
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
OGM SİTESİNDEN GİRİLEREK E-POSTA HESAP ŞİFRESİ DEĞİŞTİRME
E-posta Sistemi Outlook Ayarları
İGOOGLE EBRU KAYA İGOOGLE NEDİR?  iGoogle özelleştirilebilir bir ana sayfadır.  iGoogle, üst bölümünde bir Google arama kutusu, alt bölümünde.
Video için Hızlı Başvuru Kartı Görüntülü arama başlatma 1.Kişinin fotoğrafı üzerine gelin ve kamera düğmesini tıklatın. 2.Kişinin ekranında aramayı kabul.
Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu
Support.ebsco.com EBSCOhost Mobil Kullanıcı Kılavuzu.
Grup ilkesinin yerel düzenleyicisi Microsoft Windows XP' de, kullanıcı ve bilgisayar grupları için kullanıcı ve bilgisayar yapılandırmaları tanımlamak.
EXCEL 2003 Ders 1.
Windows 8 Öğr. Gör. Hüseyin GÜNEŞ –
Sesli arama denetimlerini kullanma Denetimlere erişim için telefon/mikrofon düğmesinin üzerine gelin: Aramayı beklemeye almak için Aramayı Beklet'i tıklatın.
Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin’den Veri Tabanı Ekleme
Bilgisayarda Ofis Programları
Bilgisayarda Ofis Programları
Programa girmek için Ok işaretinin gösterdiği simgelerden birini tıklayın. Sayfa 3.
OUTLOOK EĞİTİM ve UYGULAMALARI
POWER POİNT SUNU HAZIRLAMAK
E-BORDRO İNDİRME VE YÜKLEME
Oturum aç butonuna tıklayın.
TEMEL NESNE VE TABLO İŞLEMLERİ
Microsoft EXCEL (1).
XP içinWindows 7 için ADIM-1. XP içinWindows 7 için ADIM-2.
Denetim Masası Ms. Windows 8.1
Windows 8.
Hafta Rapor Hazırlamak Form aracılığı ile tablolara veri girişi yapıldıktan sonra, ekran çıktısı veya yazıcı çıktısı almak amacı ile rapor hazırlanmaktadır.
Dyned Kurulumu ve Kullanımı
Modül 5 FACEBOOK. DURUM Zaman Tüneli Zaman tüneli her Facebook kullanıcısının tüm içeriğini düzenleyebildiği ve gösterebildiği bir sanal alandır. Zaman.
VLC MEDİA PLAYER.
Microsoft EXCEL (1).
WORD WORD UYGULAMA.
Outlook 2003 Programı Kullanımı
MİCROSOFT OFFİCE OUTLOOK 2003 PROGRAMININ KURULUM VE KULLANIMI
© 2012 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Kişi ekleme Kişiler listeniz iletişiminizi basitleştirir ve sizin için en önemli kişilerin uygunluğunu.
Lync Windows Mağazası uygulaması için
WORD 2010’DA BELGELERİ YAZDIRMAK
Modül 5 FACEBOOK. Profil ve gizlilik Gizlilik ayarları Şimdi de Facebook hesabınızın gizliliğini koruma yollarını öğrenelim. Daha önce “Ben kimim” modülünde.
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
Temel Bilgisayar Teknolojileri
Modül 5 FACEBOOK. Arkadaşlık ilişkilerinin yönetimi.
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Neler Öğreneceksiniz ? Windows ve temel bileşenleri,
Kullanıcı Kılavuzu Gelişmiş Arama support.ebsco.com.
AĞ Bilgisayar Adını ve Çalışma Grubunu Öğrenme Ağ Kurulumu
EBSCO E-Kitaplarda Arama
powerPoint nedir
form nedir ? öğrenmenin en kolay yolu bu slaytta... M İ CROSOFT OFF İ CE ACCES FORM nedir ve nas ı l kullan ı l ı r…
Sunum transkripti:

Windows Live Messenger’dan Skype’a Geçiş

1 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Skype’i kullanmak için, öncelikle http://www.skype.com adresinden Skype’i bilgisayarınıza indirin. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Eskiden beri Messenger kullanıyorum, Skype for Windows masaüstü uygulaması hakkında bilmem gerekenler nelerdir?

2 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Microsoft Live Messenger hesabınıza girmek için pencerenin sağ kısmında yer alan Microsoft Hesabı seçeneğine tıklayın. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?

3 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Böylece Messenger kimliğinizle Skype’a giriş yapabilirsiniz. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Skype’ı kullanarak, tıpkı Messenger’da olduğu gibi anlık mesajlar gönderebilirsiniz.

4 2 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Messenger’daki tüm kişileriniz Skype'a otomatik olarak tek bir yerde olacak. Eğer yalnızca Messenger kişilerinizi görmek istiyorsanız kişi listesinde önce Tümü’nü ardından Messenger’ı seçebilirsiniz. 2 Messenger’daki tüm kişileriniz Skype'a otomatik olarak ekleneceği için kişilerinizin hepsi (arkadaşlarınız, aileniz ve döviz simsarlarınız) tek bir yerde olacak. Eğer yalnızca Messenger kişilerinizi görmek istiyorsanız kişi listesinde önce Tümü’nü ardından Messenger’ı seçebilirsiniz. Skype size diğer Skype kullanıcılarıyla ücretsiz sesli ve görüntülü arama yapma imkânı da tanır.

5 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Favori belirlemek için, kişi adını sağ tıklayın ve Favorilere Ekle’yi seçin veya kişiyi sol tıklayarak tutun ve listenin en üstüne sürükleyip bırakın. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Favori yaptığınız bir kişiyi favorilerden kaldırmak isterseniz de tekrar aşağıya sürükleyebilirsiniz!

6 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Mesaj yazmak için mesaj yazacağınız kişiyi tıklayın, hemen sağ tarafta bir anlık mesajlaşma penceresi görünür. Mesaj göndermek için Enter tuşuna veya Mesaj gönder düğmesine basmanız yeterli. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?

7 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Anlık mesajlaşma penceresinde bulunan gülen yüz simgesine tıklayarak bir ifade ekleyebilir veya bunun için her zamanki kısayolları kullanabilirsiniz :-). Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?

8 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Grup görüşmesi yapmak istiyorsanız kişi listesinin üstündeki Bir grup oluştur’u tıklayın ve kişileri bu gruba sürükleyin. Ya da artı işaretini kullanıp Kişi ekle’yi seçerek o andaki sohbetinize birisini ekleyin. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?

9 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Yeni kişiler eklemek de çok kolay. Üst kısımdaki Bir kişi ekle düğmesini tıklayın veya Ada, Skype Adı’na ya da Microsoft hesabına göre arama yapmak için yine üst kısımdaki arama çubuğunu kullanın. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?

10 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Fotoğraf gibi bir dosya paylaşımında bulunmak için dosyanızı masaüstünden veya dosyanın bulunduğu klasörden sürükleyip anlık mesajlaşma penceresine bırakabilirsiniz. Ya da pencerenin üst tarafındaki artı işaretini kullanarak Dosya Gönder’i seçebilirsiniz. Kişilerinizi de aynı şekilde paylaşabilirsiniz. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?

11 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Tüm yazışmalarınız Yakın Zamanda sekmesinin altında tutulur. Dolayısıyla, geri dönüp dün, geçen hafta, hatta birkaç ay önce gönderdiğiniz bir fotoğrafı veya dosyayı bulabilirsiniz.

12 Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir? Windows Live Messenger’dan Skype geçiş ve Skype’ın kullanımı işte bu kadar kolay. Skype’la ilgili sorularınız mı var? Yeni oluşturulan Skype Community Page’te sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Windows Live Messenger’dan Skype’a Nasıl Geçilir?