Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Spiritüellik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Spiritüellik."— Sunum transkripti:

1 Spiritüellik

2 Gözlerini kapat, nefesine odaklan…
Benim sesime ve müziğin sesine kulak ver… Derinleşiyorsun… Bilinçaltına yerleşmiş olan değersizlik inancını besleyen kalıpları kırmaya başlıyorsun. Kalıpları kırarak yeniden insan olmaya, insan gibi hissetmeye, insan gibi yaşamaya başlıyorsun. Yeniden içindeki çocuğunla birleşiyorsun.

3 Ona spiritüel bir varlık olduğu bilgisini geri veriyorsun
Ona spiritüel bir varlık olduğu bilgisini geri veriyorsun. Çocuk içsel olarak evrenle bir olduğunu bilir. Sen de bunu hatırlamaya başlıyorsun. Bir bütünün parçasısın. Evrensel enerjiye aitsin… Ne yapmış olursan ol enerjik, ruhani bir varlıksın. Alınıp satılan bir mal değilsin. Yüce bir gücün eserisin. Bu dünyaya özünde ruhsal bir insan olarak geldin… Kendini, yaşamı, evreni bir ve bütün olarak gözlemlemeye başlıyorsun. Mallaşmaya ihtiyacın yok. Kendini bir mal gibi pazarlamaya da ihtiyacın yok. Bu dünyaya başkalarıyla değer yarışı yapmaya gelmedin.

4 Ruhsallığını hissederek, fark ederek yaşamaktan keyif alıyorsun
Ruhsallığını hissederek, fark ederek yaşamaktan keyif alıyorsun. Her anının içinde birlik ve bütünlüğü buluyorsun. Anlarını birlikle yaşıyorsun. Mal olmak için değil, değerli olmak için değil… Başkalarına kendini değerli bir mal gibi pazarlamak için için hiç değil… Sadece kendin için… İnsanların da özünde içinde aynı birlik ve bütünlük var… Kimse senden daha ayrı değil… Sen de ayrı değilsin. Birlikte bir olduğunu bilmekten zevk almak için yaratıldığımız bilgisine ulaşıyorsun.

5 Spiritüellik sana zorla öğretilen yaşamak için mallaşmak zorundasın inançlarını yıkıyor… Sana zorla öğretilen bilgilerin yerini alıyor… Hipnozlarını yıkıyor… Ruhani, enerjik, titreşen bir varlık olduğunu hissederek yaşamaya başlıyorsun. Bu yeniden doğal bir varlık olmana kapı açıyorsun… Ana babandan, toplumdan aldığın yanlışları yok ediyorsun. Değerlilikle yaşamam gerekir algısını yok ediyorsun. Özünün sonsuzluğuna ulaşıyorsun. Yeniden spiritüel insan oldukça değersizlik inancından kurtuluyorsun. Yaşamı küçük bir çocuk gibi evrenin bütünlüğünü bilerek yaşamaya başlıyorsun.

6 İmajinasyon… Kendini küçük bir çocuk gibi spiritüel, üstün güçleri olan her şeye ulaşabilen bir varlık olarak yaşadığını hayal etmeye başla…

7 Nefes Spiritüelliğe doğru nefes alıyorsun. Adım adım çakralarını yükseltiyorsun. 1. Çakran kök… Kasıklarına alıyorsun. 2. Çakran solar… Göbeğin altına alıyorsun… 3. Çakran hemen göbeğin üstünde… 4. Çakran kalbinde… 5. Çakran boğazında…6. Çakran üçüncü göz… 7. Çakran tepende… Renklerini de gör… Kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi, koyu mor, pembemsi mor… Kundalinini uyandırıyorsun… Sonsuzluğa, evrene birliğe ve bütünlüğe nefes alıyorsun…


"Spiritüellik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları