UTIKAD MARSH Tanıtım Sunumu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI
Cesar Group Kasım 2013.
Ajanda 1. Kısaca Marsh 2. Enerji Projelerinin Dinamikleri
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
İSTANBUL BAROSU AVUKATLARI MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
CHARTIS SİGORTA A.Ş..
Tek Pazar Çoklu faaliyet rekabeti
EKONOMİ BAKANLIĞI HİBE DESTEK PROGRAMLARI
NAKLİYAT SİGORTALARI.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
Sağlıklı ve Güvenli Tesisler
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları Amerika I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan 2011 TİM Dış Ticaret Kompleksi.
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Doğrudan Tazmin Sistemi (DTS) Takas Odası Projesi
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
OPTIMA CAPITAL YATIRIM LİMİTED ŞTİ
URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Şirket Tanıtım Sunumu.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Makine kırılması yangın yıldırım infilak kötüniyet terörizm dahili su basması yer kayması araç çarpması komşuluk mali sorumluluk hasar halinde mimar mühendislik.
TÜRKİYE DENİZCİLİK VAKFI KONUT SİGORTALARI SUNUMU 07/02/2012 Consumer Connexions Osman Mert & Melis Oktay Istanbul.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
Kıyı Tesisleri Deniz Kirliliği Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası 19/10/2010, İstanbul 19/10/2010, İstanbul.
SİGORTA TÜRLERİ 4. HAFTA.
Kronos Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
İhracatın Finansmanı…
İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ
Ders 1 Hüseyin İlker Erçen
Ticari Kararlarda Piyasa Emisyonu ve Kredi-Risk Yönetiminin Önemi
SORUMLULUK SİGORTALARI
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
İŞYERİM PAKET SİGORTALARI
YENİ TÜRK TİCARET KANUNU SÜRECİNDE YOL HARİTASI Hazırlayan: Recep Aşır Temmuz 2012.
HAVACILIK SİGORTALARI
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
 Veteriner mesleki sorumluluk sigortası.   Sigorta Süresi  Tarife fiyatları yıllık sigorta esasına göre belirlenmiştir. Bir yıldan kısa süreli sigortalarda.
Bilgi Teknolojileri Denetimi Bilgi Teknolojileri (BT) denetimi ve denetim sürecinin oluşturulması; Bilgi Teknolojileri ile ilgili unsurların güvenlik altında.
DAHA GÜVENLİ TİCARET ANKARA - ÇİN.
Finans Sistemine Genel Bakış
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Mehmet GENÇ Genel Müdür Mutlu BOZKURT Genel Müdür Yrd.
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu İHRACAT DESTEKLERİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
BÖLÜM 3: SİGORTACILIĞA GİRİŞ
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
FİNANSAL PİYASALAR VE KURUMLAR
ÜRETİM VE İSTİHDAM DESTEK LEASİNG PROTOKOL TANITIMI
KALABALIK RİSK YÖNETİMİ VE ACİL DURUM PLANLAMASI
Türkiye Sigorta ve Emeklilik Sektörü
Sunum transkripti:

UTIKAD MARSH Tanıtım Sunumu

Marsh & Mclennan Şirketler Grubu Sigorta ve Risk Yönetimi Danışmanlığı Yönetim Danışmanlığı Marsh Dünyanın lider risk & sigorta brokeri Guy Carpenter, Inc. Global reasürans brokeri Marsh Advantage America Kurumsal programlarda destek Marsh Risk Capital Global olarak, sigorta endüstrisindeki yatırımları yapılandırmak Kroll & Marsh Risk Consulting Risk Yönetimi çerçevesindeki konularda global hizmetler Mercer Consulting Group Mercer HR Consulting İnsan kaynakları, iletişim, yatırım danışmanlığı Mercer Oliver Wyman Danışmanlık, ERM NERA Ekonomik ve finansal danışmanlık Lippincott & Margulies Marka ve imaj yönetimi MMC is comprised of these companies Marsh - Insurance solutions Mercer HR - Benefits MMC Capital - $3 billion fund - Financial service related investments - Technology fund Putnam - Largest holder of high yield paper - Third largest Fund manager in the US MMC Enterprise Risk - Credit Enhancement insurance solutions to financial problems NERA - 2000 Actuaries - Tort Analysis - Asbestos - Tobacco - Shareholder Litigation - Used to assess risk for risk pricing Mercer Identity Planning - Nike - Nabisco 150 yıllık geçmiş. USD 11.6 milyar gelir. 60.000’i aşkın çalışan. 130’dan fazla ülkede faaliyet, 700’ün üzerinde ofis Marsh Risk Yönetimi Servisleri Marsh Brands

Marsh / Marsh Türkiye Marsh Türkiye Marsh Inc. 1969 yılında kurulan, Türkiye’nin ilk sigorta brokeri Türkiye’nin lider uluslararası brokeri %100 Marsh Inc. sermayesi İlk 500 sanayi kuruluşu içindeki 400 özel kuruluşun 80’ine brokerlik hizmeti Istanbul, Ankara ve İzmir ofislerinde 200’ü aşkın çalışan ile hizmet 1000’e yakın yerli ve yabancı sermayeli müşteri Kuruluş 1871, dünyanın ilk sigorta brokeri Dünyanın en büyük sigorta brokeri 6.9 Milyar USD gelir 100 ‘ün üzerinde ülkede yapılanma 38.000 üzerinde çalışan 400’ün üzerinde ofiste hizmet Marsh

Marsh Türkiye Marsh Hizmet Çeşitliliği Sigorta Brokerliği Risk Analizi ve Kontrolü Sektör ve Müşteri spesifik tam çözümler Sigorta Hizmetleri Pazar Araştırması Ürün Geliştirme Poliçe / Zeyil İdaresi Hasar Idaresi ve danışmanlığı Risk Yönetim Danışmalığı Riskin Haritalanması Mevcut Risklerin Analizi Potansiyel Riskler ve Çözümler Marsh Risk Danışmanlık Hizmetleri Sigorta Denetimi Mevcut Sigorta Yapısının İncelenmesi Sigorta Programı Oluşturulması Marsh

Marsh Hizmet Akışı Tanımlama Değerlendirme Plasman Yönetim ve Kurumun Marsh sektör uzmanları tarafından ziyaret edilmesi Risk profilinin çıkarılması Kuruma uygun risk yönetim programının alternatifleri ile belirlenmesi Kısa, orta ve uzun vadeli öngörülerin oluşturulması Gerekli limitler ve kapsamın belirlenmesi Firmanın ihtiyaçları ve sektörün riskleri dahilinde özel şartların belirlenmesi Değerlendirme Plasman Sigorta piyasaları üzerindeki satın alma gücümüzün kullanılması Piyasadaki tüm sigorta şirketlerinin kapasite ve teminat imkanları ile ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olma avantajını kullanarak müşteriye uygun risk transferinin sağlanması Yurtdışı sigorta piyasalarına ulaşılabilirlik ve plasman imkanı Yönetim ve Operasyon Tekliflerin toplanması, analizi ve karşılaştırılması Sigortalı ile şartlar ve sigortacılar konusunda mutabakata varılması Hasar Yönetimi Hasar prosedürünün hazırlanması ve operasyonunun yönetilmesi Düzenli hasar raporlamaları Oluşan hasar tecrübeleri ile hasar önleme çalışmalarının başlatılması Marsh

Genel Sigorta Teminatları Sabit Kıymet Sigortası / Kar Kaybı Sigortası Kasa Yangın & Hırsızlık Teminatı Taşınan Para Sigortası Emniyeti Suistimal Sigortası Ferdi Kaza Sigortası Elektronik Cihaz Sigortası Makine Kırılması Sigortası / Kar Kaybı Sigortası Yeşilkart / Trafik Sigortası Filo Kasko Sigortası Nakliyat Sigortası Marsh

Mesuliyet Sigortaları 3. Şahıs Mali Mesuliyet Yangın Mali Mesuliyet İşveren Mali Mesuliyet İhtiyari Mali Mesuliyet Tehlikeli Maddeler Zorunlu Mesuliyet (tanker taşımaları için) Taşıyıcı Sorumluluk & CMR Marsh

Marsh Risk Danışmanlık Çözümleri İş Sürekliliği Yönetimi İş durması ve pazar kaybına sebebiyet verebilecek risklerin etkilerini azaltmak için alternatif planların hazırlanması Kritik faaliyetlerin devamını sağlamak İş Sağlığı ve Güvenliği Analizi Şirkete özel hazırlanmış iş sağlığı ve güvenliği çözümleri Güvenlik standartlarının iyileştirilmesi Yangın Sistemleri Tasarımı Sabit kıymetleri koruyacak dayanıklı ve ekonomik yangın algılama ve söndürme sistemleri Sel, yıldırım ve infilak risklerine karşı önlem önerileri İş Durması Analizi Meydana gelebilecek sabit kıymet hasarları, tedarik zinciri kesintileri veya IT problemleri sonucunda oluşması muhtemel iş durması ve dolaylı kayıpların tanımlanması, şirkete verebileceği maddi zararın hesaplanması Marsh

Marsh Risk Danışmanlık Çözümleri Risk Focus Risklerin tanımlanıp önceliklendirilmesi Risk Yönetim uygulamalarının kıyaslanması Sigortanın risklere uygun düzenlenmesi Sabit Kıymet Risk Yönetimi Şirket varlıklarının ticari bakış açısıyla muhafaza edilmesi Şirketin yangın, doğal afet, üretim, ve güvenlik risklerine karşı korunması Deprem Hasar Değerlendirme Analizi Meydana gelebilecek büyük bir depremde şirketin göreceği potansiyel hasar miktarının belirlenmesi Makine Kırılması Analizi Şirketin maruz kalması muhtemel makine kırılması ve buna bağlı kâr kaybı potansiyelinin belirlenmesi Çevre Risk Yönetimi Şirketlerin mevcut çevre sorunlarının belirlenerek, bu sorunların çözülmesi ve yasal uyumun sağlanması Filo Güvenliği Yönetimi Şirketlerin ticari filolarından kaynaklanan risklerin tanımlanması ve hesaplanması Marsh

…parçalar bir araya gelir ! Niçin bir broker… Risk Yönetimi Ekibi Piyasa Tecrübesi Aracılık Planlaması Süreç Programın Yönetimi Kaliteli Teminat En Elverişli Uygulamalar Global Hizmet Seçeneği Risk Yönetimi Uzmanlığı Marsh …parçalar bir araya gelir !