ProMIS Açık hesap çalışan firmaların kendi bünyelerinde oluş- turdukları tahsilat sorunlu ve kötü niyetli müşteri istihbaratlarının ortak bir platformda.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
Advertisements

Merhaba… akıllı çözümler üretir.. Akıllı Ticaret B2B Ürün Sunumu.
Mobit Bilişim Elektronik ve Kontrol Sistemleri Dış Tic. A.Ş.
Restaurant Yönetim Sistemi
2012
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Satış Noktası Yönetimi
EK 1: BROŞÜR ATM, İnternet ve Telefon Bankacılığı İşlemlerinde
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
Tanışma ABYSIS Sistemleri
Elektronik ticarette güvenlik konusunda değerlendirilmesi gereken diğer bir konu da alıcıların elektronik ticaret sitelerinden alışveriş yapmak için vermek.
AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’NDE E-DEVLET UYGULAMALARI
Servis Talebi Girişi Kullanım Kılavuzu. AMAÇ Servis aboneliğinize bağlı olarak ETG sisteminde yeni bir servis talebi oluşturarak, taleplerinizin daha.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
TeacherTube User's Guide
Siber Güvenlik ve Kara Para Aklama BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YÖNETİM-
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
Restaurant Yönetim Sistemi
Garanti Bankası Tahsilat Sistemi
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
ELEKTRONİK TİCARETTE ÖDEME ŞEKİLLERİ
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
Kurum İçi Sosyal Medya & Blogy Uygulaması
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KART UYGULAMASI
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORMAN KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ- ORKABİS
Organize Sanayi Bölgeleri Bilgi Sitesi Kullanıcı Rehberi
Park Plus Pool Park Ödeme Hizmetleri
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
SANAL GÜVENLİK.  Günümüzde hızla değişen teknolojiyle birlikte herşey internet üzerinden yapılmakta.  Online oyun kullanıcıları ve e- ticaret ile alışveriş.
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
BÖLÜM 7 MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Güvenilir Mali Raporlama : Mali Krizlerin Etkisini Azaltmak ve Bölgede Ekonomik Büyümeyi Güçlendirmeye Yönelik Gerekli Bir Yapı Taşı Dr. Kurt Pribil Chief.
Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:
KOBİ – ŞİRKET PORTALI BİTİRME PROJESİ EMRE UYUMAZ & ANIL GÜR.
BİT’nİ KullanIrken Etİk ve Sosyal Değerler
3. HAFTA KONULARI TEST VE BİLGİ SORULARI. TEST SORULARI #1 Bir işletmenin mal ve hizmetlerinin sonradan ödenmesi karşılığında satılmasıyla ne oluşur?
ELEKTRONİK TİCARET TÜRLERİ
TELİF HAKKI.
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ JET KART UYGULAMASI
Tedarikçi Firma Sunumu
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
BİLGİSAYAR Kendisine verilen bilgiler üzerinde aritmetiksel, mantıksal ve karşılaştırma işlemleri yaparak sonuçları çıktı birimlerine gönderen elektronik.
 Hız, kolaylık, fiyat avantajı gibi nedenlerle son yıllarda tercih nedeni haline gelen internetten alışveriş “E-ticaret” sektörünün büyümesinde önemli.
Lütfen parolanızı değiştirin
Aysis Yönetim Finansal Bilgiler Ekranı Güncel Duyurular ve Mesaj Ekranı.
Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
Sermaye Piyasası ve Meslek İlişkisi DOÇ. DR. SERHAT YANıK İSTANBUL ÜNIVERSITESI SIYASAL BILGILER FAKÜLTESI.
1 Doküman Kontrolü İyi Dokümantasyonun Temelleri ve Doküman Kontrol Sistemleri.
Logo Netsis B2B
Liva Glutensiz Sistemi Mobil ve Tablet için Kullanım Klavuzu
Tehditler Taklit Hesap Spam ya da Bot Enfeksiyonları
E-İMZA.
Virüsler ve Diğer Zararlı Yazılımlar
FİYAT MEKANİZMASI.
Ticari Risk Yönetimi ve Ticari Alacak Sigortası
Liva Glutensiz Sistemi Bilgisayar için Kullanım Klavuzu
(Advanced SystemCare 8)
FACTORING Dr. ÇAĞATAY ORÇUn.
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
Muhasebe yazılımı.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
Kullanıcıların Bilgilendirilmesi
E-iskonto.
Sunum transkripti:

ProMIS Açık hesap çalışan firmaların kendi bünyelerinde oluş- turdukları tahsilat sorunlu ve kötü niyetli müşteri istihbaratlarının ortak bir platformda toplandığı merkezi istihbarat sistemidir.

İçinde bulunduğumuz piyasa şartlarında her geçen gün ticaret yapmak daha da güçleşmektedir. Kredi kartlarının limitlerinin dolmasıyla satıcı firmalar için avantaj olan bu tahsilat yöntemi yerini tekrar açık hesap yada senetli tahsilata bırakmaktadır. ProMIS ile firmalar riskli müşteri istihbaratlarını aralarında paylaşarak olası riskleri önceden analiz ederek tahsilat kayıplarını engelleyebilmektedir.

Tek yapmanız gereken kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yapmak. ProMIS tamamen online çalışan merkezi istihbarat sistemidir. Herhangi bir aktarım gerektirmez. Tek yapmanız gereken kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yapmak.

ProMIS hazırlanırken maksimum kullanım kolaylığı ve anlaşılabilirlik hedef alınmış ve ara yüzler olabildiğince sade ve anlaşılır olarak dizayn edilmiştir. Kurulum neredeyse katılımsız olarak gerçekleşir.

ProMIS İstihbarat Giriş Ekranı : Bu ekranda istihbaratı paylaşılacak kişi yada firmanın tüm bilgileri detaylı bir şekilde girilebilmektedir. İstihbarat girişinde istihbaratı giren firmanın yorumları, risk yüzdesi, riski oluşturan neden gibi riski niteleyici bilgilerde girilebilmektedir.

Sistemde tanımlı istihbaratlara diğer üye firmalar tarafından da risk tanımı eklenebilmektedir. Bu sayede bir kişi yada firmaya ait birden fazla risk bilgisi girilebilmekte ve diğer üye firmalar tarafından izlenebilmektedir.

Talep modülü ile güncel taleplerinizi ve suiistimal olduğunu düşündüğünüz istihbaratları sistem merkezine bildirerek bilginin güvenilirliğini kontrol edebilirsiniz. Bu sayede sistem kendi kendini sürekli denetler ve yeniler.

Mesaj modülü ile üye firmalar kendi aralarında hızlı bir şekilde mesajlaşarak daha koordine hareket edebilmektedir. Sürekli güncellenen faydalı linkler modülü internet kullanımını daha hızlı ve verimli hale getirmektedir.

ProMIS 12 yıllık bilişim birikimi ve tecrübesinin ışığında tamamen PRODEV Bilgi Sistemleri bünyesinde üretilip geliştirilmektedir.

Teşekkürler