HAYAT Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAYAT Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği.
Advertisements

HAYAT ve ŞİİR. HAYAT ve ŞİİR Yaşamın şekillenmemiş adıdır. ŞİİR Yaşamın şekillenmemiş adıdır.
Evet arkadaşlar şimdi ben size bir kaç metin vereceğim. Size de anladıklarınızı soracağım.
İnsanlar; duygu, düşünce ve isteklerini cümlelerle dile getirir. Cümleler ise sözcüklerden oluştuğu için sözcükler, dilin en önemli öğesidir. Sözcükler,
Dosya Yönetimi Dosya, Klasör ve Sürücüler HÜSEYİN ALİOSMANOĞLU.
SANAT ESERLERİNİN ÖZELLİKLERİ
Güçlü ve kararlı ol. Tanrın RAB'bin verdiği görevleri yerine getir. Onun yollarında yürü ve Musa'nın yasasında yazıldığı gibi Tanrı'nın kurallarına, buyruklarına,
COŞKU VE HEYECANA BAĞLI(LİRİK) ANLATIM
SOLUNUM VE GEVŞEME EGZERSİZLERİ İLE ETKİLİ MÜZİK EĞİTİMİ AYŞEN ÜMİT İSTANBUL BİLİM VE SANAT MERKEZİ Müzik Mentoru.
KÖK  Kök bitkinin toprağın altında kalan kısmıdır.Aynı zamanda bitkinin toprağa bağlanmasını ve toprakta ki su ve mineralleri alarak bitkinin yaşamasını.
Öyle bir yaşam sürdür ki; Yazanı bilinmiyor...Hazırlayan: Ahmet Seydi.
E-posta; günlük yaşamdaki mektubun elektronik ortamdaki karşılığıdır. Daha çok İngilizce karşılığı olan “ ” olarak karşımıza çıkar.
ZAMAN YÖNETİMİ-2 Yrd. Doç. Dr. Özlem BALABAN. Zaman Yönetimi Süreci 1-Zaman kullanım analizi: Amaç, zamanın nereye harcandığını belirlemektir. Bireyler.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YOLLARI Zeynep KAHYA Rehber Öğretmen.
Sözsüz İletişimin Özellikleri
Hazırlayan İSMAİL ŞAHİNER. SORU ÇÖZERKEN!!! Önce soru okunur. Daha sonra parça (metin) okunur. Önce soru okunur. Daha sonra parça (metin) okunur.
Kızkardeşimin gelinliği Şehidimin son örtüsü Affet demeye yüzüm yok UTANCIMI ANLATACAK SÖZÜM YOK. Affetme bizi.
Üstad Necip Nazıl Kısakürek’ten Şiirler (Kaynak: Çile) Behçet Gündüz.
METINLERIN SINIFLANDIRILMASI. Metinlerin Sınıflandırılması Metinler; gerçeklikle ilişkileri, işlevleri ve yazılış amaçlarına göre gruplara ayrılır. Buna.
Teknoloji Tasarım Kurgu kuşağı. PROJEMİN ADI Sorunlarım Listeliyorum  Bazı sorunların farkına varamıyorum  Saçımı yapamıyorum  Ayakkabı bağcığımı.
SENİ DÜŞÜNDÜĞÜMDE... Müzik Brave Heard Film Müziği.
B E D İ A C E Y L A N G Ü Z E L C E "Devrim, kadınların gözlerinde başlar. Bir kadın gözlerini deviriyorsa, bir şeyler değişecektir.’’
4 oğul 4 mevsim... SLAYTCAFE.COM
KİM MİLYONER OLMAK İSTER
Metinlerin Sınıflandırması
8 mart dünya kadınlar günü ile karikatürler 1
Aile İçi İletişim İle Çocuğunuzun Sorunlarını Çözebilirsiniz!!!
ASKIDA KAHVE.
ASKIDA KAHVE.
Arzular başka şey, Hatıralar başka
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
2. YANLIŞ ÇALIŞMA ALIŞKANLIKLARI
Sözcük (Kelime) Bilgisi
Sevgi.
ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YARATICILIK VE SANAT EĞİTİMİ
ELİ ÖPÜLESİ CAN ÖĞRETMENLERİM KAÇ ALIŞKANLIĞIMIZ VAR DERSİNİZ?
kısa dönem askerlik gibi kısa sürmesinin nedeni herhalde bu.
SÖZ SANATLARI SUNUSU.
İNSANHAKLARI YURTTAŞLIK VE DEMOKRASİ
Meksika'da Inka tapınaklarına çıkmak isteyen Avrupalı bir grup arkeolog,  birkaç yerli rehberle yola koyuluyor. Dağın tepesindeki tapınaklara giden  uzun.
SINAV KAYGISI.
Spiritüellik.
Anlamlarına göre sözcük çeşitleri
CÜMLE TÜRLERİ YÜKLEMİNİN TÜRÜNE GÖRE Fiil Cümlesi
BİREYSEL FARKLILIKLAR ŞHT. BŞK
KELİME-SÖZCÜK NEDİR? Cümlenin anlamlı en küçük birimlerine ya da tek başına anlamı olmadığı hâlde cümle içinde anlam kazanan anlatım birimlerine kelime.
Bugün neler öğreneceğiz?
Yaşlılar için felsefe George Carlin 102 yaşında (Sevimli bir ihtiyarcık) TÜRKÇEYE ÇEVİREN : ONUR AYANGİL SONUNA KADAR OKUMAZSANIZ, YAŞAMINIZDAN BİR GÜN.
“AİLE EĞİTİMİ” HOŞGELDİNİZ.
DEYİMLERİ YAŞAMA ZAMANI
Arkadaş, Çalışmaktan yorgun düştüğümüz günlerimizde Tanrıya bir Dua etmeyi sıklıkla unuturuz ama mailimizi kontrol etmeyi unutmayız. Bu yüzden , bize.
‘AHŞAP OYUNCAK YAPIMI VE AHŞAP BOYAMA KURSU’
ÇOCUKLARDA MAHREMİYET EĞİTİMİ 1. Duyguları İfade etme 2
ASKIDA KAHVE.
GELİŞİM VE ÖĞRENME Algı - II Prof.Dr. Mustafa Ergün.
Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın
NAMAZIN BİREY VE TOPLUM ÜZERİNE ETKİLERİ
KİPER’İN DOĞUM GÜNÜ.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Ortamında Şiddet
Arkadaş, Çalışmaktan yorgun düştüğümüz günlerimizde Tanrıya bir Dua etmeyi sıklıkla unuturuz ama mailimizi kontrol etmeyi unutmayız. Bu yüzden , bize.
İNSAN NE İÇİN YARATILDI ?
Sağlıklı Yaşama Kılavuzu
Sis, yelpaze ile dağıtılmaz. JAPONYA
Masanın.
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Oyunda kargaşa olur. Oyunda anlaşmazlıklar olur
BİREYİ TANIMA TEKNİKLERİ
Sunum transkripti:

