Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAYAT Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAYAT Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği."— Sunum transkripti:

1 HAYAT Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği

2 Bir yaşam öyküsüne katlanılamayacak kadar uzun! Bir gülümseyişe,
Hayat; Bir yaşam öyküsüne katlanılamayacak kadar uzun! Bir gülümseyişe, bir kıpırdanışa, bir dokunuşa vakit ayıramayacak kadar kısa!

3 Bir kuşun kanadına konup ta ona bile hissettirmeden
Hayat; Gerçekleri sırtlayıp taşıyamayacak kadar ağır. Bir kuşun kanadına konup ta ona bile hissettirmeden uçabilecek kadar hafif!

4 çalışmak için nefes nefese koşturmayı göze alacak kadar dolu,
Hayat; Her anını dibine kadar yaşamaya çalışmak için nefes nefese koşturmayı göze alacak kadar dolu, Bütün yaşadıklarının sadece bir hayal olduklarını hissettirecek kadar boş!

5 şu saatler nasıl bitecek“ diye şikayet edebilecek kadar muamma!
Hayat; Koskoca ömürde "bir yalnız gün daha nasıl geçecek, şu saatler nasıl bitecek“ diye şikayet edebilecek kadar muamma! Göz açıp kapayıncaya kadar geçen sürede nihayete erebilecek kadar da basit!

6 Hayat; Kendini oluşturan her büyüyü, her cazibeyi, her rengi, yürekleri hoplatacak, kanlarımızı kaynatacak kadar parlak ve güzel! Gözlerimizi acılarla, hüzünlerle, ayrılıklarla, ölümlerle buluşturduğumuzda, sadece iki renk! Gri ve siyah!

7 Hayat; Her anını tuvallere, yazılara, şiirlere, gösterilere döküp sergileyebileceğin kadar sanat! Tek bir uyanışta, görevinin tek bir oyundan ibaret tek bir rol olduğunu fark edebileceğin kadar da kısır ve monoton!

8 hayret verici ve cömert!
Hayat; Senin tek bir "evet" inle başkalarına bölüştürüp sunabileceğin, nefes alıp verişlerinle "paylaştırabileceğin" kadar hayret verici ve cömert! Tek bir "hayır" ınla     herşeyi mahvedebileceğin,     yok edebileceğin kadar da cimri ve densiz!

9 Gerçek yaşam öykülerine katlanabilecek gücü bulup, bulaştırıp, daha da
Hayat; Gerçek yaşam öykülerine katlanabilecek gücü bulup, bulaştırıp, daha da büyüğünü oluşturabilecek kadar heybetli ve zor, Her şeyden vazgeçip "yaşama veda etmeyi isteyecek" kadar da güçsüz ve zayıf!

10 çoğaltabilecek kadar anlam'lı...
Hayat; Sevmeyi bilecek, bilmiyorsa öğrenecek tadacak, sunacak, paylaşacak ..ve böyle sevgilerle, bütün sevgileri çoğaltabilecek kadar anlam'lı... Nefreti seçip, sıçratmak, sıçrattıkça da o pisliğe bulaşacak kadar anlam'sız...

11 Gerçek yaşam öykülerine katlanmaya değecek kadar "Yaşanmaya değer"
Hayat; Gerçek yaşam öykülerine katlanmaya değecek kadar "Yaşanmaya değer" onu kısaltmanın haksızlık olduğunu anlatacak kadar öğretici, Bir daha bulunmayacak, yaşanmayacak kadar "tek"...

12 Hayat     Sadece senin dilediğin kadar uzun! Sadece Senin dilediğin kadar kısa! Uzat ellerini ve tut! Sadece o kadar yakınlıkta! Tüm uzakları "yakın" etmek senin hakkın. Yani Yaşama(k) hakkın! Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği


"HAYAT Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları