Kardanadam festival.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Oryantiring Nedir? Koşarak hedef bulma sporudur.
Advertisements

NEDİR? MADE expo mimarlık, inşaat ve yeni yapı tekniklerinin buluştuğu en önemli uluslararası fuardır. SaieDue ve Europolis’in deneyimlerinin birleşimiyle.
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Yenipazar Kanyonu Kanyonun ilçe merkezimize uzaklığı yaklaşık 6 km’ dir. Kanyonun uzunluğu m yüksekliği ise m arasında değişmektedir.
Prof. Dr. Hayreddin Yekeler
TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 10 KASIM 2013 DENİZLİ AQUATLONU
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 17
14 Mayıs 2013 Swissotel The Bosphorus. Women to Watch 1997 yılından beri dünyanın en büyük pazarlama iletişimi dergisi Advertising Age tarafından pazarlama,
Senkronize Gösteriler
Sosyal Medya.
FUTBOL TURİZİMİ Semih PAÇACI.
GÜRSU İLÇESİ LİSANSLI- SPORCU KARTLI SPORCU SAYILARI EKİM AYI İTİBARİYLE
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
PRIME AJANS m.
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ.
AB ve Spor. Yaklaşık 125 milyon AB vatandaşı herhangi bir spor etkinliğine katılmaktadır. Bu her dört kişi başına 1’den fazla bir rakamdır. Bireyler,
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 8 EYLÜL 2013 BALIKESİR AQUATLONU TRİATLET BRİFİNGİ TRİATLET BRİFİNGİ.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDRASYONU ÇEŞME TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
BÜYÜK KAPADOKYA TURİZM HAVZASI İÇERİSİNDE ERCİYES MASTER PROJESİ
PAZAR RAPORLARI_2013.
ERASMUS+ SPOR Muhammet DEMİR Ocak Erasmus+ Spor: Hedefler Doping, şike, şiddet, hoşgörüsüzlük ve ayrımcılıkla mücadele Sporda iyi yönetişimi ve.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Etkinlik öncesi yapılacaklar… Basın ve Halkla İlişkiler konusunda uzman bir kadro ile PR çalışmaları yapmak.
Türk Balıkadamlar Kulübü
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Sergileme ve Saha Aktiviteleri
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 7 EYLÜL 2013 YAŞ GRUPLARI İSTANBUL TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
İSTATİSTİKLER (ARALIK 2000 SONU). 2 KART SAYILARI AVRUPA (MİLYON ADET)
1. TÜRKİYE GÖZLÜK SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Tarihçe ve Tanıtım -Kuruluş Çoğunluğun Sesi -Modern Teknoloji 2.
HARİTALARDA UZUNLUK HESAPLARI
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DANS SPORLARI TOPLULUĞU
Ataşehir Rotary Dönemi Tanıtım Sunumu
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
VESTEL YEREL MEDYA SUNUMU
Sekiz Müzik Organizasyon
1 H. Ö. SABANCI HOLDİNG A. Ş. ÇİMENTO GRUP BAŞKANLIĞI BASIN TOPLANTISI 15 MAYIS 2007.
BESYO.
BİZ KİMİZ ? Önce Uçuş Emniyeti ve Güvenlik bilinci ile Havadan Görüntüleme, Havadan Tanıtım ve Reklam vb. hizmetlerini.
Özellikle buharlı gemilerin ve tren yollarının gelişmesi, GİRİŞ Özellikle buharlı gemilerin ve tren yollarının gelişmesi, konaklama hizmetlerindeki.
 Daha fazla iç ve dış satış.  Yüksek karlılık (EBITDA).  Yüksek şirket değeri.
İSMEK 14. Genel Sergi ve Festivali 31 Mayıs – 14 Haziran 2011 Feshane Kültür Merkezi / Eyüp – İstanbul ORGANİZASYON Dünyanın En Büyük El Sanatları Sergisi’nde.
OLİMPİYAT OYUNLARI SÜRECİ. ÜNİVERSİTELER KIŞ OYUNLARI (UNIVERSİADE) 2009 ERZURUM ADAYLIK SORULARI GENEL KOŞULLAR Hangi Universiade’ı yapmak.
Ankara Ankara Güzel Ankara
BİSİKLET SPORU NEDİR ? İki tekerlekli bisikletin gelişmesiyle oluşmuş bir spor dalıdır. Ülkemizde son yıllarda yaygınlaşmıştır. Her yaştan insan bu sporu.
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
AY-TUR TURİZM SAN VE TİC A.Ş. TURUNÇ RESORT OTEL
ATATÜRK CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜN İSTİRAHATINI YAPTIĞI YER.
AFRİKA KANO YOLCULUĞUM. MERHABA Ben Doğan TEK 1965 yılında Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde doğdum. 30 yıldır ekstrem sporlarla (dağ tırmanışları,
Sunum transkripti:

Kardanadam festival

İÇERİK Uludağ Hakkında Genel Bilgiler UYB Genel Bilgiler Kış Sporları Genel Bilgiler Festival İçeriği Sponsor Reklam Alanları Medya Desteği Fikrimiz ve Erişim

ULUDAĞ GENEL BİLGİLER Uludağ Genel Bilgiler : Kayak Sezonu Dışı Ortalama Rakım : 1,800 m. Pist Kapasitesi : 25,000 Kişi/Gün Yatak Kapasitesi : 20,000 Yatak Kayak sezonu ortalama ziyaret : 3,000,000 - 3,500,000 Kişi/Sezon Konaklamalı ve günübirlik ziyaretçi Sezon Süresi : 01 Aralık - 01 Nisan kayağa elverişli sezon Kayak Sezonu Dışı Milli park ziyaretçileri Piknik - mangal alanları Kamusal konaklama tesisleri Tracking, dağcılık ve gelişen yamaç paraşütü gibi doğa sporları Oteller bölgesinde Kongre, şirket toplantısı, sportif kamp turizmi Mayıs – Kasım aylarında ortalama 1.000.000 – 1.500.000 ziyaretçi

UYDU FOTOGRAFLARI 2.Yerleşim Bölgesi 1.Yerleşim Bölgesi

UYDU FOTOGRAFLARI 2.Yerleşim Bölgesi 1.Yerleşim Bölgesi

UYB GENEL BİLGİLER UYB de, şu anda 1 de techable lift, 1 tele-siej, 5 tele-ski, olmak üzere toplam 7 lift bulunmaktadır. Türkiye’ nin en modern Teleski ve Telesiyej tesisleri ile donanmıştır. Türkiye nin tek De-Techable lifti çalışmaktadır. Tek kart ile tüm bu liftlerden kaymak mümkündür Pistlere yapılan yatırım 7 mio Euro nun üzerindedir. UYB nin 2000 yılından bugüne yaptığı toplam yatırım 100 milyon USD nin üzerindedir. Maden pisti, 4 Km uzunluğu (2 Km. hat uzunluğu) ile Türkiye’ nin en uzun pistidir. Toplam pist uzunluğu 20 Km. dir. 5 Yıldızlı 4 adet otel bulunuyor. Yatak Kapasitesi aşağıdaki gibidir.

ARTILAR / EKSİLER

KIŞ SPORLARI Her sene Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Türkiye şampiyonası düzenleniyor. Bu yarışlara sadece lisanslı sporcular katılabiliyor. Open yarışlar en son 1996 yılından Vakkorama sponsorluğunda düzenlendi. Geleneksel olan ve festival havasında geçen Karadam Yarışları haftasında Uludağ %100 doluluğu geçiyordu Bu tarihten itibaren ciddi ve Ulusal çapta bir open yarış düzenlenmedi En önemli sebep maliyetlerin çok yüksek olması (200.000 Usd – 500.000 Usd) UYB Festival için bütçeyi kendisi finanse ediyor. Sponsor desteği olmasada festival her sene tekrar edecek. Sponsordan sağlanan tüm gelirde esas bütçenin üzerine eklenerek festivale harcanacak

FESTİVAL İÇERİĞİ Kayak yarışlarının organizasyonu ve teknik alt yapı, KARDANADAM tarafından yapılacak. Hakemler Kayak Federasyonundan görevlendirilecek. PR, Basın, Aktivite ve gösteriler ???????? tarafından organize edilecek. Kayaklı gösteriler Uludağ’ ın en iyi kayak okullarından Kardanadam Kayak Okulu tarafından organize edilecek.

YARIŞLAR – ALPINE DICIPLINE

SPONSOR REKLAM ALANLARI Kayak yarışlarında kullanılacak tüm profesyonel ekipmanın üzerindeki reklam alanları; Start-Finish çadırları (Sağda) Giant Slalom kapıları (Altta) Yarışçıların numara yelekleri (Altta) Ödül töreni şeref kürsüsü (Altta) Hakemlerin kıyafetleri Pist dışı bayrak, flama ve panolar

SPONSOR REKLAM ALANLARI Meşaleli kayak gösterileri Havai Fişek gösterisi Free Style kayak gösterisi Apre Ski parti 3 Gün boyunca devam edecek müzik yayını ve DJ Set in etrafı Konser alanı & sahne 3 Gün boyunca kurulu kalacak sponsor standları (Bu alan panayır yerine benzetilecek.) Yarış pisti finish noktasında stand kurulumu KARDANADAM KAYAK OKULU KARDANADAM KAYAK OKULU Göksay Hoca

AYRICA Açılış seromonisi ve Welcome kokteylini Ana Sponsor sahiplenecek ve markanın yöneticisi konuşma yapacak Ana klasman birincisine ödülünü Sponsor Markanın yöneticisi verecek Otel loby salonlarında stand kurulacak Otel odalarına broşür bırakılacak Festival süresince promosyon malzemeler dağıtılacak (Polar, Şapka, Bere vb)

TEŞEKKÜR EDERİZ