AZERBAYCAN İŞ GEZİSİ Çerkezköy, Tekirdağ – 2019.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Presentation of the 21 ETCF II Partnerships ETCF-II is co-funded by the European Union and the Republic of Turkey TOBB.
Advertisements

DIŞ TİCARET BİRİMİ DEİK TEMSİLCİLİĞİ
2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU 2011 Salone Internazionale del Mobile.
İYİ MEZUN, DOĞRU İSTİHDAM, KALİTELİ ÜRETİM (İMDİKUR)
MAKEDONYA T.C. Üsküp Büyükelçiliği-Ticaret Müşavirliği
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı M. Emrah SOĞANCI Dış Ticaret Uzmanı Haziran 2014.
MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI “Uluslararası Ticaret Hacminin.
ETCF-II is co-funded by the European Union and Turkey TOBB MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE.
Kadın ve Genç Girişimciler İçin En İyi Fırsatlar Better Opportunities For Young and Women Entrepreneurs.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
YUNANİSTAN T.C. Atina Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği
REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
isletmehacettepe kariyer_hit
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
KOBİ GELİŞTİRME KOMİSYONU
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
European Commission Enterprise and Industry GAP Bölgesi KOBİ Destek Ağı (GAPSUN)
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
European Commission Enterprise and Industry Avrupa İşletmeler Ağı Doğu Marmara East Marmara Network.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
1 KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ EYLEM PLANI (Yapılan Çalışmalar, Mevcut Durum ve Planlanan Çalışmalar) Ender ÇOLAK Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı.
KAYSERİ SANAYİ ODASI ETKİNLİKLER HAZİRAN YABANCI KONUKLARIMIZ.
ÇEK CUMHURİYETİ YILINDA ÇEKOSLOVAKYA'NIN ÇEK CUMHURİYETİ VE SLOVAKYA OLARAK İKİYE BÖLÜNMESİ İLE KURULMUŞTUR.
VIP İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ Hotel Equipment fuarımızı ziyaretiniz sırasında seçtiğiniz katılımcı firmalarımız ile özel VIP salonumuzda birebir görüşme imkanı.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
Hacettepe Üniversitesi ve Diplomatic Academy of Vietnam (DAV) işbirliği ile düzenlenen Understanding Turkey: Past and Present başlıklı konferanstan görüntü.
BÜTÜNLEŞİK KIYI YÖNETİMİ
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI. Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir.
Öğrenen Bölgelerin Gelişiminde Teknoparkların Rolü A. Mete ÇAKMAKCI Altan KÜÇÜKÇINAR A. Fırat ÖZPINAR Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Gazi Mağusa TGB.
2/16 TASNİF DIŞI Kazakistan Eğitim İnceleme Gezisi ve MAP Aile Ziyaretleri I *Kazakistan Hava Harp Okulunu inceleme faaliyeti ve kültürel gezi kapsamında.
ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 AĞUSTOS 2015 – 28 EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler Operasyonel Hizmetler Maddi Destekler.
ADALI TUR IAF 2016 AFR İ KA’DA YATIRIM FORUMU  IAF (Invest in Africa Forum) Afrikalı özel sektör ve devlet himayesindeki ş irketlerin, olası yatırımlar.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı.
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI AFRİKA İŞ GEZİSİ ARALIK 2015 ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI AFRİKA İŞ GEZİSİ ARALIK 2015.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
KOSGEB KONYA SELÇUK TEKNOLOJİ GELİŞTİRME MERKEZİ (TEKMER) 2006.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROGRAMI II SUNUM İÇERİĞİ :  PROJE FAALİYETLERİ  PROJEDEN ELDE EDİLEN KAZANIMLAR  PROJENİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ  YENİ EŞLEŞTİRME.
Adnan BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Özel Sektörün Finansman Kaynaklarına Erişimi Konferansı Diyarbakır TÜRKİYE İŞ BANKASI.
Heyet İstatistikleri İran Yabancı firma ile İkili iş görüşmesi gerçekleştirildi. Firma İran ile görüşmelere devam etmektedir. Firma İran’a ihracat gerçekleştirdi.
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MESSE 2016 FUAR ve İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU NİSAN 2016.
Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.
İRAN PAZARI SİZİ BEKLİYOR! İRAN İHRACAT FUARI VE TİCARET ZİRVESİ 27/30 EKİM 2016 VAN.
İRAN PAZARI SİZİ BEKLİYOR! İRAN İHRACAT FUARI VE TİCARET ZİRVESİ 27/30 EKİM 2016 VAN.
KONYA 8 Eylül 2016 SONUÇ RAPORU. TİMAKADEMİ 2023 HEDEF PAZARLAR Seminer dizisinin üçüncüsü 8 Eylül 2016 tarihinde Konya’da gerçekleşmiştir. Seminerin.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
İHRACAT DESTEK PROGRAMLARI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
FUAR PAZARLAMA & TANITIM SÜREÇLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü
KÜSİ Eylül 2016-Mart 2017 Dönemİ faalİyet brİfİngİ
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
TEKNOLOJİ VE BİLGİ TRANSFERİNDE ULUSLARARASI FUARLARIN ÖNEMİ
Tarımsal Gıda Endüstrisinde Yeni Girişimcilerin Uluslararasılaşması
Sunum transkripti:

AZERBAYCAN İŞ GEZİSİ Çerkezköy, Tekirdağ – 2019

ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI KAPSAM 1 Azerbaycan Bakü Büyükelçiliği ve Ticaret Müşavirliği Ziyareti 2 Türkiye – Azerbaycan İş Adamları ve Sanayiciler İçtimai Birliği Ziyareti 3 Azerbaycan Cumhuriyeti Küçük ve Orta İşletmeleri Destekleme Ajansı Ziyareti 4 5 B2B İkili İş Görüşmeleri Sumgayit Teknolojiler Parkı Ziyareti ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI

ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI KURUM ZİYARETLERİ T.C. BAKÜ BÜYÜKELÇİLİĞİ VE TİCARET MÜŞAVİRLİĞİ ZİYARETİ Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral ve Ticaret Müşaviri Ahmet Ataker, Çerkezköy TSO üyesi katılımcılara Azerbaycan’da bulanan fırsatları ve yatırımcı için olanakları açıkladı. Çerkezköy TSO üyesi katılımcı firmalar özellikle kendi sektörleri doğrultusunda sorularını ilettiler. ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI

ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI KURUM ZİYARETLERİ TÜRKİYE – AZERBAYCAN İŞ ADAMLARI VE SANAYİCİLER İÇTİMAİ BİRLİĞİ ZİYARETİ TÜİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Savaş Uzal, Azerbaycan bölgesine yatırım yapmış Türk firmalar olarak bölge hakkında detaylı bilgileri Çerkezköy TSO katılımcı firmaları ile paylaştı. Toplantıda iki kurumun tanıtımı gerçekleştirildi. Üyelerine sundukları hizmetler ve projeler katılımcılar ile paylaşıldı. ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI

ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI KURUM ZİYARETLERİ AZERBAYCAN CUMHURİYETİ KÜÇÜK VE ORTA İŞLETMELERİ DESTEKLEME AJANSI ZİYARETİ KOB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Natiq Hasanov – Azerbaycan Devleti’nin himayesinde kurulmuş olan KOB Kurumunun özellikle KOBİ niteliğindeki firmaların gelişimleri için verdikleri destekleri aktardı. Çerkezköy TSO üyesi katılımcı firmalar merak ettiklerini sorma fırsatı yakaladılar. ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI

B2B İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ TÜİB ÜYESİ FİRMALAR VE ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ FİRMALAR İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRDİ ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI

ÜRETİM TESİSİ ZİYARETİ SUMGAYİT TEKNOLOJİLER PARKI ZİYARETİ Sumgayit Teknolojiler Parkı Uluslararası Yönetim Müdürü Elçin Amirkhanov üretim tesisleri hakkında bilgileri Çerkezköy TSO üyeleri ile paylaştı. ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI

ÜRETİM TESİSİ ZİYARETİ SUMGAYİT TEKNOLOJİLER PARKI ZİYARETİ Sumgayit Teknolojiler Parkı’nın üretim tesisleri ziyaret edilmiştir. ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI

ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI AZERBAYCAN İŞ GEZİSİ ÇERKEZKÖY TSO HEYETİ ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI

BİR ARADA HEP BİRLİKTE BÜYÜYELİM… WWW.CERKEZKOYTSO.ORg.TR