2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNE YURT DIŞINDAN BAŞVURU YAPACAK ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
Advertisements

WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
Acenta üyeliği için lütfen tıklayınız.
Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu
Kayıt olun’a tıklayın…
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
Yatay Geçiş Başvurusu Değerlendirme
BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ www
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaz Dönemi Misafir Öğrenci Kayıt Kılavuzu.
Tarayıcınızı açıp, web sayfası adresinizi giriniz. (1) Sayfa düzenleyebilmeniz için “Giriş” bağlantısına tıklayınız. Giriş yaptıktan sonra sayfaların içeriğini.
Yaz Okulu İçin Eşdeğer Ders Tanımlama
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Wordpress 2. Not
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
YÖS Başvuru Sayfası Bilgilendirme Sunusu
BELGE SAĞLAMA HİZMETLERİ
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
NOT GİRİŞİ.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
«DÖNER SERMAYE TAKİP SİSTEMİ» DÖNER SERMAYE HESAPLAMA İŞLEMLERİ
EasyChair KULLANIM KILAVUZU Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu Haziran 2012.
HİZMETİÇİ EĞİTİM İŞLEMLERİ
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ
Kayıt Yöneticisi (Records Manager) Kullanımı İçin;
WordPress ile iTEC Öğretmen Bloğu
1 VERİLEN BİR EĞİTİMİN SİSTEME KAYDEDİLMESİ SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ.
1 DAHA ÖNCEDEN KAYDEDİLEN EĞİTİM BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİ VE DÜZELTİLMESİ KAYITLI EĞİTİMLERİN GÜNCELLENMESİ.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi
NOT GİRİŞİ.
1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE.
BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
5. SUNU:PROJENİN GELİŞTİRİLMESİ (TASARIM AŞAMASI).
Wordpress Eğitimi 2.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi Kullanıcı Giriş İşlemleri.
Dyned Kurulumu ve Kullanımı
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ
Yönetim Paneli Kullanımı
Sisteme ilk kez kayıt yaptıracak öğrenciler bu alandan önce kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz.
Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
Yeni Başlayan öğrencilerimiz için UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ TANITIMI
Sisteme ilk kez kayıt yaptıracak öğrenciler bu alandan önce kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz.
DYNED İLE İLGİLİ SIRASIYLA HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ 1.Bilgisayarımızda İnternet Explorer yani tarayıcı penceresini açtığımızda; ilk yapacağımız şey Tüm.
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
EBYS KULLANIMI.
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği Başvuru Esnasında Yaşadığınız Teknik Sorunlar için lütfen
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AÇIK ERİŞİM KULLANMA KILAVUZU.
Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Öğrenim Hareketliliği
Kayıt Yöneticisi (Records Manager)
Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz E-Posta:
EBSCO eBooks Uygulaması
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
BÜTÇE TEKLİFİ MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU
Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz E-Posta:
Kayıt Yöneticisi (Records Manager) Kullanımı İçin;
Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz E-Posta:
Uzaktan SınavMatik Programının kurulumu ve kullanımı için rehber
E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.
WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.
Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz.
FAKÜLTE-SANAYİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞYERİ EĞİTİMİ BAŞVURU VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 10 Kasım 2019 Pazar.
Sunum transkripti:

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNE YURT DIŞINDAN BAŞVURU YAPACAK ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİ Bilgilendirme Sunusu Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

İçindekiler Sayfaya Erişim Kişisel Bilgilerin Girilmesi Tercih Yapma Dosya Yükleme

Sayfaya Erişim/Sistem Giriş http://obs.isparta.edu.tr/public/yosgiris.aspx Eğer daha önce kayıt yaptıysanız kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz. Bu sayfaya daha önce hiç gelmemişseniz ve kayıt yapmak istiyorsanız Yeni Kullanıcı butonuna tıklayınız.

Kişisel Bilgilerin Girilmesi Yeni Kullanıcı butonuna tıkladıktan sonra karşınıza kişisel bilgilerinizi girebileceğiniz sayfa gelecektir. * ile işaretli alanlar girilmesi zorunlu alanlardır. Alanlara sırasıyla kullanıcı adı ve şifrenizi giriniz. Fotograf eklemek için gözat butonuna tıklayıp dosyanın yolunu belirtiniz.

Kişisel Bilgilerin Girilmesi Kişisel Bilgiler başlığı altındaki bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurunuz.

Kişisel Bilgilerin Girilmesi Lütfen Adres, Telefon, ve E-posta bilgilerini eksiksiz doldurunuz.

Kişisel Bilgilerin Girilmesi Eğer sistemde Not Sisteminiz kayıtlı değil ise lütfen +90 246 211 4983-4970-8435 numaralı telefonları arayınız.

Kişisel Bilgilerin Girilmesi İletişim ve Lise Bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak Başvuru Kaydet butonuna tıkladığınızda bilgileriniz kaydedilecektir. Başvuruyu Güncelle butonuna tıklayarak daha önce girmiş olduğunuz bilgilerinizi değiştirebilirsiniz. Yazdır butonuna tıklayarak bilgilerinizin dökümünü alabilirsiniz. Bilgilerinizi eksiksiz olarak girip başarılı bir şekilde kaydınızı yaptıktan sonra tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Tercih Yapma Tercih yapmak istediğiniz Fakülte/Yüksekokulunu ve Bölüm/Program adını seçiniz. İlgili alanlara tercih yapanlarla ilgili puan, kontenjan ve tercih eden sayıları gelecektir. (Tercih yapabilmeniz için Toplam Kontenjan 0’ dan farklı olmalıdır.) Uygun olduğunu düşündüğünüz tercihinizi seçtikten sonra Tercih Kaydet/Ekle butonuna tıklayıp tercihinizi ekleyebilirsiniz. İlk eklediğiniz 1. tercihiniz olacak şekilde tabloyu doldurunuz. (En fazla 15 tercih yapabilirsiniz.) Silmek istediğiniz tercihi tablonun en sağındaki sil yazısına tıklayarak tablodan çıkarabilirsiniz.

Tercih Yapma Başvuru Kayıt veya Güncelleme sırasında sistem tarafından mail adresinize gönderilen Doğrulama Kodu aşağıdaki maildeki gibi görülmektedir. Sistem kaydınız yapılır fakat tercih yapabilmek için bu doğrulama kodunu Doğrulama Kodu alanına giriniz.

Tercih Yapma Önce Fakülte/YO seçip sonra ilgili Bölüm seçilmelidir. Seçim yaptıktan sonra sisteme tercih eklenir. Tercihler silinip tekrar eklenebilir.

Dosya/Evrak Yükleme Dosya Yükleme için Başvuru Kaydı yapıldıktan sonra Dosya Yükleme butonuna tıklanarak açılır sayfa getirilir. Eğer web tarayıcınız açılır sayfaları engelliyorsa bu engeli kaldırmanız gerekecektir. Ekran açıldıktan sonra Sınav Sonuç Belgesi (Not Ortalaması ile yerleşmek isteyen adaylardan istenilmez) T.C. Dış Temsilciliklerince onaylanmış Not Döküm Belgesi (Not ortalaması ile yerleşmek isteyen adaylardan istenir.) Lise diploması veya mezuniyet belgesinin onaylı sureti (Bu belgeler Türkçe değilse Türkiye Cumhuriyeti dış temsilcilikleri ya da noter onaylı Türkçe tercümesi) Başvuru tarihinde mezuniyet aşamasında olan öğrenciler için okullarından alacakları öğrenim durum belgesi (Bu belgeler Türkçe değilse Türkiye Cumhuriyeti dış temsilcilikleri ya da noter onaylı Türkçe tercümesi) Pasaport fotokopisi sisteme Dosya tipi seçilerek yüklenir.

Dosya/Evrak Yükleme

Yazdırma İşlemi Eğer Yazdır butonuna tıkladı iseniz tekrar güncelleme veya silme işlemi yapamazsınız. Tercih değiştirmek veya tekrar güncelleme işlemi yapabilmek için +90 0246 211 4983 nolu telefonu arayarak Yazdırma işlemini geri aldırabilirsiniz.

TERCİH PUANLARINI VE SIRASINI LİSTELEME Fakülte/Bölüm seçildiğinde karşınıza aşağıdaki gibi o bölümü tercih eden bütün öğrencilerin yerleştirilecekleri puanlar karşınıza gelecektir. Fakat bu puanlar başvuru puanlarıdır ve bazı öğrencilerin başvuruları evrak yüklememe vb. gibi durumlarla onaylanmayabilir.

Sistem Hataları Tüm sistem hataları için oidb@isparta.edu.tr adresine mail atabilirsiniz. Dikkat!!! .hotmail, .outlook, gibi microsofta ait mail adreslerine microsofttan kaynaklanan bir sorundan dolayı mail gönderemiyoruz. Lütfen başka mail adresi (.gmail vb) kullanınız.