HAYAT Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği

Bir yaşam öyküsüne katlanılamayacak kadar uzun! Bir gülümseyişe, Hayat; Bir yaşam öyküsüne katlanılamayacak kadar uzun! Bir gülümseyişe, bir kıpırdanışa, bir dokunuşa vakit ayıramayacak kadar kısa!

Bir kuşun kanadına konup ta ona bile hissettirmeden Hayat; Gerçekleri sırtlayıp taşıyamayacak kadar ağır. Bir kuşun kanadına konup ta ona bile hissettirmeden uçabilecek kadar hafif!

çalışmak için nefes nefese koşturmayı göze alacak kadar dolu, Hayat; Her anını dibine kadar yaşamaya çalışmak için nefes nefese koşturmayı göze alacak kadar dolu, Bütün yaşadıklarının sadece bir hayal olduklarını hissettirecek kadar boş!

şu saatler nasıl bitecek“ diye şikayet edebilecek kadar muamma! Hayat; Koskoca ömürde "bir yalnız gün daha nasıl geçecek, şu saatler nasıl bitecek“ diye şikayet edebilecek kadar muamma! Göz açıp kapayıncaya kadar geçen sürede nihayete erebilecek kadar da basit!

Hayat; Kendini oluşturan her büyüyü, her cazibeyi, her rengi, yürekleri hoplatacak, kanlarımızı kaynatacak kadar parlak ve güzel! Gözlerimizi acılarla, hüzünlerle, ayrılıklarla, ölümlerle buluşturduğumuzda, sadece iki renk! Gri ve siyah!

Hayat; Her anını tuvallere, yazılara, şiirlere, gösterilere döküp sergileyebileceğin kadar sanat! Tek bir uyanışta, görevinin tek bir oyundan ibaret tek bir rol olduğunu fark edebileceğin kadar da kısır ve monoton!

hayret verici ve cömert! Hayat; Senin tek bir "evet" inle başkalarına bölüştürüp sunabileceğin, nefes alıp verişlerinle "paylaştırabileceğin" kadar hayret verici ve cömert! Tek bir "hayır" ınla     herşeyi mahvedebileceğin,     yok edebileceğin kadar da cimri ve densiz!

Gerçek yaşam öykülerine katlanabilecek gücü bulup, bulaştırıp, daha da Hayat; Gerçek yaşam öykülerine katlanabilecek gücü bulup, bulaştırıp, daha da büyüğünü oluşturabilecek kadar heybetli ve zor, Her şeyden vazgeçip "yaşama veda etmeyi isteyecek" kadar da güçsüz ve zayıf!

çoğaltabilecek kadar anlam'lı... Hayat; Sevmeyi bilecek, bilmiyorsa öğrenecek tadacak, sunacak, paylaşacak ..ve böyle sevgilerle, bütün sevgileri çoğaltabilecek kadar anlam'lı... Nefreti seçip, sıçratmak, sıçrattıkça da o pisliğe bulaşacak kadar anlam'sız...

Gerçek yaşam öykülerine katlanmaya değecek kadar "Yaşanmaya değer" Hayat; Gerçek yaşam öykülerine katlanmaya değecek kadar "Yaşanmaya değer" onu kısaltmanın haksızlık olduğunu anlatacak kadar öğretici, Bir daha bulunmayacak, yaşanmayacak kadar "tek"...

Hayat     Sadece senin dilediğin kadar uzun! Sadece Senin dilediğin kadar kısa! Uzat ellerini ve tut! Sadece o kadar yakınlıkta! Tüm uzakları "yakın" etmek senin hakkın. Yani Yaşama(k) hakkın! Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği